omppulainen

Morsian
 • Content count

  8
 • Joined

 • Last visited

About omppulainen

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Kampaus ja meikki yhteensä 270e sis. koemeikin ja -kampauksen. Koekäynnin perusteella rahan arvoinen juttu, näytin upealta ja suunnitteluun laitettiin todella aikaa & vaivaa! Paikkakuntana Lahti.
 2. Kutsut tilauksessa Etsyn kautta. Jännittää todella paljon mitä tästä tulee, mutta odotellaan...
 3. Etsy.com on kokoelma miljoonasta eri myyjästä joten palautett voi olla laidasta laitaan. Ite en kyllä muista ainakaan lukeneeni mitään negatiivista. täällä on myös ketju missä keskustellaan kyseisestä sivusta ja ostoista sieltä... edit. löyty http://www.naimisiin.info/yhteiso/index.php/topic/109728-etsycom-verkkokauppa/ Kiitos vinkistä, en ollutkaan huomannut koko ketjua! ...ja taas siellä meni muutama tunti selaillessa
 4. Itse suunnittelin tilata jotain Etsyltä, onko kellään kokemusta ks. kaupasta? Tuolla on niin monta upeaa hiuspantaa, että heikottaa... mutta vähän arveluttaa tilata kun ei tiedä yhtään minkä laatuista työtä yksittäiset toimittajat tekevät... Vielä ihanampaa olisi tietysti löytää joku aito vintagekoru. Suunnitelmissa siis nimenomaan panta, ei kampaa kun ei sellainen liukkaissa hiuksissa pysy. Vai onko kukaan saanut kampaa/solkea pysymään lyhyissä ja harvoissa hiuksissa?
 5. Nyt on paha paikka. Voiko lähisukulaisen (jonka ehdottomasti haluaa paikalle) umpijuopon puolison jättää kutsumatta, jos kutsumatta jättäminen syvästi loukkaa sukulaista? Kukaan ei pidä kyseisestä miehestä, ja lisäriskinä on vielä kunnon sekoilu sammumiseen asti itse juhlassa (jossa alkoholinkäyttö tulee tod. näk. olemaan muuten aika maltillista). Kerran olen jättänyt juhlistani ks. henkilön kutsumatta ja siitä on seurannut pitkäviha...
 6. Mäkin löysin juuri SEN puvun!! Aloitin pukukierroksen jo pari kuukautta sitten ja en uskonut itseäni että PUKU voi löytyä jo ekalla sovituskerralla... Noin 10 liikettä ja viikkoja myöhemmin palasin Niinattareen sovittamaan tuota ihanuutta ja kyllä, se se on. Siinä vaiheessa kun muut liikkeessä olijat alkavat ihastella pukua tietää olevansa aika oikeassa . Eli wow-fiilis tuli, mutta oma epäilys peitti sen - kannattaisi vaan uskoa omaa fiilistään heti kerrasta!
 7. Täytyy laittaa tänne kehuja Niinattaresta! Itse pukua en ole vielä ostanut, mutta sovituskierros oli todella miellyttävä. Olin ensimmäistä kertaa sovittamassa enkä oikein tiennyt mitä haen. Sain aluksi katsella pukuja rauhassa ja merkkasin sovitettavaksi pukuja tyylin laidasta laitaan. Sovitusajan alkaessa kerroin myyjälle, että tyyli on vielä hakusessa ja että sovitetaan rohkeasti laidasta laitaan. Myyjä (harmi ettei nimi ole tiedossa!) lähti tähän innolla mukaan ja pikku hiljaa karsimalla sain hyvän käsityksen siitä mitä haluan (kapealinjaisen pitsimekon). Tämän jälkeen hän toi juuri tähän muottiin sopivia pukuja sovitettavaksi ja todennäköisesti se unelmien puku myös löytyi tuosta joukosta! Ihan ekalla kerralla ei viitsi kuitenkaan ostaa joten parempi kiertää vielä useampikin liike Mutta pointtina tässä se, että myyjä 1. ymmärsi ideani kokeilla erityylisiä pukuja ja siten löytää sopiva malli/tyyli 2. osasi tuoda esille juuri valitun henkisiä pukuja. PS. Niinattaressa on tosiaan mukavasti pitsipukuja!