Jump to content
Naimisiin.info

Kesämorsio2013

Aktiivijäsen
  • Viestit

    10
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Kesämorsio2013's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Mietin kauan tätä huomenlahja-asiaa.. Mun mieheni ei oikeen välitä koruista, kelloista tms., ja huomenlahjakuvatkaan ei oikeen oo mun/meidän juttu.. Mutta sitten sen keksin! Tilasin miehelle Ifolorilta sellasen kuvakirjan meistä Tiedä sitten osaako tuo sitä arvostaa, mut itse tykkäisin tollasesta, ja ainakin mulla oli hauskaa sitä tehdessä javanhoja kuvia selatessa
  2. Me aiotaan kustantaa ainoastaan onnitteluskumpat. Ruokajuomat on holittomia, toki jokainen saa ostaa muuta ruokajuomaksi, jossei vesi/maito/mehu miellytä Juhlatilassa siis a-oikeudet, ja sinne rakennetaan "baaritiski", mistä jokainen voi ostaa sitte omatunnon mukaan juotavaa. Todettiin, että ei aleta ihmisten ryyppäämistä maksamaan, varsinkin kun kumpikaan meistä ei pahemmin juo. Laitettiin siis kutsun mukana olleeseen hääinfoon myös tieto tästä. Viime kesänä ystäväpariskunnan häissä oli samanlainen ratkaisu (tosin onnittelumalja oli myös holiton..) ja se oli kyllä toimiva
  3. Meillä häät kesäkuussa, minä olen silloin 22 ja mies 24 Yhdessä ollaan oltu silloin n. 8½ vuotta, kihloissa vajaat 5 vuotta ja yhdessä asuttu melkein 3 vuotta Ja juu, ollaan siis oltu tosi nuoria kun on alettu seurustelemaan, minä silloin 13 ja mies 15..
  4. Meille tulee tällaiset hääkarkit. Ihan "perus" suklaasydämet, joihin laitan sormustarrat ja värssyn/aforismin virkaa toimittaa Viivi & Wagner -sarjikset
  5. Kesämorsio2013

    Kutsukortteja

    Meille tulee tällaset kutsut Tossa "taskussa" on siis sellanen hääinfo-lappu, josta löytyy sitten tiedot ilmoittautumisesta, lahjatoiveista, alkoholiasioista ja ajo-ohjeet.
  6. Meille tulee hääkarkeiksi ihan tavalliset suklaasydämet kultasella foliokääreellä
  7. Itse tilasin tuolta Decorahouselta Tuli nopeesti postissa ja maistuukin ihan syötävälle ;P
  8. Viikate - Mintun ja Vernerin häävalssi, aivan ihana Menee ihan valssin tahdissa, vaikkakin on aika nopee. Sitte tietysti "perinteinen" Akselin ja Elinan häävalssi Rautiaisen esittmänä =)
  9. http://ainajaikuisestisinun.blogspot.fi/ tuossa minun hääblogini Hetki sitte perustettu vasta, mutta tulen sinne kirjoittelemaan meidän hääsuunnitteluiden etenemisestä. Häät siis kesäkuussa 2013.
  10. Meillä ensi kesänä häät Vuojoella. Kerran ennen ollut siellä syömässä ja ruoka ihan tajuttoman hyvää. Tähän mennessä kun asioita on hoidettu niin tosi ystävällinen ja auttava palvelu! Ainoa miinus se, että on hiukan kallis paikka..
×
×
  • Create New...