Jump to content
Naimisiin.info

Cecce

Aktiivijäsen
  • Viestit

    11
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Cecce kaikki viestit

  1. Cecce

    Helsinki

    On kokemusta Aliasta! A-oikeuksia ei ollut vielä meidän juhlissa 21.5 toisin kuin meille oli alkukeväästä ilmoitettu. Saatiin tietää kaksi viikkoa ennen ja sitten tuli vähän kiire järjestää Viroon reissua. Kukat oli eri kukat kuin mistä sovittiin ja kaasot kommenttiin yöllä siivoamaan, vaikka tavarat piti saada jättää tiistaille. Hodareille ei ollutkaan kasvistäytevaihtoehtoa vaikka varmistettiin se kahdesti. Aamulla ei päässyt koristelemaan yhdeksältä vaan yhdeltätoista ja sitten kaasolle avauduttiin juhlan alkaessa että henkilökunnalle oli jäänyt koristeltavaa, vaikka palaverissa oli sovittu, että he voivat laittaa kaiken, mitä koristelutiimi mahdollisesti ei ehdi asettelemaan, kunhan toimitamme ohjeet, mitä mihinkin halutaan. Ai niin ja laskusta soitettiin häämatkalle perään kun ei oltu päivässä maksettu. Vaikka siis itse lähettivät jälkikäteen vaikka sovittiin etukäteislaskutuksesta. Omistaja selitteli puhelimessa talousvaikeuksia, jotka johtuivat talven putkirikosta, mutta olisivat sitten lähettäneet laskun aikaisemmin, niin kuin sovittiin. Myös tuntui, että syyllisti meitä siitä, ettei heti maksettu, vaikka oltiin siis häämatkalla ja lasku oli tullut sähköpostiin maanantaina ja maksettiin lopulta keskiviikkoaamuna. Suosittelen ottamaan ihan kaiken suullisesti sovitun ylös ja nimet alle, jos päädytte Aliassa juhlimaan. Ja olemaan maksamatta laskua ennen kuin mahdolliset reklamaatioaiheet on huomioitu, koska nythän siellä ei sitten ketään enää kiinnostanut mikään hyvitys. Yhteydenpito oli muutenkin aika nihkeää ja asiat joita edellinen ravintolapäällikkö lupasi eivät pitäneet myöskään täysin paikkaansa Ruoka oli kuitenkin hyvää ja paikka kaunis, vieraille päin kaikki näytti sujuvan moitteetta ja meillä oli tosi onnistunut päivä, jälkeenpäin sitten kaasoilta kuulin näistä ongelmista lähinnä. Eli kannattaa tiedottaa avustajia, että pitävät puolensa ja että hoitavat parin puolesta kaiken kommunikoinnin Alian väen kanssa hääpäivänä, niin itse juhla on varmasti ihana. Ja kannattaa valita sellaiset kaasot/bestmanit, jotka osaavat pitää puolensa.
  2. Cecce

    Wanha Bäckby (Vantaa)

    Hei, onko tietoa, menivätkö kaikki kesäviikonloput taas heti? Tuolla WB:n sivuilla ei ole vielä päivitystä?
  3. Hei, pohdin sellaista, voidaanko v14-w sormusta valmistaa tilauksesta myös siten, että keskikivi olisikin ovaali? Miten tällainen muutos vaikuttaisi hintaan? Ystävällisin terveisin, Kati
  4. Hei vielä ja kiitos todella paljon aina niin nopeista vastauksista! Olin siis suunnitellut Vuoripuro-V14-w sormuksen hankintaa platinaisena, kun tulin eräässä liikkeessä sovittaneeksi keltakultaista versiota, johon suureksi yllätyksekseni tykästyin. Olin ollut varma siitä, että haluan nimenomaan vaaleaa metallia, todennäköisesti platinaa. Nyt pohdin, kun kyseinen sormus on tulossa siis kihlasormukseksi ja myöhemmin todennäköisesti saman malliston rivitimanttisormus vihkisormukseksi, tulisiko vihkin tällöin olla myös keltakultaa ylimääräisen kulumisen välttämiseksi, vai voinko yhdistää keltakultaisen kihlani sitten platinaiseen rivivihkiin? Pidän kylmän vaalean ja lämpimämmän keltaisen metallin yhdistelmästä kovasti. Ja kiitokset vielä kovasti ahh niin täydellisen sormuksen suunnittelusta ja toteutuksesta! Sydän jätti varmasti muutaman lyönnin väliin, kun sen pujotin sormeeni (liekö osa kunniasta tältä osin vieressä olleen miehenkin, mutta..). Erityisen kaunis on mielestäni sormuksen hieman "terävä" tai kulmikas reuna, en tiedä miten paremmin sen kuvailisin.
  5. Hei, kiitos aiemmasta vastauksestasi! Kysyisin vielä, kuinka tuon V-14w:n hintaan mahdollisesti vaikuttaisi sellainen muokkaus, että pienten kivien määrää vähennettäisiin kahdella, tai onko tällainen edes mahdollista? Jos laskin oikein, kiviä on kyseisessä mallissa 13 ja hassua kyllä sulhaseni on taikauskoista sorttia.. :/
  6. Cecce

    Wanha Bäckby (Vantaa)

    Ah, tilaisuudessa siis istutaan ja kuunnellaan esittely, ei vain kierrellä tilassa asuntoesittelytyyliin?
  7. Cecce

    Wanha Bäckby (Vantaa)

    Minkä verran arvioisitte, että väkeä oli?
  8. Cecce

    Wanha Bäckby (Vantaa)

    Huh, jännittää jo nyt, vaikka itselläni on vasta ensi vuodessa edessä. Se ei sentään mennyt yhtä rumaksi kuin pahimmat hääkimpun kiinniottotaistot joissain amerikkalaisissa kotivideoissa?
  9. Cecce

    Wanha Bäckby (Vantaa)

    Miten jonoon järjestyminen tapahtuu? Saapumisjärjestyksessä?
  10. Hei, olen ihastunut Vuoripuro-malliston sormuksiin V-14w ja V 12-3w. Minkä hintaisia ko. sormukset mahtaisivat olla platinaisina? Entä V-14w platinaisena hieman isommalla keskuskivellä (esim. 0,35 ct)? Kiitos paljon!
  11. Cecce

    Wanha Bäckby (Vantaa)

    Hei, kyselisin tuosta ohjelmapuolesta siinä mielessä, että jos päädymme palkkaamaan bändin sijasta DJ:n vieraita liikuttelemaan, onko tilassa esimerkiksi piano tms, jos saisimme sukulaistytöt laulamaan yhtenä ohjelmanumerona, vai onko tuo soitinpuoli sitten järjestettävä jotenkin itse?
×
×
  • Create New...