Jump to content
Naimisiin.info

J<3T

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

J<3T's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. J<3T

    Erilainen hääauto?

    Mietinnässä on ollut mönkijä. Mies kun tykkää nuosta "leluista" ja on joskus omistanut mönkkärin. Tää suunnitelma taitaa kyllä kaatua siihen, etten haluaisi pilata kampausta kypärällä. Eikä kyllä kellään tutulla ole tällä hetkellä tieliikennemönkkäriä. Ja sateinen ilma pilaisi koko homman, kura vaan lentäisi. Niiih, taitaa tulla normiauto meille....
  2. Millainen juhlapaikka teillä on? Voisiko siihen pihaan parkkeerata esim. asuntovaunun... Johon lapsi/lapset (morsiusparin siis) voisi laittaa ehtoolla nukkumaan. Itkuhälytin ei välttämättä maailman kaunein koru ole kuljettaa mukanaan omissa häissään, mutta voisihan siihen "univalvontaan" pestata vaikka kaason tai jonkun muun lapselle tutun ihmisen. Tällätavoon jokaanen pääsis osallistumaan kyllä juhlaan, mutta illalla ei tarvi alakaa arpoon, kuka lähtee lasten kanssa kotiin. Tää ei tietty ratkaise sitä, kuka huolehtii niistä lapsista sen ajan, kun morsiuspari lähtee viettämään hääyötään johonkin. Meillä on itellä häiden aikaan kolome lasta, joista nuorimmainen on vuoden ja pari kk päälle. Juhlat on pienet, ja lähes kaikki vieraat mukuloolle tuttuja. Tuskin eres haluaisivat olla äiteen ja isin kainalos koko aikaa - nuorimmaista lukuunottamatta. Silmiä siis riittää juhlassa kattomaan meidän(kin) lapsia. Juhlapaikalle tulee lasten leikkipaikka ym. Pääsääntöisesti jokainen pariskunta on vastuussa omistaan, tosin luulen, että omasta takaa löytyy niitäkin jotka lastenhoitajiksi siellä ryhtyy. Hääpäivän kulku lasten osalta on vielä vähän avoin, kun ei oo vielä varmuutta missä silloin asutaan. Luultavasti kuitenkin muksut kulkoo mun mukana aamun hyörinäs. Kirkossa istuvat mummun ja papan vieressä tai halutessaan seisovat meidän vieres alttarilla. Juhlapaikallakin suurin vastuu meidän lapsista (ittemme jälkeen) on mummulla ja papalla. (Moon aika tarkka lasteni suhteen, ja luotan kaikista parhaiten omiin vanhempiini ja sisaruksiini.) Ehtoolla muksut lähtee nukkuun mummulaan. Meidän lasten lisäks mummulaan lähtee siskon kaks lasta ja veljen lapsista ainakin yksi - loput serkuskatraasta alakaa olla niin isoja, että jäävät varmaan mielummin juhliin. (Harkitsen kyllä tuota vaunuakin juhlapaikan pihaan vielä, niin mummu ja pappakin saisi juhlia vähän pitempään. Toivottavasti jokaanen löytää omilleen hoitajan, notta pääsöö nauttimaan omasta juhlastaan!
  3. Onko tämä ensimmäinen lapsesi? Ensimmäisen kohoralla kroppa muuttuu kaikista eniten. Toki seuraavatkin raskaudet muuttaa sitä jonkin verran. Itse ostaisin puvun vasta lähempänä hääpäivää, samoista syistä mitä täällä on jo mainittu. Onko vuokrapuku mahdollisuus? Silloinhan vuokraamo tekee muutokset pukuun lähempänä hääpäivää, mutta unelmiensa puvun voi jo käyrä varaamassa. Tai mikseipä sitä ostopukua voisi vierä ompelijalle... Puvun mallia kannattaa miettiä - aiotko imettää lastasi hääpäivänä?
  4. Meillä oli ensin puhetta mennä naimisiin samalla, kun nuorimmaanen kastetaan. Mies halusi meille kuitenkin ihan oman päivän - eli häät siirtyi tältä kesältä. Yksi mahrollisuus olisi ollut ensimmäinen joulupäivä, millä on oma merkityksensä meille. Mies kuitenkin toivoi, että juhlitahan kesällä... Häät vietetään nyt siis ensi vuonna. Päivä valikoitui omien vanhempieni mukaan: äiteen ja isän rubiinihääpäivä. Juhlassamme muistetaan siis myös vanhempiani, jotka eivät muuten olisi päiväänsä juhlineet.
  5. Täällä myös mietinnässä, koska (ja kuinka) ns.viralliset kuvat otetahan... Ensin oli ajatuksena käyrä ennen vihkimistä studiolla, mutta sitten tuliki mieleen, että meirän nuorimmaanen on päikkäreillä (ainakin toivottavasti) silloon. Jos kuvat otetaan vasta vihkimisen jälkeen, niin kutsuun tämä mainitaan (saavat sitte jokainen vieras päättää ajaako suoraan juhlapaikalle vai käykö johonaki välis. Vierasmäärä on pieni ja läheisiä kaikki, etten oo ottanu asiasta ressiä... Luultavasti päädytään siihen, että kuvat otetahan etukäteen - tai ei ollenkaan. Kirkossa ja juhlissa meirät ikuistaa kuviin mun serkku, joten voi olla että ei muuta kuvausta sitten enää siihen päälle eres oteta.
×
×
  • Create New...