Jump to content
Naimisiin.info

Melli81

Jäsen
  • Viestit

    5
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

Käyttäjän Melli81 kaikki viestit

  1. Vähän sekavaa touhua kyllä Oulunsuun pirtillä! Minä soitin sinne kesällä ja kysyin että saako tulla jo perjantaina koristelemaan ja rouva (sijainen)sanoi että niin on aina hääparit tulleeet. Jos ei humppatansseja niin klo 16 saa pe tulla ja jos on tanssit niin olikohan klo 20.00 Hän vielä soitti minulle takaisin kun oli varmistanut asian. Meilläkin vuokrasopimuksessa lukee la-su ??? Sinuna minä soittaisin sinne vielä ja kysyisin asiasta! Kerropa sitten tännekkin mitä siellä sanottiin..
  2. Miksi Oulunsuun pirtin aikarajat kuulosi kohtuuttomilta? Meille se paikka varattuna helmikuuksi ja soitin juuri pari vkkoa sitten varmistaakseni paikan ja rouva sanoi että pe klo 16 saa tulla laittamaan paikkaa valmiiksi ja su klo 10 pitää olla siivottu. Tuosta 10:stä voi kuulemma joustaa jos huutokauppa ei ala klo 12. Ja jos oikeen ymmärsin talonmies siivoaa paikan 60:lla eurolla, joka minusta kuulostaa edulliselta. Meillä jossain vuokrapaperissa lukee la-su, mutta rouva sanoi ettei se pidä paikkaansa (ja parempi olisi ettei pidä!) Kuulisin mielelläni kokemuksia Oulunsuun Pirtillä juhlineilta!
  3. Minun pitäisi hankkia pappi Tuiran srk:sta. Kuulin huhu puheen että siellä olisi mukava naispappi, onko kenelläkään kokemuksia? Tai muutenkaan kokemuksia Tuiran srk:n mukavista papeista? Itselläni ei ole kyllä minkään valtakunnan kokemuksia nuista papeista eli apua kaipailisin ja kovasti!
  4. Melli81

    Kemi

    Täällä entinen Kemiläinen joka toki vierailee vielläkin usein kemissä . Pukujen vuokra hinnoista kyselisin..mitäköhän siellä Kemissä maksaa puku vuokra? (olisikohan edullisemi kuin täällä Oulussa... )Talveksi pitäisi puku saada
  5. Vielä Honkapirtistä! Olisiko hyvä paikka talvihäille? Kuinka kaukana Oulun keskustasta? Onko paikka sisältä kiva? saahan tuoda juomia ;)kuuluvatko astiat hintaan mukaan? Täällä ihan alkutekiöissään häähumu... Paikka pitäis nyt ensiks päättää ni pääsisi alkuun! :-XIhanaa:-X
×
×
  • Create New...