Nini

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Tietoja käyttäjästä Nini

  • Taso
    Untuvikko

Contact Methods

  • ICQ
    0
  1. Hei, Osaako joku sanoa, onko A-hepatiittirokote pakollinen Dominikaanisiin matkustettaessa? Ko. rokote on kai suht kallis ja taitaa vaatia vielä tehosteen? Eikö pelkkä gammaglobuliini riitä? Kiitti vastauksista jo etukäteen!
  2. Samaa sääpolitiikkaa mietitään täälläkin päässä - matka on jo tosin varattu: 2 vkoa, lähto 8.11. Olisiko kenelläkään kokemuksia ko. ajankohdasta Dominikaanisissa?
  3. Menemme Dominikaanisiin, koska haluamme kauas ja lämpimään. Hotellimme on "all inclusive", joten syömisistä eikä juomistakaan tarvitse huolehtia. Karibialla olen matkannut aikaisemminkin (Barbados), mutta sulho ei vielä... Matkakuume on jo täyttä häkää päällä, vaikka matkaan vielä 5 kk!
  4. Älkää hyvät ihmiset heitelkö sitä riisiä, kun linnut kuolevat, jos sitä popsivat.
  5. Juuri tuollaista, kiitos . Mutta ihan käytännön kokemuksia haluaisin kuulla, niitä kun taitaa olla täällä Suomessa niin harvassa.
  6. Elikkäs onko täällä ihmisiä, joilla kokemuksia / suunnitelmia häistä, joissa noudatetaan vanhoja pakanallisia perinteitä, tai luonnonuskonnollista seremoniaa? Olisi kiintoisaa kuulla. Siis missä vihittiin / vihitään, kuka vihki ja millaisia häärituaaleja?