yell

Morsian
 • Content count

  15
 • Joined

 • Last visited

About yell

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Salatehtävät olivat MENESTYS kiitos ideoijalle! Parasta antia oli ulkomaalainen vieraamme, joka otti vauhtia, syöksyi naimattomista naisista koostuneen joukkion läpi ja SAI KUIN SAIKIN hääkimpun itselleen!!! Ja bestmanien ilmakitarasoolo meille bändin soittaman rockbiisin aikana.. Ah.
 2. Mä mietin kans noita Unique Bra-liivejä. Ennen lapsen syntymää käytin jotain Seppälän halppisversioita baarissa, enkä oikein ollut vakuuttunut silloinkaan. Mun ongelmana nimittäin on rinnan muoto: rintakehän yläosasta puuttuu volyymi kokonaan ja rinta on muutenkin muodoltaan enemmän terävä. Nää liivit siis eivät tuo haluttua pyöreyttä saati uhkeutta muotoihin, vaan enemmänkin vaan liimaavat rinnat yhteen saaden aikaan löysän näköisen paketin pitkällä rintavaolla, vaikka rinnat itsessään olisivatkin kiinteät. Nyt yhden lapsen imettäneenä rintakehä on vielä latteampi, joten toissapäivänä marssin apteekkiin ja poistuin mukanani leveää, ihonväristä ja joustavaa urheiluteippiä, sekä samansävyistä haavateippiä. Eilen tein sitten alustavan teippausharjoituksen, ja tulos oli upea. Aivan kuin olisin hankkinut silikonit! Teippi pysyi paikallaan hyvin, testausaika oli kolme tuntia eikä teippi irronnut missään vaiheessa. Pukuni on avonainen, olkaimeton ja selän paljastava, Enzoanin Mandy, joten rintaliivit eivät tulleet kysymykseenkään. Joten en voi kun lämpimästi suositella teippaamista, mikäli vaihtoehtona on Unique Bra. Paras ja ehdottoman tukeva keino saada varustus uhkeaksi!
 3. Ammattilaiselle. Osaan meikata kyllä, mutta välineeni ja käyttämäni meikit eivät ole lähellekään niin laadukkaita kuin ammattimeikkaajien käyttämät. Tahdon näyttää luonnollisen kauniilta, enkä saa itse pohjaa niin kuulaaksi enkä osaa korostaa silmieni väeiä niin hyvin kuin toivoisin.
 4. Mä en ikinä pystyis antamaan hääohjelman suunnittelua jonkun toisen käsiin kokonaan. Ainoat häät toivottavasti koko elämässäni, kyllä mä haluan vaikuttaa siihen, mitä siellä tapahtuu. Hääleikkejä saa olla ja kaasot ja bestmanit saavat toki suunnitella jos haluavat, mutta mitään sen erikoisempaa ohjelmaa emme halua. Diashow meidän elämästä on tulossa sekä bändi ja karaoke, luulisi riittävän.
 5. Todellakin karaoke. Minä ja monet ystäväni ollaan intohimoisia harrastajia, ei tulisi kuuloonkaan että karaokea EI järjestettäisi. Yhdeksän-kymmenen aikoihin, juhlat pelkästään aikuisten kesken (lasten poistuessa) kun alkavat kuuden jälkeen niin varmaan tuo on sopiva aika aloittaa riehakkaampi meno
 6. Hiukset ovat lyhyet ja vaaleat, joten haluan pientä kiharaa kehystämään kasvoja ja ehkä sormilaineita. Jotain yksinkertaista, panostan enemmän pukuun Huntua en halua, ei tässä enää mitään neitsykäisiä olla kun on lapset ja kaikki.
 7. Määristä en muuten tiedä, mutta tuntuu hieman ylimääräiseltä valmistaa enää iltapalalle kinkkukiusausta. Pastasalaatit uppoavat paremmin yönälkään, eikä tarvitse lämmittää.Säästyt paljolta vaivalta kun valmistat iltapalalle esim. broileri-pastasalaatin, vihersalaatin ja patonkia, ja jätät nakit ja lihapullat laittamatta. Annoskoot noissa ruoissa on suurinpiirtein 150g lihaa + 150g kalaa / lärvi, ja noitten lisäksi makaronilaatikkoa ja gratiineja varaisin noin 100-120g / hlö. Salaatteja sen verran että jos jää niin iltapalalla menee loput
 8. Kutsut lähtee kaikille.
 9. Toinen kaasoni on paras ystäväni lapsuudesta lähtien, ja toinen kaasoni on paras aikuisiän ystäväni. Miehelle tulee neljä bestmania, kun ei osannut valita.
 10. Ihanaa lukea täältä eri mielipiteitä siitä, mikä kaason tehtävä loppujen lopuksi on. Itse jouduin aikoinaan vetäytymään leikistä kesken kaiken, kun harteilleni alkoi kasaantua kaikkea hääpaikan koristelusta opastekylttien valmistamiseen ja häitten juontamiseen. Itse olen aina ajatellut kaason tehtäväksi sen, että on henkisenä tukena, tsempparina, ideapankkina ja ylipäätään läsnä morsiamelle. Kysyessään minua kaasokseen kyseinen morsian kuvaili tehtävää näin: "No tällä hetkellä pitäis ainakin saada ne polttarit". Mistään muusta ei ollut puhe. Seitsemän kuukautta ennen häitä sain netistä tulostetun nivaskan jossa oli seikkaperäisesti selostettu kaason tehtävät, joihin morsian oli tehnyt myös omia merkintöjään. Jouduin lukuisten anteeksipyyntöjen kera vetäytymään tehtävästä, ei musta olisi ollut sellaiseen, alle vuoden ikäinen ipana jaloissa. Opastekyltit tein, samoin askartelin koristeita, kakkoskaaso hoiti kaiken muun. Välit pysyivät ennallaan, onneksi. Pyysin kaksi parasta ystävää kaasoikseni jonkin aikaa sitten, ja ennen heidän suostumistaan kerroin, että häihimme tulee erillinen seremoniamestari, ja että heidän keskeisimmät tehtävänsä olisi siis olla läsnä, järjestää ikimuistoiset polttarit, tulla mukaan etsimään hääpukua, lenkkeillä kanssani tsempaten minua painonpudotukseen (8 kiloa jäljellä, 14 takana!) ja hääpäivän koittaessa olla lähelläni jos tarvitsen jotain. Leikkejä saavat halutessaan vetää, tai pitää puheen. Mihinkään en heitä velvoita, paitsi olemaan tuona päivänä tukenani.
 11. Meillä vieraslistan karsiminen kävi aika kivuttomasti. Lapsuudenystävät tuottivat ainoastaan päänvaivaa, mutta päätimme jättää heidät kutsumatta vedoten yhteydenpidon vähäisyyteen. Sama linja meilläkin kuin monella muulla, puolisot kutsutaan mukaan niiltä, jotka asuvat tässä vaiheessa yhdessä tai ne, jotka olemme tavanneet, kivoiksi havainneet vaikka asuvatkin erillään. Mitään mielenkiintoa ei ole kutsua esim. miehen ystävän tuoretta tyttöystävää, joka ei viitsinyt edes tervehtiä kaupassa törmätessämme. Varmaan viitsin sitten häissäkään katsella kyseistä naamaa. Sukulaisten suhteen linja on tiukka. Isäni puolen suvusta emme kutsu ketään, tasavertaisuuden vuoksi. Kukaan heistä ei pidä yhteyttä minuun, yksi sedistäni välillä kyselee kuulumisiani mutten koe että häntä tarvitsisi kutsua. Isän puolen serkkuja en tunne, heitä lienee lähemmäs 20. Äitini puolelta löytyy yksi serkku ja hänen vanhempansa. Ollaan viimeksi nähty kaksi vuotta sitten, emme kutsu heitäkään. Lähimmät sukulaiset, sisarukseni puolisoineen ovat tervetulleita. Miehen puolen ihanaa sukua, joiden kanssa soitellaan viikoittain ja nähdään usein tulee juhlimaan kanssamme lähemmäs 50 ihmistä. Loput vierasjoukosta koostuu lähimmistä ystävistämme.