Miia*

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Miia*

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Kaipailisin myös mielipitetä omaan menuun ja pitopavelun valintaan: Pitopalvelu nro 1) *Kylmäsavulohi tuorejuustorulla *Savustettu lohi *Savuporomousse ruisnapilla *Munakasrulla **** *caesarsalaatti *Rapuskagen *Kana-vuohenjuusto salaatti *Vihersalaatti **** Possun ulkofilee Pippurikermakastike Paahdetut perunat Lihapullat Timjami-uunijuurekset ***** Kakku Kahvi, haudutettu tee ja mehu Hinta 31€/hlö (sis 3x 7h tarjoilijoita) Pitopalvelu numero 2) *Graavia siikaa *Hiillostettua lohta *Konjakkihärkää *kylmäsavuporokaukkua *Lohi-munaceasarsalaattia *Välimerenkanaa ja vihersalaattia *Vihersalaatti *lihapullat *Perunaa ***** *Härkää kermaisessa riistakastikkeessa *kasvisgratiini *kermaperunat *Kanttarelli-papupaistos ******* Täytekakku, kahvi, mehu ja tee Hinta tälle 25€/hlö, mutta ei sisällä tarjoilijoita (30€/h) Kumpaa kannatatte? Kuinka monta tuntia tarjoilijoiden pitäisi olla paikalla jos ajatellaan, että ruokailu alkaa klo 17:00, kahvit n. 20:00 ja iltapala n. 23:00. Kyseessä 80-100hlö häät ja iltapalaan varmaan ei enää tarvitse kuin 1-2hlö, mutta kuinka monta tuntia aiemmin pitopalvelu yleensä menee juhlapaikalle jne?
 2. Mistähän löytäisi keltaista organzaa/kaitaliinaa edullisesti + halvalla pieniä maljakoita?
 3. Kiitos /Heidi noista kuvista! Aika makeita ideoita! Lähinnä mietin, että olenko ihan hakoteilla ton värimaailman suhteen, eli sopiiko noi värit tohon tilaan (jossa noi seinät/lattio on kuitenkin aika hallitsevat ja tylsät..)? Musta/Keltainen pöytäliina olisi aika jännä, mutta mahtaako siitä tulla sitten liian synkkä/pääsiäinen mieleen?
 4. Oma pää lyö somistuksen suhteen vähän tyhjää kun häihinkin on vielä reilusti aikaa. Juhlatila on valmiiksi katsottuna ja on kuvan mukainen. Nyt kanssa morsiot ideoita tilan koristeluun ja sopivan värin löytämiseen! Teemaväriksi olin ajatellut musta-valkoista ja keltaista, mutta sopivatkohan kyseiset värit noiden tuolien ja seinien väritykseen? Kaikki ideat ja vinkit otetaan vastaan!