Kaimaani

Aktiivijäsen
 • Content count

  32
 • Joined

 • Last visited

About Kaimaani

 • Rank
  Juniori
 1. forget-me-notille ja kaikille muille: Beatwave-niminen poppoo Jyväskylästä on ehdoton takuuvalinta! Kävin tuolla Tampereen ketjussa heitä jo hehkuttamassa, mutta tulinpa vielä tännekin. Täysin ylivoimainen bändi, ammattitaitoinen, mukava, mukaansatempaava - meillä oli ihan mahtavat bileet! En ole koskaan nähnyt armasta miestäni veivaamassa siihen malliin, kuin näiden tahtiin. Ottakaa vinkistä vaarin ja käykää tsekkaamassa!
 2. Beatwave-niminen poppoo teki meidän bileistä täysin mykistävän mahtavat Yhteydenpito alusta loppuun toimi moitteettomasti. Kaikki järjestyi toivebiiseista häätanssin tempon hidastamiseen. Käsittämättömän mukavaa ja ammattitaitoista porukkaa. En oikeasti voi sanoin kuvailla. Halvin eivät varmasti ole, mutta lupaan että ovat täysin hintansa arvoisia! Odotin hyvää, sain parhaan Taitavat olla Jyväskylästä kotoisin, mutta Tampereen seudulla kyllä keikkailevat. Ihan oikeasti, take my woed, ette kadu!
 3. Tänään menee Mojitobooli testiin häitä varten! Tosta tulee tosin aika vahvaa, laskujeni mukaan noi 9%. Onko hyviä ideoita mitä siihen vois lisätä?
 4. Meillä on ny jo käytössä yhteinen "ruokatili", josta maksetaan ruokakaupat ynnä muut. Myös asuntolainatili on yhteinen, se kulkee nimennä "talotili", sieltä maksellaan sitten vettä ja sähköä yms talojuttuja. Tällä hetkellä käytössä on myös remonttitili, joka on kyllä jostain syystä koko ajan tyhjä
 5. Meillä äiti tiesi kihlauksesta jo ennen minua, kun mies kävi häneltä lupaa pyytämässä Häiden ajankohdastakin kerrottiin sitten heti kun oli päätetty. En tiedä miksi sitä olisi edes lykänny?
 6. Mun sulho kävi henkilökohtaisesti kysymässä molemmilta vanhemmiltani erikseen (ovat eronneet) ja kyllä mä olin ainakin aivan tuhottoman otettu <3 Oli vieläpä joutunut käymään molempien oven takana useita kertoja, kun eivät olleet olleet kotona. Ei tällaista asiaa kuulemma puhelimessa voi hoitaa <3 Niin ja molemmat vanhempani luonnollisesti suotuivat
 7. Olin otsikon nähtyäni tulossa kirjoittamaan, että ei todellakaan tule mitään saakelin lehteä.. Mutta ketjua lueskellessani saatoin tulla toisiin aatoksiin Katsotaan, jaksaisko jotain väsätä..
 8. Jaa ettei riitä o_O Voijjuma. Kutsuttuja on varmaan noin 120, joista 18 pieniä lapsia + jokunen teini. Eli aikuisia kutsutaan noin 100, joista ainakin 10 jäänee tulematta (sukulaisia). Alle sata juotettavaa siis, eikä niistäkään kaikki tietenkään juo, saati juopottele. Mun laskujeni mukaan tossa on kuitenkin jo ennen boolia 923 alkoholiannosta, eli vaikka kaikki 100 jois koko illan, olis silti 9 annosta per vieras. Ja siihen päälle vielä se 48 litraa boolia. Siitäkin tulee vielä 480dl = 320 annosta jos annos on vaikka 1,5dl. Täytyykö sitä perhanan boolia tosiaan tehä enemmän?? Shaatana Ja niin tosiaan, ei sitä viiniä tartte koko illaksi riittää.
 9. Auttakee. 20x75cl kuoharia alkumaljoihin 6x3l punkkua 3x3l valkkaria 10x24tlk olutta 5x24tlk sidua 5x24tlk lonkeroa 3x1l konjakkia 3x1l likööriä 12x1l rommia (booliin, valmista boolia 48l) Tehääs niin päin, etten kerro paljonko väkee tulee, vaan kertokaa te minkälaisen remmin arvioisitte näillä eväillä juottavan?
 10. Paljonkos niitä viinaksia sitten tarttis olla? Meille on tulossa arviolta 110hlö (eihän ne kaikki juo, mutta enivei..). Paljonko ihmiset on laskeneet per nokka tölkkijuomia/viinejä/väkeviä? Ei ole niinkun mitään hajua. Ollaan budjetoitu 800€ viinoihin, mutta taitaa (onneksi) olla aika yläkanttiin, mitä noita aiempia viestejä katselee.
 11. Meillä on jostain hatusta repäistynä budjetti 7000€ kieppeillä. Kutsuttuja noin 135hlö, mutta luultavasti toteuma lähempänä 100hlö. Alla laskelmia 110hlölle. Juhlapaikka 1450€ (pe-su, sis. majoitukset halukkaille) Pitopalvelu 3300€ (110hlö, arvio 30€/hlö) Juomat 800€ (arvio) Bändi 1000€ (maksimi arvio) Vaatteet 600€ (molempien) Valokuvaaja 0-100€ (tuttuja löytyy) Vihkijä 200€+matkakulut Kampaus ja meikki ei maksa mitään Vihkisormusta ei ole eikä tule Häämatkaa en laske mukaan Eli vähän mennään yli seitsemän Kutsut puuttuu listalta, mutta ajattelin tehdä ne itse töissä, joten niihin ei mene juuri postimaksuja enempää. Koristelua paikka ei juurikaan kaipaa ja kukat ajattelin saada omasta pihasta. Bändi, vaatteet ja pitopalvelu on kaikki vähän yläkanttiin arvioitu, joten voi olla että päästään vielä lähelle tuota 7000€.
 12. Sama täällä Mulla on kaasoina 4 lähintä ystävääni. Yksinkertaisesti mahdoton jättää ketään pois.
 13. Onkos Beatwaven hintatasosta tietoa? Kuulostaa todella messevältä bändiltä!
 14. Yllättävän vaikea keksiä perusteluja Mulle on ollut ihan selvää, että otan miehen sukunimen. Olen leikilläni ehdotellut omaa sukunimeäni, mutta ihan todella vaan leikilläni. Ei mulla ole mitään omaa sukunimeäni vastaan, mutta tuntuu luonnolliselta ottaa miehenin nimi. Ei se tunnu musta käytännössä mitenkään suurelta asialta. Enhän minä siitä nimestä miksikään muutu Kaikki yhdistelmäsukunimet taas omasta mielestäni ovat vähän hoopoja, varsinkin, kun meillä molemmilla on ihan tavalliset nimet. Huvikseni olen ehdotellut myös muunnosnimeä, kun molempien sukunimet loppuu -la. Esim Kumpula ja Ketola = Kumpuketola Mutta jälleen, todellakin vain huvikseni.
 15. Joo, mä puhuin siis nimenomaan lauantaista. Ei kai se virka-aikana mitään maksa. Eikä mekään kirkkoon häiden takia liityttäisi, mutta tuo kirkollisverojuttu vaan jatkeena edellisiin, jotka jo sanoivatkin, ettei se kirkko ilmainen ole. Ja matkakulut jaetaan tosiaan suhteessa matkaan, eli hevonkuusessa vihittävä maksaa enemmän, kuin lähellä vihittävä. Jos oikein kiinnostaa, niin kannattaa kysyä suoraa maistraatista millä kaavalla sen sitten laskevat. Tuskin siinä kuitenkaan kenenkään muun matkoja joutuu makselemaan Päiväraha sitten onkin vakio per päivä, joten se jaetaan luonnollisesti tasan. Itse pistin viestiä Pirkanmaan käräjäoikeuteen ja sain samoin tein vastauksenkin, mutta harmikseni ottavat varauksia vasta 1-5kk ennen vihkiajankohtaa.. Pitää palata siis keväällä asiaan ja toivoa, että joku vihkijä järjestyy.