Jump to content
Naimisiin.info

Monsterimorsian

Rouva
  • Viestit

    17
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Monsterimorsian kaikki viestit

  1. hymyilin jännittyneenä.. olin kyllä yllättävän rauhallinen siinä vaiheessa..
  2. Me kutsuimme harjoituksissa eli muutama päivä ennen vihkimistä ja pappi tuli mielellään vierailemaan myös juhlassamme. Kyseessä tosin oli meille molemmille entuudestaan tuttu pappi..
  3. Ahtialan seurantalosta voin ainakin sanoa sen verran, että tilat ovat isot ja käytännölliset.. Ulkonäöltään rakennus ei ole niitä kauneimpia.. sellainen valkoinen talo kioskin vieressä..Seurantaloon mahtuu kuitenkin vieraita paljon.. luulisin, että ainakin 150 ellei 200... astiastoa talon puolesta on vain kahvitteluun, joten ruokailuastiasto pitää hommata muualta( siis esim. pitopalvelusta).. Hintoja en nyt muista, kun en ole vähään aikaan käynyt.. Itse siis olen ollut monet vuodet ahtialan nuorisoseuran harrastusaktiivi ja siksi tunnen talon niin hyvin.. Omiin häihimme valitsimme kuitenkin Heinolan puolelta Rentolan, joka on ihana hirsirakennus järven rannalla.. Seurantalolta saimme kuitenkin lainaksi astiastoa, pöytiä, tuoleja ja valkoisia liinoja, kun heillä ei ollut sinä päivänä tilaisuutta..
  4. kuvia häiden suunnittelusta, häistä, häämatkasta yms.
  5. Toki tänne saa tulla.. Ei se Heinola niin kaukana Lahdesta oo. meidät vihitään Lahdessa, mutta juhlat on sitten Heinolan puolella Rentolassa.. etäisyydeks kirkolta juhlapaikalle tulee joku 20-30 km
  6. Kiitos kaikille, jotka kertoivat pukuliikkeistä.. Minäkin löysin oman pukuni Josefiinasta, jossa palvelu oli kyllä ihan omaa luokkaansa. Sillä myyjällä on todella silmää, mikä sopii kenellekin ja hän kuuntelee toiveita ihanasti.. Hienoa on myös, että puvun saa säilyttää siellä ja korjaukset ja alushameen vuokra kuuluu hintaan.. Kiersin kaikki Lahden liikkeet, mutta kun muissa painottivat vuokrausta, kapeni valikoima pieneen, kun minun kokoisia pukuja ei ollut paljon ja varsinkin kun halusin olkaimet/niskalenkin/lyhyet hihat.. Glamourissa palvelu oli ihan hyvää, mutta juhla-asussa myyjä valitsi sovitettavaksi joitain aivan minulle sopimattomia pukuja (siis jo kokonsa puolesta), eikä hän oikein osannut muutenkaan kuunnella minun toiveitani... Joutjärven kirkon oomme aatelleet koristella niin, että takimmaisia penkkirivejä laitetaan köynnöksillä kiinni, niin, että ihmiset istuis eteen ja sitten niiden avonaisten penkkirivien päähän kenties jotain.. Niitä köynnöksiä ainakin hyödynnetään sitten myös juhlapaikalla..
  7. Itse nautin siitä, että noudatetaan perinnettä ja nähdään vasta alttarilla...Toki se aiheuttaa pohtimista esim. just valokuvauksen järjestämisessä, mutta en osaisi kuvitella tekeväni sitä niin että miekkonen näkisi mut ennen alttaria..
  8. Kaakinen on ainakin ihan mukavan oloinen, mutta olen nähnyt vain ohimennen, joten en osaa sanoa.. Muut nimet olen vain kuullut.. Mellä toiveena Petri "Petu" Kortelahti, kun tuntee meidät molemmat ja heittää hyvää läppää ;D
  9. Minkälaisia kokemuksia ihmisillä on lahtelaisista morsiusliikkeistä? Minkälainen valikoima, palvelu, hintataso?
  10. Meillä hääpäivä 14.6.2008.. Vihkiminen joutjärven kirkossa ja juhlat Rentolassa Heinolan puolella..
×
×
  • Create New...