Jump to content
Naimisiin.info

Kultamussukka

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Kuopio

Kultamussukka's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Se oli aika ikimuistoinen hetki, kun pappia sai odotella puolisen tuntia! Ihan leppoisasti se meni, eipähän jännittänyt enää niin paljon, kuin jos olisi heti vihkiminen alkanut, kun kirkkoon saavuimme... Pappi oli väärässä päivässä ja suntio hälyytti hänet suihkusta kirkkoon... Lämmöllä muistelemme tätä, ja vieraatkin sanoivat, että tulipahan ikimuistoiset häät. Muutenkin häät kokonaisuudessaan olivat niin ihanat, että mitään en kyllä olisi toisin halunnut. Ihanaa rouvaselämää olen viettänyt nyt puolitoista kuukautta
  2. Ostin eilen Eurokankaasta luonnonvalkoista huntutylliä, se oli 295cm leveätä, joten ostin vain metrin, maksoi 5,90 euroa! Näillä sivuilla innostuin tekemään sen itse, koska morsiusliikkeessä pitkä huntu olisi maksanut n. 70-100 euroa! Kangas näyttää taitettuna kellertävältä, mutta kun sitä levittää, se näyttää luonnonvalkealta eikä keltaiselta. Ainakin Eurokankaassa olisi ollut myös ihan valkoista tylliä, mutta pukuuni käy luonnonvalkoinen paremmin.
  3. Kokeile Suomen kultaseppien liiton kautta yhteystietoja, www.suomenkultaseppienliitto.fi. Tai sitten voit kysyä yhteystietoja liikkeistä, jotka myyvät Lahtisen sormuksia.
  4. Christian Diorin Forever and Ever. Ihan paras !
×
×
  • Create New...