Poledra

Morsian
 • Content count

  28
 • Joined

 • Last visited

About Poledra

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 07/09/85

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Ikaalinen (Häät Etelä-Pohjanmaalla)
 1. Jahans. Vai meno on yltyny tämmöseksi. Noh... Me ei isännän kans kuuluta kirkkoon, mut muuten en osaa kumpaakaan mihinkään kategoriaan laittaa. Ku mikään uskonto tai uskonnottomuus ei ihan täysin mee yksiin omien ajatusten kans. Joten käytetään kyllä sellasia seremonioita, jokka tuntuu hyvältä ja sopii meille. Sen verran täytyy laittaa myös omaa lusikkaa soppaan, et kannattais hieman ottaa asioista selvää, niin tietäs mistä puhuu. Ja sen jälkeen vasta alkais esitteleen omia mielipiteitä. Kukin taplaa tyylillään ja saa mun mielestä tehä mitä lystää omissa häissään. Ja jos aikoo pitää kristilliset häät niin tällä sivustolla on tuskin mitään ideoita niiden järjestämiseen. edit. Kirotus virheet
 2. Tikrumur Kannaattaa myös kysellä kouluilta (yläaste tai sitten alan oppilaitokset) niitä sirkkojen laittoa. Qatar Komppaan Lilithiä ja tekisin lenkit kankaasta
 3. ^Ite teen puvut jo vuotta aikasemmin (ku teen ne lopputyönä).
 4. Kiitos jälleen Narskutus!! Kyl sä vaan sit osaat. :-X
 5. Lilith Onks toi sun korsetti viidestä palasta (puolisko), niinku normaalisti vai enemmästä? Uuno Urheilija Nyörin mitta on helppo ottaa. Jos on edessä plansetti niin 4 kertaa oma käsien leveys ja ilman plansettia 5 kertaa.
 6. Lap-81 Toi oli ihan hyvä. Kiitos kovasti ehdotuksesta. Kaikki ideat/riimit on tarpeen NarskutusKiitos myös sulle. Kuten myös kaikki ideat otetaan ilolla vastaan. Kun oma pää on ihan tyhjä.
 7. Niin no joo ei kyllä siis oo tarkotus isoon ääneen huudella, että ei kirkossa vihitä. Se toki jätetään pois ja oli tossa vaan infona muille. Tottakai noi kaikki voi infossa kertoa, että näin tapahtuu ja sit kutsuu laittaa, et "Tervetuloa juhlimaan häitämme __:lle klo 17.00" Sit nimet alle... Mut haluais vaan jotain muuta. Toi on mun mielestä vähän sama, ku isännän ehdotus: "Meidän häät sielä. Tulukaa. Kahvia ja pullaa."... Mut niin. No onneksi on yks ehdotus jo. Se on mun kaasolta (tosin vaatii myös pientä hienosäätöä): "Juhli kanssamme häitä goottilaisia, pois jakkupuku, kraka heitä. Pitsiä, samettia, nahkaisia naisia, on askeleen lähempänä meitä."
 8. Jepsistä. Eli ongelma on, notta pitäs jostain löytää hyvä teksi kutsuun, missä kävis selväksi seuraavia asioita (tai ainakin joitakin niistä): 1. Morsian ei pukeudu valkoiseen 2. Vihkiminen ei tapahdu kirkossa 3. Rokki/heavy soi KOKO illan 4. Olis kamalan kiva jos vieraat ei vetäis niitä kukka-/jakku mekkoja päällensä tai krakaa kaulaan, jos suinkin pystyvät olemaan ilman. Sillä ei oo sit väliä onko se teksti runomuodossa tai kirjakielellä tai jotain ihan muuta. Tärkeintä on, et yskä ymmärretään.
 9. Hieman suunnitelmia jo tehty. Eli tälläisesta ideasta lähdettiin: korsetti tulee punaisesta morsiussatiinista, jonka päälle musta pitsi. Hame tulee myös punaisesta morsiussatiinista, jonka päälle tulee muutama kerros mustaa sifonkia. Boleron teen samaisesta pitsistä, jota tulee korsettiin. Vaihtoehto nro 1. Vaihtoehto nro 2.
 10. Oi oi kuulostaa erittäin varteenotettavalta vaihtoehdolta! Tämähän meille sopii, kun aateltiin muutenkin mennä laivalle ennen häitä.
 11. Voi ei kai tää oo kasaan kuollu...
 12. Mun puku tulee olemaan musta punainen ja sulhollakin lykätään sitä punaista jonnekin.
 13. No tuota. Me ajateltiin, että häävieraat istuu pöytiinsä ja me astellaan sitten vihkijän eteen musiikin soidessa. Siitä sitten oman pöydän ääreen tai jotain. Sen näkee sitten tarkemmin jahka ollaan tila varattu.
 14. Sulholle teen todennäkösesti semmosen merirosvo tyylisen takin. Paidaksi myös jotain sen henkistä. Housuista ei oo tehty lopullista päätöstä (sano laittavansa nahkahousut). Kengiksi mustat liekkikuvioidut New Rockit. ;D