Mimmi-Angelina

Rouva
 • Content count

  94
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Mimmi-Angelina

 1. Meillä oli Fjalarin hääsviitti hääyöksi ja voin kokonaisuutta suositella! Aivan ihanaa oli
 2. Me kutsuttiin 2 erässä ja ihmettelyihin vastattiin, että juhlapaikan varmistumisen/vaihtumisen jälkeen väkeä mahtui enemmän.
 3. Meillä on pikainen siviilivihkiminen ja siellä sulhanen odottelee valmiina, milloin morsian suvaitsee saapua Nähdään siinä täydessä tällingissä ekan kerran, todistajina kaaso ja bestman. Heti tämän jälkeen meillä on liiton siunaus kirkossa ja siellä ajattelimme kävellä alttarille yhdessä. Isäni on kutsuttu häihin, mutta tuntuisi hölmöltä kirkossa olla saatettavana, kun ollaan jo miehen kanssa siinä vaiheessa aviopari. Isä kysyi kyllä tässä kerran puhelimessa, että keitä maistraattiin tulee.. Hmm..Miettiköhän juuri tuota luovuttamista?? Ihan hyvissä väleissä ollaan, mutta ei niin läheisiä, kuin äitini kanssa olen. Pitkä välimatka ja olen äitini kanssa kasvanut ym. Vanhempani ovat siis eronneet jo, kun olin ihan pieni joten heitä yhdessä ei ole mielekästä maistraattiin pyytää ja sitten pitäisi sulhon äitikin (isä kuollut) sinne pyytää. Ja tosiaan ihan nopsaan koruttomasti meinattiin avioituminen hoitaa, joten yleisö siinä vähän hassua. Oih ja voih, eikö tämäkään nyt ollut ihan yksinkertaista. Ehkäpä isä saa kunnian viedä minut ja kaason maistraattiin, se kyyti nimittäin on vielä miettimättä!
 4. Meidän edellä kävelee 10v tyttö ja 1v4kk poika yhdessä, sekä 8v tyttö ja 5v poika. Kaikki omia
 5. Mä ajattelen myös, että kaikille jollain tavalla muistaneille kiitoskortit. Olenpa toisaalta huomannut sellaisenkin uudet suunnan, ettei kiitoskortteja lähetetä ollenkaan!
 6. Mä haluaisin myös jotain (koettaa) sanoa ja tuo tervetuliais/maljapuhe tuli mieleen, kun ei tarvii olla pitkä. Kiva, että muidenkin mielestä morsian/hääpari voi sen hyvin pitää! Mulla on aika ikävä esiintymiskammo kylläkin ja selvisin lukionkin läpi esiintymättä kertaakaan luokalle.. Eli ei ole helppoa, mutta ihan pikkuisen olen rohkaistunut tässä ihan viimevuosina jostain syystä. Ajattelin ihan kiittää kaikkia paikalle tulemisesta, juhlan järjestelyihin/kuluihin jotenkin osallistuneita, kertoa hiukan miksi juuri nyt (13 vuoden jälkeen) päätettiin näin tehdä ja siinä lopuksi kääntää puheen tuoreelle aviomiehelle kohdistetuksi Saapa nähdä tuleeko mitään.. Varsinaista puhetta nyt olis ihan kamala lähteä pitämään, kun pitäis erikseen nousta ylös ja kävellä kaikkien eteen Maljat meillä juodaan heti kirkon jälkeen bussissa, niin ei ole niin virallista
 7. Me ollaan ajateltu, että vanhin morsiustyttö kulkee nuorimman sulhaspojan kanssa ekana, heti perässä nuorempi morsiustyttö ja vanhempi sulhaspoika. Heitteleekö jotain, niin riippuu kirkosta. Seuraavina tulemme me yhdessä (kyseessä kirkollinen siunaus, meidät on jo vihitty maistraatissa) ja perässä kaaso ja bestman. Kiva lukea, että tapoja on monia, etten heti saa täystyrmäystä suunnitelmastani
 8. Kampaus, meikki ja koeversiot yht. alle 110e, sis. lisäripset ja tarvittavat hiuslisäkket. Salon Fleur, Salossa.
 9. Taisi olla suunnittelu/vieraskirja, tai sitten puku varattiin.. En nyt muista, kumminpäin meni, mutta kirja nyt ekana ainakin maksettu.
 10. Meillä ei ollut mitään budjettia, kun piti pitää "ihan vaan pienet" häät. Summa jää kumminkin all 2000e (pakkokin jäädä) ja vieraita on 40-50.
 11. Kiva huomata, ettei tämä(kään) juttu ole ihan harvinainen ongelma! Jotenkin olisi kiva saada ilmaistua, ettei kyseessä ole mitään henkilökohtaista, vaan että raja nyt vedettiin tähän. Erikseen tietty just henkilökemiat tai vaikka alkoholinkäyttö, silloin henkilö itsekin ymmärtänee syyn.. Meiltä lähtee vielä 4-5 kutsua perästä, kun juhlapaikka varmistui isommaksi ja saatiin budjettiin lisää lahjaksi, rajanveto siis hölleni vähän. Ekaksi oli vaan ne joita arjessakin edes joskus tavataan ja nyt läheistä sukua olevia avo-/aviopuolisoineen, joita ei nähdä useinkaan. Maksimissaan 50hlö meillä vieraita siltikään, lähdettiin siitä 30 Meillä myös jälkikäteen lähtevissä kutsuissa on mun puolisisaruksia. Nähdään ehkä 1-2 kertaa vuodessa ja ei ole juurikaan mitään yhteistä suvun lisäksi. Yksi siitä sisarusparvesta taas on mulle läheinen ja hänet kutsuttiin heti ehdottomasti. Mieheltä jää kokonaan kutsumatta yksi siskoistaan, koska eivät lapsenakaan juuri tulleet toimeen keskenään ja aikuisena eivät vaan ole edes tekemisissä. Eli eivät nämä sisarus jututkaan ole ihan yksinkertaisia! Nyt sitten alkaa olla se tilanne, että on jo pakko keksiä jotain ohjelmaakin! Aluksi piti olla vaan ihan illanistujaiset,eli musiikkia taustalla, vähän syömistä ja jutustelua..
 12. Meillä on seurustelun vuosipäivä 3.11. Alunperin haluttiin (isot) talvihäät, joten päivä olis ollut tuo käännettynä 11.3. Tänä syksynä tuli kumminkin kummallakin halu mennä naimisiin, eikä odotella enää ja sovittiin 3.11. Se on lauantai, joten oltais maistraatissa käyty perjantaina ja lauantaina siunattu kirkossa ja sitten juhlittu. Kirkossa ei kuitenkaan tämän vuoden 3.11 voida toimittaa mitään, koska on pyhäinpäivä, niin meidät vihitään, liitto siunataan ja juhlat pidetään silloin perjantain 2.11. Herätään nyt sitten vuosipäivän aamuun juhlittuna avioparina
 13. Meillä on hääpäivänä yhteiseloa takana tasan 13 vuotta ja lapsiakin 4. Asutaan ihannealueella vuokralla, minä kotona pienimpien lasten kanssa ja mies vielä koeajalla töissä. Ei mikään ihannetilanne, mutta johan tässä on vuosia odoteltu "sitä parempaa hetkeä".
 14. Vasta 10 viikkoa ennen Hääpäivä päätettiin yhtäkkiä ja siihen oli tuon verran aikaa.
 15. Ihania ideoita teillä! Tuon loton varastan minäkin, tosin Kenoa (perjantaihäät) laitetaan ja porukkana (itselle jokaisesta siivu ). Tän saa mies hoitaa, kun mä en ole koskaan Kenonnut, niin en tiedä mistään summistakaan. Tylsästi kehotan ottaa pöydillä olevat tuikkukippoina toimivat pikkupilttipurkitkin mukaan, niin ei jää käsiin. Kulhoihin teemasävyisiä paperikarkkeja (lapsille) ja tulitikkurasioita.
 16. Löysinpäs! Reippaasti yli mun budjetin vaan.. Tiedänpähän nyt ainakin millaisesta pidän!
 17. Tunnistaako joku tuota Kaemwan sormusta? Ihastuin siihen kovasti! Olikohan viesti numero 327?? Siinä jossain kumminkin.
 18. On tosiaan kaunis puku!