Jump to content
Naimisiin.info

elika

Morsian
 • Posts

  95
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by elika

 1. Otimme häidemme kukat (morsiuskimppu, heittokimppu, sulhasen ja bestmanin vieheet, buffetpöydän asetelma ja pöytäkukat, jotka asettelimme itse majakkoon) Kukkakauppa Broncosta, Kupittaalta. Olin erityisen tyytyväinen ihanaan morsiuskimppuuni, joka kesti hyvänä vielä monta päivää häiden jälkeenkin. Hinta-arvio piti ja suunnittelutapaamisessa saimme rauhassa mallailla eri pöytäkukkavaihtoehtoja. Jäi hyvä fiilis!

   

  post-39479-0-85569200-1380466899_thumb.j

 2. Me suuntaamme parin viikon päästä häämatkalle Kreetalle Agia Marinaan. Olen ollut Kreetalla pari kertaa aiemminkin, Agia Marinassa ja Plataniaksessa. Miehelle reissu on ensimmäinen. Olen totaalisen ihastunut saareen. Mahtavaa päästä näyttämään miehelle tuttuja suosikkipaikkoja. <3

 3. Meillä otettiin vieraista kuvia liitutaulun kera. Liitutauluun vieraat saivat kirjoittaa tervehdyksensä meille. Lisäksi vieraat saivat täyttää korttiin ohjeita avioelämään ja ensimmäisiä muistojaan morsiamesta tai sulhasesta. Valokuvat ja kortit kiinnitin itse mustalehtiseen albumiin. Vieraskirjasta tuli tyylikäs ja meidännäköisemme. Vieraat olivat jaksaneet panostaa liitutaulun ja korttien teksteihin. Vieraskirjaa on mukava myöhemminkin selailla ja muistella ihanaa päiväämme.

   

  post-39479-0-78224100-1380466143_thumb.j

 4. Meillä on poistumismarssina Felix Mendelssohnin Häämarssi Kesäyön unelmasta. Perinteisellä linjalla siis mennään. Oma suosikkini olisi ollut Marko Hakanpään Trumpettisävelmä ja kanttorinamme kun sattuu olemaan itse Hakanpää, niin olisi ollut osuva valinta. :) Mies ei kuitenkaan lämmennyt Trumpettisävelmälle, joten kompromissilla mennään.

 5. Meidän häissämme juhlapaikalle saavuttuamme nautitaan onnittelumaljat. Pöytiin on laitettu valmiiksi puna- ja valkoviinipullot (kaksi kumpaakin) ja osa miedoista sekä alkoholittomista juomista tulee heti alusta asti tarjolle saaveihin, joissa on jäitä, jotta vieraat voivat halutessaan ottaa jo ruoan kanssa olutta, siideriä yms. Hääkakkukahvien kanssa tarjolle laitetaan avecit (Baileys ja konjakki) ja myöhemmin illalla saaveihin laitetaan tarjolle loputkin miedot juomat. Kaikki miedot juomat pysyvät kylminä jääkaapissa, josta veljeni lisäilevät niitä saaveihin jäiden keskelle pitkin iltaa. Sulaneet jäät vaihdetaan illan aikana uusiin, sen verran runsaasti jäitä on varattu. :)

 6. Minulla on yksi kaaso ja sulhasellani yksi bestman. Rakastan itse kaikenlaista askartelua ja käsillä tekemistä, joten en ole pahemmin sellaisella työllistänyt kaasoani. Kaasoni on tähän mennessä kuluneen vuoden aikana ollut makutuomarina hääpukuostoksilla, virkannut wc-korit omasta halustaan, auttanut kutsukorttien viimeistelyssä ja kuoriin laittamisessa, järjestänyt polttarini, suunnitellut yhdessä bestmanin kanssa hääjuhlamme "juontamista" ja ollut mukana hääpalaverissa juhlapaikallamme. Hääpäivänä kaasollani on tehtävänä pukea minut hääpukuuni, huolehtia tavaroistani valokuvauksen aikana, pidellä kirkossa kimppuani ja huolehtia bestmanin kanssa, että kaikki sujuu juhlassamme ja ohjeistaa vieraita. Itse en ole hänelle antanut sen suurempia tehtäviä, sillä toivon hänenkin ehtivän nauttia juhlastamme. Bestman järjesti sulhasen polttarit ja hän oli myös mukana hääpalaverissa juhlapaikallamme. Hänen tehtävänään on hääpäivänä käydä laittamassa sulhasen kanssa opastekyltin teiden varsille, huolehtia juhlapaikan toisen rakennuksen viimeisestä silauksesta sulhasen kanssa tuolla samaisella kylttireissulla, auttaa sulhasta pukeutumisessa ja olla seurana hänelle ennen valokuvausta. Kirkossa bestman pitelee sormusta ja hän ajaa myös hääautoamme. Nämä jutut minulle nyt tuli mieleen. Luotamme sulhasen kanssa täysin "apukaksikkoomme" ja uskomme, että heidän panoksellaan hääpäivämme sujuu loistavasti. :)

 7. Meillä on lahjalista käytössä osoitteessa lahjalista.net. Oli helppo tehdä ja pidämme siitä siksi, että vieraat voivat ostaa listalta valitsemansa lahjan, mistä liikkeestä itse haluavat. Mainitsimme kutsun infokortissa tyyliin, että meille merkitsee eniten se, että vieraat saapuvat juhlimaan tärkeää päivää kanssamme. Lisäksi laitoimme, että mikäli vieraat haluavat muistaa meitä lisäksi jollakin muulla tavalla mieluinen muistaminen mahtuu kirjekuoreen (=raha, lahjakortti tms.) ja lisäksi mainitsimme, että olemme koonneet joitakin lahjavinkkejä myös lahjalistalle lahjalista.nettiin. Kukin valitkoon itselleen sopivan tavan muistaa meitä hääpäivänämme. :)

 8. Pidän paljon askartelusta ja käsitöistä, joten häihinkin on tullut tehtyä kaikenlaista omin kätösin:

  mm.

  - Save the date -kortit

  - Kutsukortit

  - Hääinfokortit

  - Ajo-ohjeet

  - Hääauton koristeet

  - 80 kpl kankaisia lautasliinoja

  - Kaason ja pikkusiskon hiuskorut

  - Äitien kankaiset kukkavieheet

  - Kakun koriste

  - 3 kpl kankaisia viirinauhoja lasten puuhahuoneen koristukseksi

  - 2 kpl kakkupaperiviirinauhoja baaritiskin koristeeksi

  - Menu/ohjelma -lehtiset

  - Pöytänumerot

  - Pöytäkartta

  - Paikkakortit/vieraslahjat

  Siinäpä esimerkiksi muutamia juttuja... Itse teen myös kukka-asetelmat vieraiden pöytiin ja muutenkin somistelen juhlapaikkaa. Ihanaa puuhaa. :)

 9. Minua kosittiin ilman sormusta. Mies ei olisi tiennyt sormukseni kokoa eikä sitä, millaisen olisin halunnut, kun en itsekään noita asiota tiennyt ennen sormuskaupoille menoa. :) Oli mukava käydä yhdessä ostamassa sormukset kosinnan jälkeen.

 10. Mikäli ei pidä kauhean kuivasta valkoviinistä ja haluaa tarjota vieraille mukavaa ja kevyttä seurustelujuomaa, voin lämpimästi suositella Moselland Riesling Kabinettia 8%. Sitä oli tarjolla ystävämme häissä ja ihastuimme niin, että ostimme sitä myös omiin häihimme Tallinnan Super Alkosta. Maksaa Suomessa Alkossa 8,59€ ja Super Alkossa 5,85€/pullo. Punaviiniksi valitsimme Cono Sur Tocornal Cabernet Sauvignonin 12,5%. Maksaa Super Alkossa 4,50€/pullo. Cono Surin punaviinit ovat ainakin itselle olleet "helppoja" ja hyviä punaviinejä.

×
×
 • Create New...