Jump to content
Naimisiin.info

morsianhakoteillä

Morsian
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä morsianhakoteillä

  • Syntymäpäivä November 14

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Espoo

morsianhakoteillä's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Mulla kaason valinta oli ihan simppeli, parhaista parhain ystäväni. On kova järkkäämään, organisoimaan ja innostumaan. Olin hänen kaasonaan, joten nyt on aika maksaa kalavelat, puolin ja toisin . No joo, oikeasti en toivo kaasolta kuin kädestäpitämistä kun jännittää. Ja naamalle läpsäisyä jos bridezilla meinaa herätä.
  2. Meillä häät syyskuussa 2013. Nyt mies opiskelee ja minä hoitovapaalla, lapsi reilu 8 kk, vuokralla asutaan. Häiden aikaan mies toivottavasti jo valmistunut ja töissä, minä tilanteen (lähinnä raha-sellaisen) salliessa vielä kotona. Mulla haaveissa oma koti pihalla ja saunalla , mutta niiden aika on sitten kun tulot on hieman varmemmalla pohjalla (ja paremmat).
  3. Mainostanpas minäkin sitten . Allekirjoituksesta löytyy vielä alkutekijöissään oleva, pääasiassa hääjuttuja käsittelevä blogin tekele. Enjoy!
  4. Hieno pisnisidea! Toivottavasti näistä vastauksista on vielä apua. 1. Kyllä, mikäli hinta kohdallaan. Just nyt ei löydy esim. 90 kuoharilasia kaapeista... 2. Aikaa vievät ja "tylsät" asiat olisi ihan kiva voida ulkoistaa, esim. pitopalveluiden kilpailutus, mahdollisten esiintyjien kartoitus (bändi, taikuri...) 3. No vaikka ne kuoharilasit. Liinat. Yleistä koristesälää. Sellaisia paviljonkitelttoja. Syyshäissä voisi pari sellaista terassilämmittintä olla hyviä, mikäli ulkona on tarkoitus oleilla. Kynttilöitä jalkoineen. Videotykki? Kunnon musalaitteitakaan ei välttämättä jokaisella ole, eikä varmaan kuulu ihan joka juhlapaikan varustukseen? 4. Omat häät tulevat olemaan tyyliltään aika suoralinjaiset ja simppelit, ei mitään hörsötyksiä. Eikä vaaleanpunaista. Musta, valkoinen ja liila taitaa olla meidän päävärit, mutta mitään tarkempaa en osaa vielä sanoa. Tiedän sitten kun sopivia tulee vastaan 5. Nouto sopisi hyvin, samalla kai voisi sitten tarkistaa että on tullut tilattua oikeanlaista? Maanlaajuisessa toiminnassa on kai turvauduttava myös postipaketteihin.
×
×
  • Create New...