Jump to content
Naimisiin.info

Käppänä

Aktiivijäsen
 • Posts

  16
 • Joined

 • Last visited

Käppänä's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

 1. Me tehtiin meidän molempien polttari porukoille pikku ylläri häissä! ;D Kukaan ei osannu odottaa ja kaikki tykkäs! Molemmilla oli polttaripäivänä tehtävät kirjekuorissa eli sama toimi juhlassa! Pyydettiin seremoniamestari lavalle ja annettin kirjekuori, jossa oli tehtävä, samalla kaaso ja bm pyydettiin lavalle.. Taas jokainen vuorollaan sai kirjekuoren ja heille osoitettiin pikku tehtäviä.. Lopulta he pyysivät loputkin jotka osallistuivat polttareihin lavalle. Sitten kaikki saivat porukalla leikkiä, laululeikin joka oli tuttu polttareista! ;D Lopulta heistä jokainen sai drinkkilipun ja silläi sai lunastaa pullon! Kenellekkään ei jäänyt mitään hampaankoloon! ja kIvaa oli! ;D Toivottavasti selvityksestä saa selvää!
 2. Meillä tuli sulhasella monia hyviä laukauksia! Tässä muutama: - Oltiin tapaamassa sormuksen tekijää / suunnittelijaa joka kysyi että mitä yhteistä meillä on. Tähän sulhanen totes miehekkäästi: "En mä tiedä, kai rakkaus.. " JA kyllä hävetti! ;D Jokaiseen asiaan sulhasella oli vastaus kun kysyttiin mieli pidettä " Ei mitään väliä" Palautettiin sulhon ja bm:n pukuja niin myykä kysyi että onko nyt onnellinen olo niin sulhanen vastas " En mä tiedä, kyllä tää tästä!" : Tälläinen mies mulla! ;D
 3. Meillä oli taikataikinaa lapsille ja se oli värjätty elintarvike väreillä!
 4. Meillä ei oikeestaan ollu leikkejä, vaan yks yhteisleikki ja sit me pidettiin polttariporukalle leikki! Leikkien sijaan meillä oli tanssia yms, illan paras ohjelma "videoesitys" missä oli musiikkia ja kuvia meistä lapsena ja nuorena! Sitten tuli Rantarock mainos missä tavattiin ja sen jälkeen yhteisiä kuvia! Se oli ihan mahtava hommeli ja kosketti syvältä!
 5. Meillä luki: Renkaat vaihdettu ja päivä ja nimet Olivat meinanneet laittaa lisäks ... ja pukille menossa.. ;D olivat sit luopuneet ajatuksesta jos joku ei ymmärtäis.. 8)
 6. Toi pulloposti on kyllä hieno, me oltiin just viety kutsut postiin ku ne tuli myyntiin! Meillä oli häät osittain meriteemalla -pöytämerkit tehtiin kaarnaveneistä -meillä on/oli tosi isoja simpukoita niiden sisään merisuolaa ja pari tuikkua -tarjoulupöytään oltiin tehty laituri köysineen kaikkineen ja niiden päälle tuli tarjottavat -pöydän päätyyn oltiin tehty "pienisuuri" vene ja siellä oli leipää yms -paikkakortit oli tummansinisiä ja reunassa pieni merimiessolmu paksusta pelleva narusta -karkkirasiat oli aaltokartongista pikku rasiat, "köydellä" kiinni ja simpukalla runo kiinni -myrskylyhtyjä oli kalliolla -verkkoja, pelastusrenkaita, merikarttoja yms seinillä -keksit yms tarjottiin pikku veneistä yms -boolin seassa oli jääkuutioiden sisällä pikkusia ongenkohoja -servetit oli sinisiä ja merimiessolmulla kiinni -Koster valssi oli valssina yms yms Meillä oli hienosti koristeltu! Meille se oli täys yllätys miltä siellä lopulta näytti! ;D Oli nähny suku vaivaa! Tarpeeks ei niitä voi vaan kiittää! 8)
 7. Mulla tehtiin kampaus ja meikki Hair Rewell Center'issä loistavasti onnistui ;D Kukat tilattiin loppu pelissä kukkapihalta Amica hoiti tarjoilun loistavasti ja hinnat oli edulliset, otettiin kaikista tarjouspyynnöt. Kirkkopuistikon nuoriska oli tosi hyvä paikka pitää juhlat! Eli missään ei ollu moittimista! ;D
 8. Me tilataan kukat ilmeisesti Anemonesta!? Sukulainen tekee kyllä kimput yms, mutta kukkia silti tarvitaan! ;D
 9. Mä olin ite 15 vuotiaana morsiusneitona, hauskinta tais olla se että morsiuspari oli huomattavasti mua lyhyempi! Mut kaikki meni ihan hyvin, mutta tässä iässä en taitais laittaa päälleni sitä vaaleanpunaista mekkoa.. 8)
 10. Päädyin yhteen, muuten niitä olis ollut sitten lähemmäksi kymmentä Kaasona toimii lapsuudenkaveri joka on edelleen täysillä mukana! ;D
 11. Me puhuttiin justiin eilen että Palosaaren kirkko olis ollu kans hyvä vaihtoehto! Juhlat pidetään Nuorisotalolla, Kirkkopuistikko. Pitopalvelun hoitaa Amica. Kukat tilataan ehkä Anemonesta ja tuttu tekee kimpun, jos vaan keksin et millasen.. ;D Kampaajana toimii kaveri! Eli asiat taitaa olla aika hyvin?! :
 12. Mitkä pitopalvelut teillä on ja missä juhlat pidetään? Entä mikä kirkko? Kevät menee niin vauhdilla että stressi meinaa tulla!
 13. Lehtineva.. Kenet te olisitte halunnu? Ikävää jos sitä ei saa minkä haluaa!
 14. Kyllä me saatiin haluamamme pappi, joka vihkii kylläkin meidät kesälomallaan! ;D
 15. Meillä oli aikasta monta vaihtoehtoa, oli saarenmaan valssi, Päivä kaunein on yms.. Mutta näihin päädyttiin -Kostervalssi -Kulkurin valssi
×
×
 • Create New...