Tsuipadui

Morsian
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Tsuipadui

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Me pyydettiin kutsussa rahaa runon muodossa: "..Juhlapaikalta löytyy lipas, jonne voit sujauttaa euron tai kaks.." Ystävistämme moni opiskelee, on lapsiperheitä jne, joten emme todellakaan odota mitään jättisummia. Lippaaseen ei toki ole pakko laittaa mitään, jos on tiukkaa, pääasia että tulee paikan päälle!!
 2. Meillä lapset 1v ja 3v. Nuorempi kulkee kanssani koko hääpäivän(imetän vielä) ja vanhempi on isin kanssa Olemme siis mieheni kanssa eri paikoissa valmistautumassa häihin. Häissä lapset ovat kanssamme siihen saakka, kunnes booli tarjoillaan. Yöksi lähtevät mummolaan. Toinen mummoista ei juo alkoholia ja alkaa aina ajoissa nukkumaan, joten ottaa lapset enemmän kuin mielellään Tosin tuo kyyti on vielä ongelma.. mummon kyytiin en lapsia anna Mutta eiköhän joku sukulaisista lapset vie, ennen kuin alkaa ryyppäämään
 3. Yhdessä ollaan oltu 7-vuotta.. Kihloissa 2-vuotta. Lapsiakin on jo pari kappaletta ja oma koti rakennettiin muutama vuosi sitten Nyt kaiken hässäkän jälkeen on aikaa järkätä häät ja mennä naimisiin
 4. Me haluttiin jotain erilaista. Ei siis "tavallisia" kesähäitä.. Häät talvella 2012, joten päivä on tottakai 1.12.2012.
 5. Me istutaan vieraiden kanssa samassa. Istumajärjestys on muutenkin vapaa, joten meidän viereen saa tulla kuka ennättää(uskaltaa ).
 6. Mulla sama tilanne, mutta se helpottaa että kaasot ovat myös hyviä ystäviä keskenään. Annan kaikki tehtävät yhteiseksi molemmille.. saavat sitten päättää keskenään kumpi tekee mitäkin, vai tekevätkö kaiken yhdessä. Tosin en ole kovinkaan paljon tehtävää heille jättänyt.. askartelut ollaan tehty kaikki yhdessä tai olen tehnyt itse. Polttarit tottakai olivat kaasojen heiniä ja pari leikkiä keksivät häihin.