Jump to content
Naimisiin.info

Tinka-78

Morsian
  • Viestit

    202
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Tinka-78's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

  1. Mä taidan päätyä ostamaan kuohuviinit alkosta, jotta saan sitä mitä haluan. En välitä valkoviinistä, saati punaviinistä. Ne voin hakea Virosta, mutta jos niistäkään ei mieleisiä löydy, niin onneksi on alko.
  2. ^ Kiitos tiedoista! Voi höh! Mitähän sitä osais ostaa kuohuviiniksi? Haluaisin rose kuoharin. Olisi kiva maistaa ennen kuin ostaa monta pulloa viiniä.
  3. Mä tässä pohdin, mistä ostaa juomat. Alko tuntuu niin paljon helpommalta, kuin lähteä Viroon. Asiaan... Saako viron puolelta näitä kahta kuoharia Yellowglen Pink ja Taltarni
  4. Kenelläkään kokemuksia Enä-Sepästä? Etenkin kiinnostaa, millainen ruoka siellä on?
  5. Tinka-78

    Hääjuhlan jatkot saunalla...

    Meillä on varattuna juhlapaikka ja myös rantasauna. Vielä en ole päättänyt saunotaanko ja milloin ja miten. Mä en raaski saunoa pois mun omaa meikkiä ja kampausta. Näin uskon myös usean ystäväni ajattelevan. Käykö siis niin, että miehet saunoo ja naiset istuvat keskenään nätteinä jossain? Tylsää! Rantasaunaa haluaisin kuitenkin hyödyntää ja paljua myös. Olisko aamusaunassa ideaa? Vai nukkuvatko kaikki mahdollisimman pitkään. Viereet ja myös me hääpari yövytään juhlapaikalla. Aamupalakin syödään siellä. Täytyypä kysästä onnistuisko tällainen aamusauna juhlapaikan puolesta.
  6. Meille tulee lahjalista. Kovasti olen asiaa miettinyt, mutta aina päädyn lahjalistan kannalle. Tiedän kyllä, että äidistäni se on mautonta ja jopa huonotapaista laatia lista lahjoista, joita toivoo vieraiden ostavan. Itse taas vieraana olisi tyytyväinen lahjalistasta. Tärkeintä kuitenkin on, että vieraat tulevat jakaamaan meidän kanssa meille tärkeän päivän.
  7. Mä olen höttöttänyt häiden kanssa kaikkea muuta, mutta tätä asiaa en ole edes ajatellut. Suru työ on vielä kesken... Isäni on kuollut vuosi sitten. Hän oli erittäin rakas ja läheinen minulle. Muistan isäni sairastuessa miettineeni ja surreeni sitä, kuka saattaa minut alttarille. Isäni ei sitä voi tehdä, niin kuin pelkäsin. Täytyykin miettiä, miten häntä muistamme. Aivan varmasti sytytämme hänelle kynttilän kirkossa ennen vihkimistä. Onko se riittävästi meidän kohdalla vai haluanko muistaa häntä vielä juhlassakin? Vielä on aikaa miettiä.
  8. Me juhlitaan häitä 20.7.2013. Silloin minulla on ikää 35 ja miehellä 37. Niin se aika vaan menee ja ikää tulee. Työelämässä ollaan jo oltu, paitsi tällä hetkellä minä olen hoitovapaalla hoitamassa meidän lasta kotona ja näin on vielä häidenkin aikaan. Yhdessä ollaan oltu viisi vuotta ja nelisen vuotta ollaan asuttu saman katon alla.
  9. Meilläkin vain yksi mummi. Tuntuu kurjalta laittaa hänet lapsenvahdiksi juhliin, jossa toivoisin hänenkin juhlivan. onneksi tässä on vielä aikaa pohtia vaihtoehtoja ja etsiä hoitajaa. Yhtä serkkua voisin ehkä pyytää hoitamaan poikaa, mutta sitten juhlat jää häneltä tavallaan väliin. Tämähän taitaakin olla hankalampi asia järjestää kuin ajattelinkaan.
  10. Tätä pohditaan meilläkin. Häiden aikaan meidän poika on 2,5.v. ja toivon löytäväni jonkun joka voisi häntä hoitaa hääpäivänä aamusta seuraavaan aamuun/puoleen päivään. Toki niin, että pikku herra olisi niin kirkossa kuin juhlassakin mukana. Saa nähdä löydetään tällaista henkilöä. Ehkö sitten mummi hoitaa. Me myös mietitään raaskitaanko lähteä pian häiden jälkeen lyhyelle häämatkalle 3-5 päiväksi, jolloin mummi hoitaisi poikaa meillä kotona. Mummi kun on kesälomalla ja meille asti saapunut (välimatkaa 700km), niin voishan sitä hyödyntää ja karata häämatkalle.
  11. Kesähäät on ollut aina puheissa kihlauksesta alkaen. Hääpäivä valikoitui sen perusteella, mikä päivä heinäkuusta sopi meille ja juhlapaikalle. Näin siis häitä juhlitaan 20.7.2013.
×
×
  • Create New...