Jump to content
Naimisiin.info

Emilja

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Emilja kaikki viestit

  1. Ei esitellyt sellaista, ei ollut mitään puhettakaan..eli se on siis joku uusi juttu heillä? Ihanalta paikalta vaikutti kyllä kaiken kaikkiaan ja niin herttainen emäntä . Olen kuullut pelkkää hyvää tuosta paikasta. Hei osaatkos suositella Joensuusta/Kontiolahdelta hyvää kampauksen+meikin tekijää??
  2. Meillä hyvin samankaltainen budjetti ja vierasmäärä: 55 aikuista kutsutaan ja n.10 lasta, joista suurin osa pikkulapsia alle 4-vuotiaita. Budjetti max.5000e ilman häämatkaa, tämän hetkiset laskelmat näyttävät hyvältä eli voidaan päästä reiluun 4000 e+siihen häämatka sitten.
  3. Meilläkin aikomuksena pyytää lahjaksi vain rahaa. Asian muotoilu kutsukorttiin/infolappuseen vielä mielessä, yritän miettiä sitä niin jotta tekstistä tulee ilmi, että pienempikin summa on aivan tosi ookoo. Kaikissa häissä missä olen ollut ja on toivottu rahaa niin lahjaksi on tullut myös vähän tavaraa ja näin se kuulemma menee melkein aina. Eli jos/kun joku tuokin pientä, persoonallista kivaa tavaraa niin ei haittaa todellakaan mutta lahjalistaa emme halua laatia koska meillä ihan oikeasti on KAIKKEA! Viimeisen vuoden aikana ollaan laitettu paljon tavaraa pois kierrätykseen ja myyty kirppareilla. Aikaisemmin ollaan oltu varsinaisia tavaranhamstraajia ja nyt ollaan tyytyväisiä tähän tavaramäärään, joten lisää ei haluta eikä tarvita =). Sehän on kaikkien tiedossa että tuskin juuri kukaan osaa tulla häihin ilman rahaa joten toivomme siis rahaa häämatkaa varten.
×
×
  • Create New...