Jump to content
Naimisiin.info

caroline2013

Morsian
  • Viestit

    16
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän caroline2013 kaikki viestit

  1. Meidän tilanne on se, että itse olen töissä, en tosin vakituisessa työsuhteessa, ja Sulho opiskelee. Asumme vuokralla ja meillä on koira. Yhteiseloa takana häiden aikaan on 4½vuotta. Ja perheenlisäystä heti häiden jälkeen suunnitteilla!
  2. caroline2013

    Joensuun seutu

    Täällä ilmottautuu myös yksi Joensuulainen! Häät elokuussa 2013. Häitä juhlimme Pohjois-Karjalassa mutta emme Joensuussa. Millon ja missä te muut menette naimisiin?
  3. Me tavattiin netissä. Siellä juteltiin n. 3kk ajan ja sitten tavattiin kahvilassa. Siitä se sitten lähtikin vauhdilla etenemään... puoli vuotta ensitreffien jälkeen muutettiin yhteen ja kihloihin mentiin tasan vuosi sen jälkeen kun ensimmäistä kertaa netissä juteltiin. Enpä sillon olisi uskonut että netistä löydän tulevan mieheni. <3
  4. En ole edes miettinyt muuta vaihtoehtoa, kuin sen että oma isä saattaa. Ja kyllähän se isukkikin varmaan tykkää kun saa ainoan tyttärensä "luovuttaa"
  5. http://www.weddinghairstyleshq.com/half-up-half-down-wedding-hairstyle/half-up-half-down-wedding-hairstyles/ Unelma kampaus! Toivottavasti hiukset kerkeää kasvaa elokuuhun mennessä, että sais mullekkin tälläsen kampauksen! (<3 )
  6. Itse ajattelin meikata, mietin vaan että kestääkö omilla meikeillä naama nättinä koko piiitkän päivän.
  7. Itseäkin vähän tuo sää jänskättää, mutta pääasia olisi ettei sataisi vettä!!
  8. Itsekkin kaipailisin! Puvut ovat kyllä todella kauniita tulla, mutta ei ikinä tiedä millaista jälkeä sieltä sitten tulee... :/
  9. Tälläinen puku olisi tulossa ( <3 ), en tosin ole ostanut vielä.
  10. Me päätettiin nyt syyskuun alussa, että mennään naimisiin ensi kesänä. Eli suunnittelu aloitettiin n. 11kk ennen häitä. Ei jaksaisi odottaa!!
  11. Meillä sulho sanoi, että haluaa häät elokuussa, ja itse valitsin sitten päivämäärän elokuulta, joka on nyt sitten 3.8.2013!
  12. Me pyydetään rahana, ja ne käytetään sitten ulkomaan matkaan. Käyttötarkoitus ilmaistaan myös "juhlaohjesäännössä". Tavaroita emme tarvitse, koska molemmilla oli jo omat kodit ennen yhteen muuttoa, joten tavaroita, esim. petivaatteita ja pyyhkeitä on jo tarpeeksi, ja muutenkin koti alkaa olla melko täysi.
  13. Hei! Maksaako yleensä hääpari myös iltapalan? Ollaan yritetty järjestää juhlat mahd. pienellä budjetilla, mutta ei vieraita kehtaisi nälässäkään pitää. Tarjoamme jo kuitenkin yhden ruuan, niin onko töykeää jos hääohjeeseen laittaa vieraille, että on mahdollista ottaa myös iltapala, jos jää juhlimaan iltaan/yöhön asti (nämä vieraat varaavat luultavasti myös mökit ja aamupalan samaisesta paikasta)? En tiedä kirjoitinko tarpeeksi ymmärrettävästi mutta olisi kiva kuulla mielipiteitä.
×
×
  • Create New...