intsu

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About intsu

 • Rank
  Untuvikko
 1. Pirkanmaalaisista en tiedä, mutta Helsingissä ja Jyväskylän seudulla on hyvin bändejä vapaana, ainakin omien kyselyideni mukaan. Tietysti häiden ajankohta vaikuttaa tarjontaan. Omat juhlat siis vasta loppu kesästä. Ei kannata kovin rajata bändejä vain pirkanmaalle, Helsingissä paljon laajempi tarjonta, eikä tuosta matkasta nyt huomattavia hintaeroja synny.
 2. Riippuu varmaankin siitä minne päin heitä olet tilaamassa, mutta 1200 ja 1400€:n välille tuo hinta varmasti asettuu.
 3. Vieläkö juhlit tämän vuoden puolella? Mikäli näin on, niin kerrothan omia kokemuksiasi häiden jälkeen..? Muutaman kerran olen käynyt tilaa katsomassa, mutta päässä raksuttaa kovin tyhjää esim. koristeluiden ja väriteeman osalta..
 4. Käytiin katsomassa tilaa. En usko, että tila on alle 100 vieraan häihin yhtään liian iso. Varmasti saa pöytäjärjestyksellä muokattua tilan oikein mukavaksi hieman pienempiinkin häihin ja jääpä tilaa vielä tanssillekin. Tilana kokonaisuudessaan varmasti todella toimiva. Itseäni häiritsi hiukan kerholan värimaailma, sekä tuolit tarvitsevat mielestäni huputuksen, niin rumat ne olivat. Myös natiseva lattia kaipaa uudistusta. Olisi kyllä ollut potentiaalinen vaihtoehto omiin häihimme, mikäli paikka ei olisi ollut jo varattuna tulevalle hääpäivällemme..
 5. Kokemuksista olisin kovin kiinnostunut. Minkä kokoisella porukalla juhlitte? Onko tila jopa liian suuren tuntuinen alle 100 vieraan hääjuhlaan?
 6. Hempankaaresta kokemuksia kenelläkään?