Minnalyn

Aktiivijäsen
 • Content count

  42
 • Joined

 • Last visited

About Minnalyn

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 12/14/89

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Vantaa

Recent Profile Visitors

801 profile views
 1. Kampaus Joensuussa TEAM -liikkeessä 70 e + koekampaus 40e Meikki Joensuussa BEAUTY-BOX -liikkeessä 60e sis koemeikin.
 2. Ja Kalevankadulla Helsingissä on sellainen kun SUN STUDIO, voin suositella!
 3. Vastailenpahan tänne vaikka kirjotukset tuntuu olevan muutaman vuoden takasia Meillä häät heinäkuussa Sokos Hotel Kolilla, Grill It! -tilassa. Vieraita noin 90, olisi mahtunut paljon enemmänki. Käytiin koemaistamassa tammikuussa ruokia ja katsomassa tilat, palvelu oli tosi hyvää ja erittäin asiantuntevaa viineistä musiikkiin kaikkiin löyty apua! Häitä siellä on järjestetty paljon ja homma toimi. Ruoka oli erinomaista, huom! Erinomaista! Viinejä saatiin maistaa ja suosituksia eri lajikkeista sateli, ja päädyttiinkin hyviin viineihin. Hintataso on mielestäni varmasti lähes samaa kun pääkaupunkiseudulla (?), tästä en mene takuuseen mutta meille ruoka maksaa 53,90 € /hlö (sis kattauslisän) ja viinat sitten kulutuksen mukaan. Kaikki tulee buffetiin ja alkuruokia 12 kpl ja pääruokia kaksi vaihtoehtoa (paahtopaisti & broilerin rintafile) kastikkeineen ja lisäkkeineen ja vadelmakakku & kahveineen. Juhlatilana paikka on upea, lasiseinä Pieliselle päin ja kuvausmaastoja löytyy mahtavia. Lisäksi on kunnon tanssilattia-koroke ja baari. Sisäänkäynti "takakautta" ettei tarvii hotellin vastaanoton läpi kuljettaa vaan heti pääsee Juhlatilaan kun tulee sisätiloihin Ulkopuolella on upea shampanjan kilistely paikka (jos vaan sää sallii!!! toivotaan). Lisäksi vieraiden kulkeminen maisemahissillä ylös juhlapaikan tiloihin on varmasti kokemus Innolla odotan heinäkuuta ja suosittelen muillekin jos haluaa järjestää häät ravintolassa ilman mutkikkaita omia siivousoperaatioita tai muuta vaikeaa Tietysti ravintolahäät tulee kalliimmaksi kuin joku vuokrattu tila, viinat nostavat hintaa kovasti, mutta sitä varten on vanhemmat <3
 4. Haluan ihanan hemmottelupäivän joka alkaa äksönillä! Vaellusratsastusta tai muuta ihanaa <3 sitte kylpylään ja illalla hassuttelemaan baariin!
 5. Meillä häät ravintolassa ja sulkeutuu klo 3.
 6. Meillä mä oon varannu kirkon ja juhlapaikkoihin ottanu yhteyttä, kaason kanssa on paljon suunniteltu mutta miehellä oon tottakai väriteeman ja paikat "hyväksyttäny". Mies on sitte miettiny vieraiden viihtyvyyttä ja kuljetuksia. Mä meillä tosi paljon suunnittelen ja toteutan, mutta ei se mua haittaa, kun tiedän että tarvittaessa kyllä mieskin hoitais jos pyytäisin. Tykkään vaan pitää langat tiukasti käsissänI!
 7. Mun mies pyysi meiän iskältä mun kättä saunassa kun olivat, ja jo ennen kihlaamista. Ei kai siinä järkeä ole kihlojen jälkeen alkaa utelemaan? Häistämme kerrottiin yhessä vaan että "varattii kirkko" jne..
 8. Tykkäsin tästä lauseesta Itekki oon pähkäilly tätä samaa aihetta! Mutta tässähän se tuli lyhkäsesti ja ytimekkäästi!
 9. Mulla on tosi lyhyt ja ytimekäs nimi, ja se jotenki sopii niin pirun hyvin mun ja muidenkin suuhun, että en tiedä haluanko ottaa mieheni "tylsää" ja tavanomaista nimeä (ei se nyt Virtanen ihan ole mutta silti). Ja toisaalta yhdistelmänimikin tuntuu hölmöltö....
 10. Teen lahjalistan naimakaupat.com sivustolle, se on helppo vieraille ja myös meille. Jotain astioiden osia joita vielä puuttuu niin laitan listalle, pyyhkeitä, vuodevaatteita, pari kodinkonetta, hampaidenvalkaisu-laitteen ja DVDboxeja.. Mitähän kaikkea keksin sinne, vaikka mitä! Mutta silti laitetaan tilinumero ja nätti ilmaisu että häämatkaa varten voi halutessaan lahjoittaa rahaa
 11. Haluun Kreikkaan, Haniaan! Se on upea, oon käyny kahdesti ennen ja palaan jo pelkän ruuanki takia! Ainoo ero nyt sitte häämatkan kanssa että meillä tasokkain hotelli, ennen oon ollu jossai 3-tähden paikoissa, mut nyt päätetii mennä ihan 5-tähden nii on jotai erilaisen tuntua!
 12. Me oltiin "muuten vaan" -reissulla viime tammikuussa ja oli tosi ihanaa ! Oon kuullu että moni haukkuu ja ei oo tykänny, mutta niin myös moni on rakastunu. Me käytiin retkillä James Islandilla, markkinoilla ja eläinpuistossa. Ja oli tosi kivaa, palkattiin paikallinen opas mikä oli ihan naurettavan halpa ja kierreltiin oma toimisesti. Eläinpuistossa tosin krokotiilit oli rauhotettu ku oli vaan muutama joihin sai koskea... Mutta joo, bumstereita oli mutta mulla mies sai karkotettua ne aika nopeesti. Eivät olleet ilkeitä/epärehellisiä vaan lähinnä uteliaita. Käytiin myös SOS-lapsikylässä viemässä tarvikkeita. Yövyttiin Kairaba Beach hotellissa, joka on luokiteltu 5-tähdellä, ja olikin tosi upea. Ruoka oli hyvää ja edullista, kuten kaikki muukin siellä.. Mielummin Gambia kuin Thaimaa! ..niin ja oltiin luettu ja kaverin kokemuksia kuunneltu niistä bumstereista ennen ku mentii sinne, nii osattii varautua, ei jaksettu nipottaa!
 13. EN TODELLAKAAN HYVÄKSYISI. Oon tehny miehelleni ja myös bestmanille _harvinaisen selväksi_ että jos tällästä tapahtuu, ja jos tapahtuu niin saan sen aina tietää, niin koko häät perutaan. Ja molemmat tietää että myös tekisin niin joten uskon tämän hillitsevän seksijuttuja... Vituttaa jo pelkkä ajatuskin!
 14. Me ainaki kaason kanssa juteltiin että alotetaan siitä että vieraat maksais, mutta koska mun kaverit jotka on kutsuttu häihin asuu osa 500km päässä, eivätkä todnäk pääse polttareihin niin polttareiden vierasmäärä jää pieneksi :/ .. Sitte on tottakai kaikki kalliimpaa. Nii lupasin maksaa myös yhden osuuden tarvittaessa, koska en haluu mitää kuivia kämäsiä polttareita