Pupu79

Rouva
 • Content count

  33
 • Joined

 • Last visited

About Pupu79

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Uusimaa
 1. Teenpäs tässä nyt paluun palstalle, tällä kertaa kaason roolissa! Viimeksi täällä kirjoittelin kovasti omien häitteni aikaan neljä vuotta sitten, mutta sitten se kirjoittelu vaan jotekin jäi... Nyt sain yllätyksekseni suuren kunniatehtävän toimia rakkaimman ystäväni kaasona heinäkuussa 2010, joten nyt alkaa pikkuhiljaa olla hyvä aika palata parhaalle hää-aiheiselle palstalle!
 2. Ehdottomasti kannattaa käydä niillä retkillä maissa!! Se on ainut asia, joka meitä on pikkasen käynyt harmittamaan, että me ei otettu kuin yhdessä kohteessa retki, ja se kyllä oli paras päivä maissa. Onhan ne retket sieltä laivalta otettuna tosi kalliita (jonka takia me ei niille raaskittukaan mennä), mutta kyllä kannattaa sen verran panostaa. Nyt me vaan käveltiin ympäriinsä noissa kohteissa kahdestaan, eikä oikein mitään saatu irti.
 3. Ja häämatkalaisethan saa sen skumppapullon hyttiin... Mutta mun mielestä se ei kyllä kauhean hyvää ollut... : Niistä ostoksista sen verran, että juuri koruja ja kelloja suositeltiin ostettavaksi, mutta me ei ostettu kumpiakaan. Paitsi mies osti kultaketjun, kun halvalla sai, mutta ei se sitä ikinä käytä. : Ja Mexicossa oli viina halvempaa, mutta me ei ostettu sitäkään. Me shoppailtiin vasta Jenkkien puolella kauheasti vaatteita, kun ovat paljon halvempia kuin Suomessa. ;D
 4. Kiitokset Dasta! Ei ole juu kovinkaan paljon täällä naikkareissa ehditty pyörimään, mutta tosiaan häämatkalta tuotiin tuliaisena salamatkustaja. ;D Kukkamaa: Ei sitä illallista teiltä tosiaan kukaan kiellä, vaikka miehellä ei olisikaan tummaa pukua. Saatoin ehkä muutaman miehen nähdä, joilla oli vain suorat housut ja paita, ei siis takkia ollenkaan.
 5. Nyt ollaan palattu reissulta, ja oli kyllä upea matka!! 8) Karibian risteily oli ehdottomasti paras reissu ikinä!! Halutaan uudestaan... Ehkäpä tuossa parin vuoden päästä mennään sitten tekemään se itäinen reissu. Toivottavasti. Meillä oli myös se rccl:n häämatkapaketti, ja kyllä oli mukava paketti! Ehkä paras oli se kuva, jonka saa ilmaiseksi kehyksineen, kun se pelkkä kuva olisi jo maksanut 20 dollaria... Niitä kuvia siis otettiin formal nighteina, ja siellä oli monia erilaisia taustoja, joiden edessä kuvan sai ottaa. Me saatiin tosi hyvä kuva, mikä on aika yllättävää tällaiselta, joka ei ikinä kuvissa onnistu. Rccl:llä on sen häämatkapaketin rajana 3 kk häiden jälkeen. Kannattaa ehdottomasti faksata sinne se todistus, että saa ne kaikki edut. Mä suosittelen myös iltapuvun mukaan ottamista. Mulla oli vaan semmonen pikkumusta mekko, ja jäin kyllä jenkki-tyttöjen varjoon. Mutta kyllä silläkin pärjäsi, ja oli siellä muitakin (varmaankin ulkomaalaisia... ), jotka ei mitään iltapukua käyttäneet. Kyllä sinne illalliselle saa kuitenkin mennä. CCJ:lle tiedoksi, että riittää että teillä on passit. Kun te kirjaudutte risteilylle, saatte automaattisesti "luvat" mennä maihin kaikkiin niihin satamiin, joissa laiva pysähtyy. Ja noi visa-waiverit te saatte lentokoneessa täytettäviksi ennen usa:an saapumista, ja ne sitten näytetään passintarkastuksessa.
 6. Tässä viimeisten päivien panikoinnin yhteydessä tuli vielä semmonen kysymys mieleen, että mitenkäs te jo risteilleet hoiditte ne tippaukset? Mun käsityksen mukaan ne tipit oli jo tuossa hinnassa mukana, joka me maksettiin SMT:lle, ja että me saadaan sitten sieltä laivalta jotkut tippi-voucherit, jotka voidaan viimeisenä päivänä antaa. Onko muilla ollut tällaista käytäntöä? Riittävätkö ne voucherit, vai pitäisikö niiden lisäksi laittaa vielä rahaakin? Ja minkäköhän verran...? Kiitti neuvoista!! ;D
 7. Ei kai niitä vihkitodistuksia enää saakaan, me hankittiin maistraatista virkatodistus, joka maksoi muistaakseni 3,70 €. Se on ollut ihan hyödyllinen kun on nimenmuutosta joutunut monessa paikassa todistamaan... Meilläkin on muuten parvekkeellinen hytti, nro 7618. Kaikilla keskustelupalstoilla kun on sanottu, että tuo on ihan ehdoton, niin olihan se pakko ottaa. ;D Alkuvuodesta rccl:lla oli tarjous, että saa 250 € alennusta, jos tilaa risteilyn ennen 31.1., joten periaatteessa saatiin samaan hintaan se parvekkeellinen hytti kuin sisähytti olisi ollut.
 8. Työterveyslääkäri sanoi, että Havrix (kai joku hepatiitti-rokote... ???) kannattaa ottaa, mutta muuten jos on perusrokotukset kunnossa, niin sen pitäisi riittää. Eikä tuo Havrixkaan ole pakollinen, itse en sitä ottanut, kun siitä veloitetaan n. 50 €... Lekuri sanoi sitten vaan, että kunhan muistaa kädet pestä aina ennen syömistä, ja ei syö mitään, joka on seissyt kauan lämpimässä, niin pitäisi olla ihan ok. Niin ja hedelmät pitäisi kuoria tai pestä ennen syömistä.
 9. Ainiin, semmosta piti kysyä jo risteilleiltä, että kuinka hienoja pukuja naisilla oikein on silloin Formal Night:ina? Mulla olis semmonen iltapuku, jonka ostin kun olin Jenkeissä vaihtarina promia varten, ja pelkään, että jos otan sen, niin olenkohan ylipukeutunut...?! ??? Mitä teillä on ollut päällänne? Miehellehän riittää ihan vaan musta puku, eikö..?
 10. Meillä on neljän päivän päästä lähtö... ;D Eli kohteena siis läntinen Karibian reitti Navigator of the Seasilla... Perjantaina lennetään Miamiin, lauantaina lähtee risteily. Matkakuume alkaa olla huipussaan. 8) Me otettiin risteily Suomen Matkatoimiston kautta, ja mä faksasin heille virkatodistuksen, josta selviää, että ollaan menty naimisiin, ja he toimittivat sen etukäteen varustamolle. Eli honeymoon-paketti pitäisi olla meillä siellä sitten valmiina. Vähän kyllä huolestuttaa nuo Miamissa pyörivät hurrikaanit...
 11. Voin sen verran kertoa jälkiviisasteluna, että tuo kanttorin kesälomasijainen oli oikein mukava nainen. Ainut miinuspuoli oli, ettei hän halunnutkaan sovittaa meidän haluamaa kappaletta uruille, vaan meidän piti valita joku hänen tuntemansa kappale. Alun perin hän siis oli sanonut, että voi sovittaa meidän haluaman kappaleen, mutta pari päivää ennen vihkimistä hän pyysi meitä valitsemaan jonkun muun kappaleen... Mutta eipäs tuo nyt onneksi niin suuri ongelma ollut.
 12. Mulla meni myös laahuksen kiinnitysnappi rikki morsiamen ryöstön aikana, ja loppuillasta oli vähän hankalaa roikottaa sitä laahusta perässä... Mulla ei edes käsilenkkiä ollut, mutta keksin sitten roikottaa sitä laahusta siitä narusta, jonka avulla laahus ripustetaan henkariin! ;D Kaunistahan tämä ei kovinkaan ollut, mutta eipä sillä silloin loppuillasta juurikaan mitään merkitystä enää ollut.
 13. Annoin miehelle taskumatin, johon oli kaiverrettu "Aviomiehelleni 2.7.2005". Tykkäsi kovasti, koska hänellä ei aikaisemmin taskumattia vielä ollut. Itse sain korvakorut, joista pidin todella paljon!! (kuulin kylläkin myöhemmin, että kaaso oli ollut mukana valitsemassa niitä... : Arvelinkin vähän, ettei mies olis itse osannut juuri sopivia ostaa... ;D )
 14. Todella huonosti!! Olin kaason luona yötä, ja vaikka menimmekin ihan hyvissä ajoin nukkumaan, pyöriskelin yli puoli yötä hermostuksissani, ja loppujen lopuksi sain unta ehkä vain n. kaksi tuntia...
 15. Meillä laitettiin ruokailusta jäljelle jääneet ruoat uudelleen tarjolle n. 22 maissa, ja kaikki meni alta aikayksikön!!! Sitä kyllä kiiteltiin, että myöhemminkin sai sitä ruokaa.