Jump to content
Naimisiin.info

Sydämen_muotoinen_rasia

Morsian
  • Viestit

    28
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Savonmualla

Sydämen_muotoinen_rasia's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Meillä wall-e ja eve -Disneyhahmot hääkakun koristeina ja hääkakkuna perinteisen kermakakun sijaan erikseen suunniteltu ja tilattu vadelmamousse-suklaakakku, hyvää oli:) Pöytäkoristeina oli oransseja kynttilöitä, joiden ympärille oli äitini sulhon ja minun avustuksella valmistanut kanervasta ja puolukanvarvuista ja pajusta kransseja. Tarvikkeet käytiin riipimästä lähimetsästä. Hääleikkinä perinteisten sijaan "hääparivisa", jossa kimurantteja kysymyksiä liittyen hääparin elämään joita edes läheiset eivät voi tietää. Tässä lopussa sitten jaettiin palkintoja, jotka myös hääpariaiheisia esim. valokuvamagneetteja.
  2. Löydön kartanoa Ristiinassa täytyy kyllä kehua. Kuuntelivat meidän ruokatoiveitamme ja saimme omanlaisen menuun, joka upposi myös juhlakansaan. Ruoka oli siis hyvää, sitä oli riittävästi ja järjestelyt pelasivat, vaikka pieni pelko oli pepussa kun edellisenä iltana (perjantaina) kartanolla kuvattiin jotain tv:seen tulevaa ohjelmaa melko myöhään ja paikat olivat levällään. Saimme myös järjestää saunarannassa ilotulituksen mikä oli plussaa. Vain pelastuslaitos oli hieman nihkeä aluksi mutta myöntyi sitten. Tanssiladosta pieni miinus siitä, että oli jokseenkin likainen kun tulimme ja aiheutti melkoista stressiä Luulin, että pääsemme suoraan koristelemaan mutta menikin siivoushommiksi. Myös luvatut valkoiset liinat latoon jäivät saamatta, mutta onneksi kerkesimme vielä kotoa hakea omia liinoja. Ilmeisesti tämä aika lyhyellä varoitusajalla tullut kuvaushässäkkä verotti heidän repeämistään moneen paikkaan. Mutta näin meillä.
  3. Huoh, Tämä asia on aiheuttanut vähän päänvaivaa lähiaikoina. Olen suunnitellut häitä jo vuoden verran, jonka aikana sulhanen on osallistunut häiden järjestelyyn ja suunnitteluun melko vähäisesti. Ainoastaan sanonut mielipiteensä johonkin asioihin, jos olen kysynyt ja käynyt ostamassa ja kaiverruttamassa sormuksen kun käytiin ensin yhdessä katsomassa. Pari muuta hommaa annoin myös hoitaakseen mutta niissäkin piti olla koko ajan patistelemassa ja vähempi vaivaa olisin nähnyt jos olisin hoitanut nekin itse. Sulho sanoi, ettei oikein ole mikään suunnittelija ja että antaa minun hoitaa kaikki kun kuitenkin tykkään. Kun häihin on enää pari kuukautta niin häntä on kovasti alkanut vaivaamaan se, että tuntee itsensä ulkopuoliseksi häihin liittyen kun kaikki vaan kysyvät meikäläiseltä että mites järjestelyt etenee ja puhuvat "minun häistä" eikä "meidän häistä". Kun käytiin juhlapaikalla niin sielläkin vaan lähinnä murjotti ja huokaili kun mittailtiin hääporukalla pöytiä ja keskusteltiin tanssiladon järjestyksestä. En oikein tiedä mitä hän haluaa, joten olen todennut vain, että jos hän ei tykkää statistin osasta niin sitten pitäisi vähän itse aktivoitua. Tähän hän sitten, että mene naimisiin itsesi kanssa kun kerta nämä ovat "minun hääni". Voi elämä välillä näiden herrasmiesten kanssa
  4. Itsekin katsellut tuota Sallan suuntaa häämatkalla lapissa. Siellä Sallatunturin Tuvat kuulosti kivalta yöpymispaikalta. Oma rauha saunallisessa kahden hengen mökeissä eikä hinnatkaan päätä vaivaa. Siellä ollessa tod. näk. kävisimme "läheisessä" Kemijärven ametistikaivoksessa. Voisi tehdä päivänreissun niin pääsisi samaan paikkaan takaisin yöpymään. Myös Kuusamon Oulangan luonnonpuisto on lapin mittakaavassa lähellä. Siellä Pikku karhun kierros (12 km) jos tykkää ulkoilusta puolisonsa kanssa:)
  5. Häitä odottaessa jännittää kyllä todella moni asia. Eniten tällä hetkellä se, miten yhteistyö pitopalvelun kanssa tulee sujumaan ja sitten itse juhlissa odottamattomat käänteet tai juurikin se, ettei jotain ole osannut ottaa huomioon. Sellaiset nolot ja piinaavat "oho, mitäs nyt sitten hetket" jos bestman/seremoniamestari ei olekaan ajan tasalla ja vieraat pyörivät ties missä hämmentyneinä. Ja tietenkin jos ruoka on kylmää tai muuten heikkolaatuista/mautonta kun ei niitä etukäteen pääse maistelemaan. Olen kyllä sen verran hyvin suunnitellut juhlaa, että jos jonkun mielestä on tylsää voi ihan hyvin lähteä kotia eikä se minua haittaisi, ehkä vaan tunnelma parantuisi. Öykkäröijät ja muut pahan mielen aiheuttajat potkisin myös kotia. Mehän ollaan ne häät maksettu niin ei rueta katsomaan kun joku ne pilaa. Mies onkin harjaantunut portsarin töissä hyväksi ulosheittäjäksi
  6. Nostetaanpa tätä vähän. Meilläkin oli ajatuksena hieman jotain välimerellistä. Sitä ei toki vielä tiedetä mitä pitopalvelu asiasta tykkää tai edes onnistuuko mutta ainahan sitä saa ehdottaa Välimerellinen buffetsuunnitelma Vihersalaatti pinjansiemenillä, ceasar-kastike Fetasalaatti aurinkokuivatulla tomaatilla paprika-tonnikalasalaatti Lohta pestolla/basilikalla Välimerellinen mureke (valkosipulia ja yrttejä) Paahtopaistia * Paella (kana,katkarapu, riisi, herneitä) Espanjalainen perunamunakas (kasvisruoka) Hunaja-rosmariinimarinoidut juurekset punaviinikastike ciabatta tai foccacia-leipää voita Suklaa-vadelmakakku Konvehteja
  7. Tämä tapahtui tässä kolmisen kuukautta sitten. Kyse oli kylläkin alushameesta eikä suurta taloudellista tappiota tullut mutta kuitenkin . Tilasin standardikoossa ja sivustolla olevien mittojen mukaan mutta lopputulos olikin sitten ihan muuta. Vyötärö oli liian pieni ja helma aiiivan liian lyhyt (olisi pitänyt olla 100 cm pitkä, sen sijaan 85 cm pitkä). Saumat repsottivat ja alushameen helman reuna oli toiselta puolelta selvästi toista ylempänä. Tästä kaikesta huolimatta olisin voinut jopa pitää sen (koska kuka repsottavia saumoja nyt varsinaisen mekon alta huomaa) mutta oma häämekkoni näytti aivan naurettavalta kun alushame loppui jo puoleen sääreen Vaikka itse olen alle 160 senttinen. Tämän vuoksi alushame nyt myynnissä/pois haettavissa morsiustytölle/kukkaistytölle täällä hääfoorumilla...
  8. Itselläkin alunperin haaveena keskiaikateema mutta tuo sulho kun ei ollut asiasta niin kovin innoissaan niin jäi.... Aion kuitenkin ottaa keskiaikaa sen verran häihin, että itselleni olen tilannut fantasia/keskiaikaisen pellavamekon+takin ulkomailta ja koristelu tulee olemaan hyvin maanläheinen. Paljon siis luonnosta koristelua, ei mitään muovikrääsää, bling blingiä tai muuta. Teemaväreinä punainen ja oranssi, punainen kun oli erityisen voimaisa ja juhlallinen väri keskiajalla. Toiveena olisi myös hevoskuljetus hääpaikalle mutta saa nähdä suostuuko tuo sulho moiseen... Täällä päin hyviä paikkoja järjestää keskiaikaisia juhlia on Rantasalmen keskiaikainen lomakeskus Järvisydän, kuvat ainakin antavat todella tunnelmallisen kuvan. Ja sitten tietenkin Savonlinnan Olavinlinna, siellä juhlien järjestäminen vain vähän tyyristä.
  9. Tuo eukonkanto olis kyllä ihan mahtava, jos vaan vois jotenkin vois varmistaa sen ettei kukaan lennä turvalleen ja siinä on vuokrahousuista polvet rikki ja joltain helma revennyt. Onhan tuo melko "omalla vastuulla" meininkiä varsinaisissa eukonkanto kisoissakin. Ainoastaan ehkä silloin jos illasta vaihtais vähän rennommat päälle ja sitten.. Tuo eri polttariporukoiden välinen kisailu kuulosti kyllä kivalta, ehkä hyödynnänkin sitä omissa häissä Itse olen ollut niin tylsissä häissä, ettei siellä ole ollut mitään ohjelmaa lavatanssien (yöks) lisäksi. Toki ovatkin olleet niin massiivisia vierasmäärältään, että niihin olisi vaikeaa mitään kovin intiimiä keksiäkään. Jos hääpaikalla on paljon tilaa joka suuntaan, peltoa yms. niin jokin saappaan/kännykänheittokisa voisi olla hauska. Siihen osallistumiseen ei olisi kovin suurta kynnystä. Ainoastaan joku onneton tulisi nakittaa sitten hakemaan näitä viskottavia/merkkaamaan heittoja viireillä.
  10. Ei hyvää ollenkaan Tuote oli väärää kokoa ja laadultaan surkea. Kun laitoin asiasta palautetta englanniksi niin laittoivat piiiiitkän liirum laarum viestin jossa jaarittelivat miten oivallista ja upeaa työtä heillä Jenjen housessa tehdään ja laadunvarmistus on aukoton. Olivat kuitenkin "armollisia" ja sanoivat, että voin lähettää tuotteesta kuvan, jotta TULEVAISUUDESSA vältyttäisiin mahdollisilta virheiltä (antoivat siis olettaa, että minun nykyisessä tuotteessani ei ole mitään vikaa). En jaksanut rueta tappelemaan, joten annoin olla mutta muistan kyllä mainita jokaiselle Jenjen housesta tilaamaan aikovalle, että jos tuote ei olekaan sitä mitä olet tilannut, on turha yrittää karhuta rahojaan takaisin. Eli tuuripelillä mennään.
  11. Keskustan Groovy stylesta kävin kyselemässä niin sieltä ainakin saa meikin ja kampauksen saman katon alta.... Kuten myös keskustan Tittiksestä. Löysin häämeikintekijän myös hieman erilaisemmasta paikasta, nimittäin He-miristä (toria vastapäätä) , missä siis myydään koruja, peruukkeja ja muita "naamiointivälineitä". Siellä häämeikki koemeikkeineen oli yllättävänkin edullinen ja mahdollisuus myös juhlakampauksiin. Pitää kylläkin tulla puhtailla hiuksilla kun paikassa ei ole omastaan hiustenpesuallasta. Että näin.
  12. Se kai taitaa olla ihan kaupunkikohtaista juu. Kun Mikkelin maistraatissa käytiin kyselemässä niin 4 kuukautta ennen suosittelivat varaamaan, jotta sitten tietävät vihkijöittensä kesälomista (jos häät touko-elokuussa siis).
  13. Itse ajattelin olla tekemättä kovin isoa numeroa siviilivihkimisestä. Eli siinä vaiheessa kun vieraat saavat kutsut niin niissä lukee aluksi ohjelman kohdalla että hääpari saapuu juhlapaikalle klo 13 (vihkiminen suoritettu edellisenä päivänä). Ei lue mitään siitä missä vihkiminen on tapahtunut ja jos jollekin asia on niin tärkeä niin kysykööt. Miehen vanhemmat ja suku hyvin uskonnollisia ja kyllä huomasi että olivat (varsinkin anoppi joka kirkolla töissä) aika pettyneen oloisia sitä ettei mennä kirkossa naimisiin. Yrittivät jopa, että miehen kummitäti (joka pappi ammatiltaan) voisi vihkiä meidät juhlapaikassa mutta ei, pitää sitä jonkinlaisia periaatteita olla eikä se oikein enää onnistuisikaan kun itsekin erosin vuoden lopussa kirkosta. Ja myös periaatteesta ei haluta maksaa 200 euroa jostain viiden minuutin höpinästä jossain muualla kuin maistraatissa. Saa sitten nähdä millainen myrsky siitä syntyy kun kaikki vieraat saavat tietää, tokihan se ei ole meidän ongelmamme. Jos eivät tule juhlaan niin säästyypähän kustannuksissa Ainoa asia mitä jään kaipaamaan kirkkohäissä on urut Minusta maailman kaunein ja vaikuttavin soitin, jonka kirkko on periaattessa ominut. Ei se syntikka jossain pihanurmella nyt ihan samaa asiaa aja kuin voimallisesti kajahtava häämarssi kirkossa, nyyh
  14. Meillä maistraattiin tulevat mukaan ainakin molempien vanhemmat. Ajatuksena oli, että tapahtuma vielä videokuvattaisiin ja näytettäisiin sitten seuraavana päivänä (juhlapäivänä) muille vieraille, etteivät kokisi jääneensä mistään paitsi. Se on vielä epätietoista keneltä saamme videokameran lainaan ja onnistuuko edes videon näyttäminen juhlissa:) Videotykki juhlapaikassa kuitenkin on. Itse hääpäivänä menemme seremonian jälkeen porukalla syömään, koristelemaan juhlapaikkaan ja sitten sulhanen ja minä vetäydymme hääyönviettopaikkaan. Tarkoitus olisi saada hommat tehtyä sen verran valmiiksi, että voisi sen juhlaa edeltävän illan vain rentoilla:)
  15. Minustakin hääpäivä on juurikin se päivä milloin tapahtuu "ensimmäinen" vihkiminen kirkossa tai maistraatisssa. Juhliahan voi sitten milloin tahansa, koska joka tapauksessa hääjuhla pidetään naimisiinmenon jälkeen oli se se sitten samana päivänä tai vuoden päästä.
×
×
  • Create New...