Jump to content
Naimisiin.info

mlinna

Rouva
 • Posts

  532
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Female

mlinna's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

 1. Ja tosiaan tuolla meidän vierasmäärällä jäi hyvin tilaa ohjelmalle ja tanssilattialle! Voisin skannata sulle vielä sen pohjapiirrustuksen ja laittaa sähköpostilla niin saat vähän kuvaa siitä talon mallista.
 2. Joo siis sieltä löytyy kyllä astiastona perusvalkoinen astiasto. Ja muistaakseni jotain viinilasejakin oli, mutta niiden määristä en ole varma. Tosiaan kun siellä ei sitä astianpesukonetta ole ja lämminvesivaraaja on vain 400l, niin talo-ohjeissakin jo luki että juoksevalla vedellä lämmin vesi ei riitä astioiden tiskaamiseen. Siksi me päädyttiin ottamaan astiat pitopalvelulta, oli super-kätevää kun ne toi astiat mukanaan ja vei likaisina pois. Helpotti siis siivousta huomattavasti, puhumattakaan siitä tiskiurakasta Ja esimerkiksi tarjoiluastioita Rytkyllä on aika niukasti. Liinoja ei talolla ole, otettiin ne pitopalvelun kautta. Muistaakseni liinat oli 5e kappale ja astiat noin 4e/henk. Helpolla pääsi niiden liinojenkin kanssa, kun ne tuli suoraan kunnolla siloitettuna, ei tarvinnut itse alkaa 30 liinaa siloittamaan ja pitopalvelulle sai laittaa vain likaiset liinat menemään niin ei tarvinnut niistäkään huolehtia. Siinä kaiken järjestämisen hässäkässä ehdottomasti suosittelen ottamaan ne pitopalvelulta, jos teille sellainen siis tulee. Jos laitat mulle yksityisviestinä sun sähköpostin niin voisin muutaman kuvan laittaa siitä juhlapaikasta! Vähän ennen nuorisoseurantaloa on Rytkyn leirikeskus joka meille selvisi jälkikäteen. Se on siis järven rannalla ja niitä leirikeskuksen majoitustiloja voi vuokrata vieraille, eli kannattaa sekin katsastaa, siellä vietetään kuulemma kanssa myös paljon häitä ja on kuulemma kiva paikka! Kuopiosta en oikein tunne muitakuin kirkkoja, kun mekin ollaan vasta muutama vuosi täällä asuttu. Tuomiokirkkohan on aivan mahtavan tunnelmallinen kun on vanha ja todella minun silmää miellytti. Mutta jos ei ihan keskustan alueelle halua, niin Männistön vanhaa kirkkoa monet meillekin suositteli. On pienempi ja vanhanaikainen sekä sinne ilmeisesti saa vihkiaikoja paljon helpommin kun ei ole niin suosittu kuin tuo Tuomiokirkko. Ja jos nyt esim päädytte tuohon Rytkyn leirikeskukseen niin siellähän olisi järvenrannassa varmasti ihan mukava paikka vihkiä
 3. Mitäpä haluat tietää Rytkyn nuorisoseurantalosta? Meillä oli siellä viikko sitten häät joten asiat on tuoreessa muistissa Meillä oli siellä siis väkeä noin 55 henkeä ja pitopalveluna Remar. Avaimet tilaan sai keskiviikkona ja palautus oli sunnuntaina. Tilavuokra tuolta ajalta oli 350e. Tilassa on puiset pirtinpöydän tyyliset pyödät joihin hyvin mahtuu 8 henkeä per pöytä plus tarvittaessa päätypaikoille erillisillä tuoleilla. Talo on vanhaa hirsirakennusta joten sisältä ihanan tunnelmallinen. Juhlatilassa on esiintymislava jonne mahtuu hyvin bändi ja saa valkokankaan esimerkiksi diashowta varten, videotykkiä heillä ei ole vaan pitää tuoda oma. Talossa on reilun kokoinen eteinen jossa on pieni pöytäryhmä esimerkiksi lapsia, vieraskirjaa yms. varten. Eteisestä tullaan huoneeseen jonne noutopöytä on helppo laittaa, on heti keittiön vieressä. Keittiöstä löytyy 2 jääviileäkaappia, 4-paikkainen hella ja uuni. Huom. astianpesukonetta ei ole. Noutopöydän tilasta menee rappuset alas josta löytyy wc. Pihapiiri on luonnonmukainen, metsään rajoittuva. Nuorisoseurantalon edessä on hyvänkokoinen parkkialue. Pihapiirissä on kaunis kiviaita ja harmaita vajarakennuksia joiden läheisyydessä tulee kauniita hääkuvia (valokuvaajan kommentti ). Tila vuokrataan siivottuna ja palautetaan siivottuna. Eli sunnuntaille tiedossa siivous ihan lattioiden luuttuamista myöten Mutta aikaa on tosiaan iltaan asti joten kiirusta ei tule. Kuopion keskustasta Rytkylle on matkaa n. 20km hyvää asfalttitietä.
 4. Valitattavasti en tuonne suunnalle osaa juhlapaikkoja neuvoa, mutta pitopalveluista Remaria osaan kehua Todella maittavat ruoat, hinta mielestäni jopa edullinen. Tulivat ja veivät astiat mukanaan, tarjoilijat olivat postiviisia ja hymyileviä sekä hienosti hoitivat ruokailun jouhevuuden opastamalla vieraita. Remarille todella isot suositukset!
 5. Meillä tuli infoon pelkkä Puku, koska haluttiin että vieraat voi halutessaan laittaa myös vaalean puvun.
 6. Täällä päädyttiin nyt lopulta häämatkatiliin. Alkuperäinen suunnitelma oli häälahjalista, sitten se muuntautui häälahjalistan ja häämatkatilin yhdistelmäksi ja nyt lopulta päädyttiiin pelkkään häämatkatiliin. Yhteistä eloa on takana miltei kymmenen vuotta, joten yhteistä omaisuutta totisesti on jo kertynyt. Tämä oli meille paras ratkaisu.
 7. mlinna

  Kutsukortteja

  maaritti76 suosittelen lataamaan kuvat jonnekin host-palveluun, esim http://imageshack.us/ tai http://www.aijaa.com/ ja sieltä liität kuvasta saadun osoitteen tuolla tekstikentän yläpuolella olevalla valokuvan näköisellä toiminnolla mihin tulee sitten vain se url.
 8. Tähän mennessä edullisin mitä olen löytänyt on tämä, mutta minulla myös olisi vielä edullisempia toiveissa löytää. Vinkkejä siis kaipailen Sokokselta löytyikin myös tällaiset.
 9. mlinna

  Kutsukortteja

  Haha no joo ei tosiaan, nimimerkillä paintin kanssa leikkinyt
 10. mlinna

  Kutsukortteja

  Tosi kivat kutsut t&j! Ihanat kun se info on siellä välissä. Ootte nähny kovasti vaivaa
 11. Liikuttava kosinta Illuusian.unelma! ja varmasti tuli yllätyksenä kerta ei housujakaan ollut jalassa Oon joskus käynyt lueskelemassa kosinnan odottelu-ketjua, ja täytyy nyt isosti onnitella uutta morsianta
 12. ainiinhän se onkin että ne näkyy vain tietyille statuksella varustetuille. tottapa turiset
 13. Tarkotetaanko tuolla nyt pikemminkin roskalavaa? eli semmoista minne turhat rojut heitellään? niin minä tuon käsittäisin jos tuollaisen kutsun saisin. Eli hauska ilmaisu sille että tavaraa kotoa löytyy, joten sille ei enää ole tarvetta.
 14. Maple Nut eipä mittään, täältä ne löytyy: http://www.naimisiin.info/yhteiso/index.php/forum/50-haeaepaeivaeosasto/
 15. ^ Täällä kanssa oli juuri tuo sama ajatus jossain vaiheessa mielessä, että jos vaihdan nimeäni niin tavallaan hylkään entisen perheen ja liityn uuteen. Tähän nimiasiaan jotenkin minulla sitoutuu myös se, että omat vanhemmat eivät koskaan ole olleet naimisissa, joten olen kasvanut perheessä jossa äidillä ja isällä on eri nimet ja silti ollaan oltu perhe siinä missä muutkin. Toki sitä sai muutaman kerran koulussa lapsena selitellä, että miksi vanhemmilla on eri nimet... Uskon että tämän päivän tai viimeistään meidän lapset ei siihen tule törmäämään, kun oman nimen pitäminen on muuttunut niin yleiseksi. Nyt kuitenkin minun vanhempani ovat eronneet ja ainoana lapsena kannan isäni nimeä. Minun sukunimeäni löytyy Suomesta 200kappaletta ja miehen sukunimeä 1200. Jotenkin koen kun olen ainut lapsi ja vanhemmat eronneet, että oma entinen ydinperheeni on tarpeeksi rikkonainen, ilman että minä vielä lähtisin vaihtamaan nimeni. Olen todella kahden vaiheilla tämän asian kanssa, kun yhtälailla haluaisin että meidän perheellämme olisi sitten sama nimi. Ehkä haikailen jotain yhtänäisyyttä ja pysyvyyttä kun tuntuu että oma perhe on hajotettu. Nuorempanahan en ottanut edes harkintaan että ikinä vaihtaisin nimeäni. Nyt kuitenkin kovasti haluaisin meille saman sukunimen. Miehellä ei ole aikomustakaan ottaa minun nimeäni, ja ymmärrän häntä kyllä, samanlailla siinä identiteetti voisi aluksi tuntua oudolta. Ääärgh en tiedä mitä teen. Toisina päivinä minusta on selkeää että otan miehen nimen ja viikon päästä se tuntuu taas hullulle ajatukselle. Joskopa minun pääni tässä reilun puolen vuoden aikana pääsisi tästä asiasta johonkin selkeyteen
×
×
 • Create New...