Jump to content
Naimisiin.info

e5ika

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

e5ika's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Kirjailu on hieno, mutta näytti hienommalta kuvassa. Mutta luulen että se johtuu siitä että kuva on otettu aika kaukaa. Sitten siinä on joku kangas kirjailun päällä joka ei näy kuvassa, tämä ei haittaa mua koska mekko on kaunis =)
  2. tidebuy.com on aivan loistava sivu. Tilasin sieltä: http://www.tidebuy.com/product/Elegant-A-Line-Strapless-Chapel-Train-Custom-Made-Wedding-Dress-6528481.html omilla mitoilla. Ennen kun tilasin laitoin monta kysymystä liittyen mekkoon ja vastaukset tulivat nopeasti, ainoa vain oli että oli vähän huonoa englantia käytetty mutta pystyi tulkistemaan niitä. Mekko sopii tosi hyvin (mies otti mitat), vähän eroavaisuutta oli kuvaan mutta ei paljon (tähänkin olin varautunut). Tilasin samalla alushameen, en vaan tajunnut että se on leveä kun mikä sain ainakin hyvät naurut kun kokeilin, en tiedä vielä otanko käyttöön. Ainoa mikä ei oikein mennyt putkeen oli kuljetus, liikkeellä ei ollut mitään tekemistä sen kanssa. UPS ei oikein osannut kommunikoida, meni 3 viikkoa selvittää miksi en saanut tavaraa vaikka se oli varastossa Suomessa. Huono aspa palvelu niillä. Loppupeleissä mekko tuli nopeasti, tilattiin se 7.12 ja se oli Suomessa 17.12. Tosin UPS:in sekoilun takia sain sen vasta tänään 2.1. Muuten tidebuy saa täydet pisteet =) =) sieltä uskaltaa tilata.
  3. Onko kenelläkään kokemuksia aliexpressiltä? Löytyi aivan ihana puku sieltä, vakavasti harkinnassa että tilaisi. =)
  4. Varattiin juuri Bygård kesälle 2013. Meille se kustantaa 650 € (pe-su) ja sisältää siivouksen. Itse pitää ottaa isoimmat roskat pois tyyliin tölkkejä jne. Oli paremman näköinen oikeasti kun mitä joissain kuvissa näyttää.
×
×
  • Create New...