Sohfia

Morsian
 • Content count

  23
 • Joined

 • Last visited

About Sohfia

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Meilläkin toimi Wedding paper divas varsin erinomaisesti. Käytettiin kutsussa pohjana omaa valokuvaa, jonka päälle tuli simppeli teksti. Kutsuista tuli tosi hyvät ja ovat saaneet kehuja persoonallisuudestaan. Itse en juuri pidä askartelusta, (enkä koe, että se nyt toisi hirveästi lisäarvoa hääkutsuihin) joten tämä oli erinomainen vaihtoehto. Tilasimme 60 kutsua, ja hintaa tuli 120e postikuluineen. Myös kirjekuoret sisältyivät hintaan... Ja kaiken lisäksi kuriiri toimitti kutsut kotiovielle ehkä noin reilu viikko tilauksesta.
 2. Itse teetin miehelle kalvarit AitoHelsingin-korupajassa. Hintaa kalvareille tuli kyllä enemmän, kuin normi kultasepänliikkeessä ostettaessa, mutta malli ja materiaali oli kaikkea muuta kuin perus kalevala koruissa, ja olen lopputulokseen todella tyytyväinen. Eipä minun mies noita monia tarvitse, niin ajattelin, että kun kerran ostan, niin ostan sellaiset jotka erottuu tyylikkäästi perus massasta. Täällä on ainakin vähän esimakua: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.294956684298.140706.292869649298&type=3
 3. Jos haluat laadukkaasti ja omien ideoiden mukaan teetetyn sormuksen, niin kannattaa ehdottomasti etsiä näiden perinteisten kultaliikeketjujen ulkopuolelta. Lahdessa olen saanut erinomaista palvelua kahdestakin paikasta. Eero Hintasanen, joka on pienen Chao&Eero-korupajan toinen osapuoli, tekee tosi kivoja koruja ja tilauksesta myös vihki/kihlasormuksia. Hänelle kannattaa suoraan soittaa tai laittaa sähköpostia - Tooodella mukava ja asiansa osaava koruseppä. Chao&Eerolla on muutenkin tosi ihania koruja ja erinomainen palvelu, suosittelen Toinen erinomainen paikka, josta sormuksen teettämistä kantsii kysellä on Löwenmark Lahden keskustassa. Löwenmarkilla on erikoistunut sormuksiin ja heillä on oma sormusmallisto. Seppä tekee myös kuitenkin tilauksesta juuri sellaisen sormuksen kuin haluat malliston ulkopuolelta. Löwenmarkilta on mulle tulossa parhaillaan mahtava vihkisormus malliston ulkopuolelta Se hyvä puoli näissä pienissä korupajoissa on myös, että saat heti oikean hinnan materiaali- ja työkustannusten mukaisesti, ilman mitään alennuskikkailuita. Itseäni sormusta etsiessä vähän ihmetyttyi juuri Laatukorussa se, että sormukselle laskettiin automaattisesti joku alennus ja myyjä vielä kehotti odottelemaan alennuskampanjoita.. Eli asiakkaita koitetaan houkutella näennäisesti hyvillä hinnoilla, kun heti annetaan joku alennus, ilman mitään pätevää "syytä". Eli OVH-hinnoissa on suht reilusti ilmaa. Lisäksi pääset aina puhumaan suoraan itse sepän kanssa, ilman että myyjä on välissä kertomassa omia mielipiteitään. Eli rohkeasti vaan yksityisiin kultaseppiin/liikkeisiin yhteyttä!
 4. Voi ei, mikä asenne. Oma nimi on aika suuri osa omaa identiteettiä, ja henkilökohtaisin asia mitä nyt ylipäänsä on, joten ei sen vaihtaminen mitenkään itsestäänselvää ole. Mulle mies on sanonut ettei oleta, että vaihtaisin sukunimeä, koska hän ei itsekään vaihtaisi. Olen kyllä ainakin toistaiseksi vaihtamassa nimeä, mutta pitää nyt vielä miettiä tarkkaan kumpaan vaihtoehtoon päädyn. Kaksoissukunimi ei kyllä ehkä ole edes vaihtoehto. Vähän toisaalta harmittaa sillä jos vaihdan sukunimen, niin meidän sukuun jää enää kaksi tällä nimellä... Ja aika isolla todennäköisyydellä lisää ei ole tulossa.
 5. Nää on molemmat ihania!! Ei liian virallinen, mutta kuitenkin todella kaunis ja tyylikäs. Sopii hyvin kesähäihin! Taidan ottaa nämä munkin listoille harkintaan Mä en laittaisi tuohon enää tiaraa, vaan ehkä justiin kukka sopisi kampauksen tyyliin paremmin, kuten tuossa toisessa kuvassa. Riippuu tietysti myös vähän puvusta ja hiusten väristä, että sopiiko kokonaisuuteen tiara... Mutta varsinkin jos käytät vielä huntua, niin jättäisin tiaran pois. (Less is more )
 6. Terhi: Mistäpäin teillä on tila hakusessa? Ja paljon pitäisi mahtua porukkaa?
 7. Yhdessä kutsussa luki aikoinaan näin: "Wear whatever makes you happy". (Kuten ehkä arvata saattaa, kyseessä siis kansainväliset juhlat). Mutta kyseessä oli siis myös hyvin rennot juhlat
 8. Jes, et Maiju ole ainut, joka on tuota miettinyt! Mä olen vähän ajatellut niin, että haluan vain myös yhden leveämmän sormuksen. En ole juurikaan sormuksia ennen käyttänyt, joten kaksi sormusta yhdessä sormessa tuntuu ihan hassulta, jo ajatuksenakin. Sormukset tulee meille teetettynä, eli saatiin esittää omat toiveet ja koruseppäkin piti ajatusta yhdestä sormuksesta ihan hyvänä. Kokonaisuus on selkeämpi, kun on ainoastaan yksi leveä sormus. Nyt kihlasormuksena, sormus tulee olemaan kivetön ja ehkä sitten kun mennään naimisiin, voisi siihen kiviäkin vaikka laittaa. Multa myös yksi kaveri kysyi, että mikä sormus mulla on sitten kirkossa, mutta kait se on sitten se sama sormus, joka uudelleen pujotetaan sormeen. Olen vähän sitä mieltä, että kannattaa tehdä niinkuin itse parhaaksi katsoo, eikä liikaa välittä kaikenmaailman perinteistä.
 9. Varmaan riippuu myös aika paljon morsiammesta kuinka paljon sälyttää tehtäviä kaasolle tai kaasoille. Tärkeintä on yhteinen mukava aika yhdessä, ei orjatyövoima! Näinpä!! Meilläkin vain yksi kaaso, mutta kaksi bestmania. Mä vähän ajattelin järkätä asioita niin, että kun tulee esim askartelu tms hommaa, niin pyydän kaason lisäksi muita hyviä kavereita mukaan viettämään iltaa ja askartelemaan siinä ohessa. Kaason rooli on ehkä suurimmillaan sitten hääpäivänä ja tietysti polttareissa. Yritän ainakin itse olla sysäämättä liikaa hommaa kaasolle... Onneksi kaaso on niin innolla mukana, että ottaa tehtävät hyvin mielellään vastaan.
 10. Meillä on varattuna Kyyrönkaidan kurssikeskus kesälle 2013. Täydellinen paikka meille!
 11. Nää on ihania!! Näköjään toimitus willow treellä ainoastaan jenkkeihin... höh! Jos näitä oikein kovasti alkaa haluta, pitää vissiin pyytää jenkkiläiseltä kollegalta palvelus...
 12. Olenkohan nyt ihan kuutamolla, mutta en oikein tajua hääkarkkien konseptia? Emme itse juuri karkkeja syö, ja karkkien jakaminen aikuisille tuntuu jotenkin hassulta... Vielä hassummalta tuntuu askarrella lähes sata pientä askia tms. karkeille. Häissä, joissa karkkirasiat on jaettu, olen vähän ihmetellyt, että mitäs nää nyt on. Maha kun on jo täynnä herkullista ruokaa ja kakkua. Olenkohan nyt ainoa tällä linjalla oleva
 13. En tiedä tuleeko vastaus liian myöhään, mutta ystäviemme häissä oli noin 40 vuotias naispappi (nimeä en kyllä valitettavasti tiedä). Mutta enpä ole aikaisemmin nähnyt pappia, joka olisi ollut näin läsnä ja tunteella tilaisuudessa mukana. Oli todella koskettava tilaisuus.
 14. Ristiina, Etelä-Savo 27.7.2013