Vennel

Morsian
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About Vennel

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Kymenlaakso
 1. Me maksetaan itse kokonaan. Budjetti on siinä 5000€ paikkeilla, ihan tarkkaan ei olla sitä vielä laskettu, mutta noin suunnilleen. Tässä on vuosi aikaa aleja kierrellä ja pikkuhiljaa ostella niin ei sitten pamahda kaikki kerralla maksuun. Lainaa ei oteta. Pitopalveluun/paikan vuokraan täytyy rahaa jemmata, se on kuitenkin 1500-2000€ välillä mikä tulee häiden jälkeen maksuun..
 2. Musta tuo lahjakorttikin kuulostaa mahtavalta idealta! Jos sen vaan jotenkin fiksusti osaa kutsuun muotoilla. Ja luulisin että he jotka eivät sitä rahaa tykkää lahjaksi antaa, "tyytyisivät" tuohon vaihtoehtoon. Ja jos siellä nyt pari jääräpäätä on kutsutuissa jotka välttämättä haluavat paketteja raahata teille niin haitanneeko tuo? Pari lahjaa tuskin haittaa vaikka olisivat leipäkoneita.. Henk.koht. en kyllä tajua miksi joku haluaa kuluttaa aikaansa miettimällä ja etsimällä lahjaa, on vaan niin helppoa läiskästä rahaa toisen tilille ja hääpari saa itse päättää miten rahan käyttää, onpahan mieluinen kohde!
 3. Hei mutta tuohan on loistava idea! Voihan sen vaikka kutsuun laittaa vaikka jotekin että 'lahjapossu ottaa mielellään vastaan avustukset seinien maalaukseen' tms No näinhän sen voisikin laittaa! Kiitos! Kävi jo mielessä että jättäisikin sen tilinumeron laittamatta, mutta onhan se niin helppoa vieraille jos saa kotoa käsin, tietokoneella istuen näpyteltyä lahjansa. Eli ehkä paras antaa kumpikin vaihtoehto, kukin päättäkööt itse kummalla tavalla toimii, ja tosiaan ilman lahjontaakin on oikein tervetullut juhlaan, sekin pitää muistaa kutsuun laittaa.
 4. Meillä ei ollut varsinaisella päivällä väliä. Mietin vaan että ei talvella, kun on niin kylmä. Ei keväällä, minä ja esikoinen ollaan silmät punaisina ja nenät vuotaen allergioiden takia. Kesällä ei, koska vihaan hellettä ja mun tuurilla sattuisi just pahimmat helteet hääpäivälle. Eli syksy jäi jäljelle ja ajateltiin sitten että kysellään miten hääpaikka olisi vapaana, sattui olemaan syyskuun alkupuolella eli hääpäiväksi valikoitui 7.9.2013.
 5. Me varattiin jo kirkko ja juhlapaikkaan on alustava varaus. Kihlauduttiin siis pari viikkoa sitten ja häät syyskuussa 2013. Pukuja vähän olen katsellut ja koristeluja sun muita miettinyt, vieraslistaakin vähän mietitty, että osaa budjettia suunnitella. Siinäpä ne, nyt lähinnä täällä lueskellut vinkkejä jne. Alkuinto laantunut, eikä tässä nyt jaksa höösätä kamalasti ennakkoon. Mutta en myöskään halua viime tippaan mitään jättää, joten eiköhän keväällä ala täysi pähkäily.
 6. Meille tulee kanssa rahatoive.. Yhdessä jo perhekin perustettu niin eipä tässä tavaraa osaa kaipailla, pari paistinpannua tarvittaisiin mutta ei ihan pariakymmentä, joten sitä ei tosiaan kutsuihin laiteta. Lähinnä mietin nyt sitä miten sen muotoilisi kutsuun.. Eli tili tulee toki, todennäköisesti "remonttirahasto", siihen ne rahat varmaan pistetään. Mutta jos kaikilla ei ole varaa antaa kuin vaikka se 5€, niin olisi kiva että juhlapaikalla olisi se lipaskin mihin voisi nimettömänä laittaa.. Hmm.. En tosiaan ala kyllä syynäämään tiliä kuka on antanut ja mitä, mutta enpä kehtaisi itsekään kenenkään tiliä parilla eurolla kartuttaa.. Ja kutsuun kyllä tulee tiedoksi sekin että ilman lahjaakin saa tulla. Äh kuinka hankalaa miettiä näitä..
 7. Huldahuoleton... täällä toinen samanlainen. Tosin päätimme vasta vuodenvaihteen jälkeen mennä naimisiin kesällä 12, joten olin siksi "myöhään" liikkeellä. Mutta onnistuin silti saamaan varauksen kahteen paikkaan jotka minua eniten miellyttivät!!! Nämä olivat Puuskanniemi ja Ollinmäen viinitila. Kävimme mieheni kanssa katsomassa ensin Ollinmäkeä ja ihastuimme molemmat! Nyt on häät vietetty ja voin todella lämpimästi suositella OLLINMÄEN VIINITILAA!!! Paikassa ei ollut erillistä tilavuokraa ja kaikki muu mahdollinen (henkilökunta, astiat, liinat yms.) sisältyivät ruuan hintaan. En usko, että Puuskanniemi (tilavuokra700) + pitopalvelu + alkoholit olisi tullut yhtään halvemmaksi(ainakaan laskelmieni perusteella)! Ruoka oli Ollimäellä mielettömän hyvää ja sen esillelaittoon oli nähty vaivaa. Salaatteja oli monipuolisesti ja viinit hyviä. Tila on myös tunnelmallinen ja paljon ihanampi, mitä heidän internet sivuilta pystyy ymmärtämään. Takana on myös katettu terassi, joka on myöskin tunnelmallinen. Kannattaa käydä katsomassa!!! Hei! Paljonko tuolla siis ruoka sitten maksoi? Onko kenelläkään kuvia RIUTTALANHOVISTA??? Ja kokemuksia paikasta??
 8. Me ollaan kaavailtu 5000€ budjettia. Vieraita kutsutaan joku 50-60 (tästä reilu 10 lapsia). Ja tämä ilman häämatkaa, sitä kun ei ainakaan häiden tienoilla heti tehdä pienten lasten vuoksi, ehkä sitten joskus..
 9. Me alettiin puhua kihloista ja häistä, hääpaikoista, päivämäärästä.. Mies halusi kuitenkin vielä kosia, ja niin tuo tekikin, viime viikolla. Sormuksiin kaiverrettiin kosintapäivä, vaikka kirkko ja hääpaikka olikin jo varattuna aiemmin.. Ja yllätyksenä se kosinta silti tuli, en yhtään tiennyt milloin mies aikoo sen tehdä.