Jump to content
Naimisiin.info

DiiBaDaaBa

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

DiiBaDaaBa's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Romanttisesti kävimme Kärkkäisen kultasepan alemyynneissä, jopa kahteen kertaan. Sieltä lopulta löytyi minulle valkokultainen, ohut sormus jossa on 10 pienenpinetä kiveä. Nätti, ja yllättävä että ihastuin tuon tyyliseen... mutta ihana on! Hintaa jäi -50% jälken 184e. Miehelle käytiin katsomassa timanttisilla terässormus jonka hinta oli alle 70e.
  2. Voisin ostaa, ja kävimme itseasiassa vasta panttilainaamossa katsomassa tarjontaa. uusi valkokultasormus maksoi 99e, painon mukaan tuli hinta. Ja käytettynä oli tarjolla tosi kauniita sormuksia, eikä niissä näkynyt mitään vikaa. Kyllä me ainakin vakavasti harkitsemme sormusten hankintaa panttilainaamosta, niistä hinnoista on jo "turhat" otettu pois.
  3. Meillä jostain syystä sormukset kuluivat ihan valtavasti. Jo ihan muutaman viikon jälkeen omassa sormuksessani oli nähtävissä isoja naarmuja. Nyt 7kk jälkeen oli kiilto ja loiste niin himmentynyt, että oli pakko viedä rodinointiin. Vihkisormusta, kun sovitin kihlan rinnalle niin huomasin, että miten kulahtanut kihla jo on. En tiedä, että mistä moinen, en tee sellaista työtäkään tällä hetkellä, että kokoajan osuisi jonnekin. Sori OT, asiaan: Meidän kihlat maksoivat muistaakseni 650e, mutta saimme niistä jonkinlaisen pienen alennuksen. Ne ovat valkokultaiset, sileät sormukset, mutta leveähköt. Omani on muistaakseni 4,3mm ja sulhon 5,8mm. Voi apua! Mitähän tässä sitten uskaltaa kihlaksi hankkia, kun ei tiedä millasen sormuksen saa? Tuntuu olevan paljon eroja tuossa valkokullan laadussa ja rodinoinnin kestämisessä... mutku mä haluuuun.. möh Toisaalta, mun kaltaselle tuuliviirille käy kyllä titaanikin, tai hopea... tai ehkä me ei laiteta sormuksia lainkaan
  4. Olipas jännittävää törmätä tällaiseen ketjuun, taas sai miettimisen aihetta Itsellä ikää nyt se maaginen ( ) 30v. ja tuskin ihan lähivuosina menemme naimisiin. Valkoista pukua olen ajatellut aina, mutta hyvänä vaihtoehtona tulee joku värillinen, esim. punainen tai hopeanharmaa.. huntua tuskin tarvin, minun kohelluksellani juutun siitä vähintään auton oven väliin tai muuta yhtä "rinsessamaista" toilai'lua minusta huntu on kuitenkin kaunis, ja ei todellakaan tule mieleen mitään "Miksi ihmeessä tuolla on huntu päässä vaikka on niin ja niin monta lasta tms...!" Ihan jokainen menkööt sillä omalla tyylillä, mikä kivoimmalta tuntuu! En muutenkaan ole koskaan haaveillut mistään pönötysjuhlista, vaan meidän oman lähipiirin ja parhaiden ystävien kanssa vietettävistä rennoista juhlista. Suurin ns.huolenaihe minulla on, miten hiukan holistinvikaa omaava appiukko pysyisi kuosissa, eikä munaisi kaikkea. Mutta kuten jo alussa totesin, ihan lähivuosina ei tarvi aktiivisesti stressata mitään, ja minut tuntien, mielipiteet tulevat vaihtumaan monta kertaa. Minä rakastan tuota omaa miestäni ja meille käy vaikka maistraatti kahden kesken sitten kun sen aika koittaa!
  5. Hei Vintage13, kiitos tiedosta. Hyvä kuulla, ettei heti ole tarvetta laukata rodinoimaan korua. Sehän on ihan yksilöllistä miten koru ottaa osumaa, ja muista kuinka siinä entisessä keltakultaisessa alkoi ihan samalla tavalla näkymään naarmut. Varmaan ihon pH:kin vaikuttaa jotenkin rodinoinnin kulumiseen..? En tiedä, mutta luulen niin. Hopeaakin voi rodinoida kuulemma.
  6. Huh, hirvittää nämä hinnat tällaista köyhää opiskelijaa... Aikoinaan, valitettavasti, erehdyin menemään kihloihin, ja muutamaa vuotta myöhemmin erottiin. No ei siitä sen enempää, mutta silloin sai 4mm komean kultasormuksen 150e. Nyt, vuosia myöhemmin hinnat ovat vähintäänkin tuplaantuneet. Tällä hetkellä olen uudessa, ihanassa suhteessa ja mies suunnittelee kosimista Olen katsellut kihlojen hintoja ja kyllähän ne ovat ihan uskomattomissa summissa! kutakuinkin kaikki materiaalitkin on mietitty läpi, mutta aina päädyn siihen valkokultaan, vaikka tiedän että sitä pitää rodinoida. Hopeaakin olen pyörittelyt mielessäni... Kyllä se kipuraja menee näillä tuloilla 150-200e suunnilla ja voi olla että mies tyytyy halvempaan sormukseen, eri materiaaliin. Ihan omasta ehdotuksestaan siis.
×
×
  • Create New...