Jump to content
Naimisiin.info

Esbes

Morsian
  • Viestit

    37
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Esbes

  1. Jos muistelen mitä itse kaasona tarvin oli lähinnä kynä, särkylääke, huulirasva, varasukkahousut (kaikki olivat omasta takaa enkä siis saanut mitään pakettia) Lisäksi viina olisi ollut hyvä jos olisin voinut juoda, paljastui aluillaan oleva raskaus nopeasti juhlaväelle kun kaaso ei juonut edes onnittelukuoharia :D Ja vaikka onkin kuinka kiva keksiä vaikka mitä koriin niin itse ainakin olisin toivonut ettei mitään oikeasti turhaa tarvitsisi kannella ympäriinsä juhlapäivänä :) Ja näillä meinaan keksiä omille kaasoilleni jotain ;) Ajattelin kyllä ehkä semmoista ensiapu reppua josta myös vieraat voisivat kaasolta saada apua ja perinteinen vessakori varmaan kanssa tulee :)

  2. Mulla ei kyllä oo kokemusta noin pienistä häistä mutta vastaan silti :) Miksei voisi silti jotain paikkaa vuokrata? Katsoo vaan että on vähän pienempi eikä tarkoitettu millekään isoille 200hlön häille :) Ravintoloissakin on kabinetteja tai jos tykkää kaveriporukalla vaikka saunoa illemmasta niin saunojakin joissa "hengailutilaakin" voi vuokrata? Hotelleissa kanssa erikokoisia saleja olemassa. Tai jokin hieno hirsihuvila vkonlopuksi? Maatilamajoituspaikka, halukkaat voisi jäädä yöksi? Melkein tulee enemmän vaihtoehtoja noin pienille häille kuin isoille ;)

  3. Minäkään en ole koskaan kasvohoidossa käynyt, olisi vissiin tarvetta.... Kasvoja hoidan joskus naamioilla tai rasvalla (silloin kun muistan) mutta toisaalta meikkiä käytän max pari kertaa kuussa. Ja ainakin vedellä tulee nassu pestyä aamuin illoin :girl_haha:

    Mutta kannattaa siis käydä ekaa kertaa hyvissä ajoin ja sitten tarpeen mukaan. Eikä missään nimessä juuri päivää ennen the päivää, näin ymmärsin :girl_smile:

    Mikä on "tuhkimo"-ampulli?

    Kannattaa AINA vedellä pesun jälkeen pistää rasva naamaan :girl_dance: Ja vaikka ei käytä meikkiä niin kasvojen ihoon tarttuu ulkona ties mitä saastetta ja epäpuhtautta eli yhtälailla meikitön iho pitää pestä ja rasvata. (juu, innokkaana jaan oppimaani aina tilaisuuden tullen eteenpäin :girl_haha: ) Jos ei ole ikinä aikaisemmin käynyt kasvohoidossa niin hyvä olisi testata ajoissa, varsinkin jos on yhtään herkempi iho tai paljon epäpuhtauksia, niin ei tuu ikäviä yllätyksiä.

    Ainakin Dr. Belterin sarjassa on tällainen kosteuttava tehotiiviste ("Tuhkimo-ampulli") minkä voi siis rasvan sijasta laittaa meikin alle. Ihosta tulee kuulaampi :)

  4. Meillä väreinä (ompun)vihreä ja (kullan)ruskea, Ja teemana Sadonkorjuu. Väreihin siis tulee lisänä syksyisiä värejä ja etenkin menu on helppo toteuttaa teeman mukaisesti. Ja ehkä vähän semmoisena "hiljaisempana" teemana on kierrätys ja asioiden uusiokäyttö ja tämä näkyy etenkin koristelussa :)

  5. Häät ovat vielä suunnitelma-asteella, mutta nyt on jo selvää, että emme tingi:

    -ruuasta

    -hääpaikasta

    -sormuksesta

    -valokuvauksesta

    Nämä ovat asioita, jotka jäävät parhaiten mieleen ja varsinkin valokuvat ovat tärkeät, että on luotettava kuvaaja. Ruokaan(ja juomaan) ja hääpaikkaan menee yli puolet budjetista, mutta on se varmasti sen arvoista.

    Samat meillä :girl_haha:

    Tai no juhlapaikka varattiin jo ja hintaa "vaan" 400€. Ja listaan lisäisin koristelut. Haluan paljon kaikkea kaunista katseltavaa ja hienoja yksityiskohtia ympäri juhlapaikkaa. Tämä tosin on enemmän ajallinen kuin rahallinen uhraus, meinaan siis itse (ja toivottavasti kaaso auttaa) väsäillä :girl_hide:

  6. ^ Esbes, ihan mielenkiinnosta kysyn, miten kihlajaiset vaikuttavat hääjuhlanne pohjakassaan? Oletteko kenties pyytäneet rahaa kihlajaislahjaksi tai onko perheissänne ja suvuissanne tapana muistaa kihlaparia rahalahjoituksin? Minusta se kuulostaa niin oudolta, meiltä kihlajaisiin kului omaa rahaa, ei todellakaan tullut sitä. Kihlalahjoja kyllä saimme vanhemmiltamme, mutta ei riihikuivaa käteistä.

    Meiltä kyseltiin lahjatoiveita niin pyysimme rahaa häitä varten :)

  7. Mä oon niin huono lahjansaaja etten jaksa innostua ja olla äärettömän kiitollinen kolmesta samanlaisesta kahvinkeittimestä. Siksi meille tulee nettiin lahjalista jossa toiveita (Teema-astiastoa, lakanoita, saunatakit, leffalippuja, lahjakortteja, yms mitä nyt keksiikään :girl_haha: mutta joka kukkarolle jotain ) ja varmaan toive että lahjan voi myös kirjekuoreen piilottaa (häämatkaa tai kodin remppaa varten). Ja oon sen verran "itsekäs paska" että haluun niitä lahjoja! :girl_cray2::tender: Itsekin olen muille vähistä rahoistani lahjoja vienyt ja nähnyt vaivaa niin on se kiva vuorostaan saadakin.. Ja lahjalista nettiin sen takia etten luota ainakaan omaan äitiini niin paljon että sanoisi mitä haluamme oikeasti (sanoin äidilleni etten halua rippilahjaksi koruja, noh hän oli muotoillut asian vieraille niin "ettei koruja tuotaisi MUTTA nilkkakoru voisi olla kiva!" sain niitä 4kpl!!) ja kaasoille en halua hirveää lisähommaa.

    Ja Lenore yllä hyvin tiivisti myös omat ajatukseni :)

  8. Mä stressaan jo nyt vaikka häät vasta kahden vuoden päästä :D Mutta ihan hyvää stressiä, ihanaa päästä vihdoin suunnittelemaan!! Ja yritä tehdä pikkuhiljaa ajan kanssa kaiken ja mahdollisimman paljon itse ettei tuu sit viime hetken paniikkia.. Vaikka tiiän että sekin sieltä tulee ;) !! Ja paikka meillä on jo varattu ja mun vanhemmat luvannut sen maksaa eli ainakin on paikka missä juhlia jos ei muuta ja pappi ilmainen eli naimisiinkin päästään :D

  9. Kosmetologille vaan kaikki! Ihanan rentouttavaa :tender: Ammattitaitoisen kosmetologin kyllä kuuluu tietää mitä iholle voi tehdä ja osaa suositella hoitoa. (Ja valitettavasti tällä alalla halvin ei oo paras!) Lisäksi itse kotikosmetologina toimiminen saattaa vaan pahentaa ihon ongelmia. Esim ihoa ei kannata kuoria montaa kertaa viikossa ellei ole oikeasti todella rasvainen iho! Ja jos ihoa ei ole hoidettu kunnolla niin se saattaa hyvinkin reagoida kun saa tehopuhdistuksen ja hoidon. Suosittelen kokeilemaan kasvohoitoa ennen häitä ja parasta olisi jos ottaisi muutaman kerran sarjan niin iho olisi parhaimmillaan :jere: Ja kosmetologilta saa myös käsi- ja jalkahoidon (meillä ainakin sulhanen menee jalkahoitoon ennen häitä!!) ja erilaisia vartalonkuorintoja ja -hoitoja.

    Lisäksi häämeikin alle kannattaa pyytää "tuhkimo"-ampulli :flirt:

    terv. kosmetologi-opiskelija :girl_wink:

×
×
  • Create New...