-Muru-

Morsian
 • Content count

  66
 • Joined

 • Last visited

About -Muru-

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Lambin pieniä suuria rakkaustarinoita-wc-paperia löytyy meidänkin komeron hyllyltä, oikein 3pkt Sitä oli pakko hakea (K-kauppa), kun kyseessä on limited edition ja voi loppua kaupoista ennen elokuisia häitämme.
 2. Lambin pieniä suuria rakkaustarinoita-wc-paperia löytyy meidänkin komeron hyllyltä, oikein 3pkt Sitä oli pakko hakea (K-kauppa), kun kyseessä on limited edition ja voi loppua kaupoista ennen elokuisia häitämme.
 3. Me emme ole ainakaan vielä varanneet hääyöpaikkaa. Varmaan pian se pitäisi varata, jos sellaiseen vaihtoehtoon päädymme (häät 3.8.). Jostain syystä en osaa päättää haluanko hotelliin tai jonnekin hääyötä viettämään... onko se välttämätöntä... Häämatkalle olisi tarkoitus lähteä häiden jälkeisellä viikolla, ehkä siksi hääyön tarve ei tunnu täysin pakolliselta.
 4. Aloimme heti miettimään teemavärejä tai jotakin teemaa helpottaaksemme suunnittelua. Minä tykkään turkoosista väristä kovasti ja mieskin tykkää ja yks kaks jostain sain päähäni riikinkukon / sen sulan ja siitä se ajatus sitten lähti. Teemaväreinä violetti/liila & turkoosi, joihin ripauksena yhdistetty valkeaa/hopeaa. Kaikkialle ei suinkaan tule riikinkukonsulkia, mutta nekin kyllä tulevat näkymään, mm. miesten rintavieheissä turkooseina sulkina. Myöskin turkoosi ja violetti toistuvat kutsuissa, paikkamerkeissä ja kukissa. Koko värikäs kokonaisuus yritetään pitää tyylikkäänä ja kivan näköisenä, sellaisena mistä itse tykkäämme. Häihin on vielä aikaa, mutta joskus sitten voin laittaa kuvia tänne.
 5. Millainen on Daalia -merkki?
 6. Lentosuukkoja -postimerkit on varsin hykerryttävän hauskat ja nätit merkit. Mutta saako viime vuoden postimerkkejä enään? Yritin etsiä tämän vuoden postimerkkejä, mutta enpäs löytänyt... vai enkö vain osannut etsiä oikein? Onko joku muu löytänyt? Tahdon -merkki ei oikein ole minun mieleeni ja mieskin sanoi "eipä ole kovin kummoset". Joten... jotain muuta pitää löytää.
 7. Me tilasimme Vistaprintiltä viime syksynä magneettikäyntikortit... Taisimme maksaa niistä postikuluineen 50€ ja niitä taisi olla 50kpl.
 8. Minun mielestäni osoitteet kirkkoon ja juhlapaikalle pitäisi riittää, koska monilla on tosiaan navigaattori (jopa kännyköissä) ja myös netti käytössä. Meillä on paljon nuorempaa väkeä vieraina kera nykyaikaisten puhelinten, joten osoitteiden lisäksi voivat puhelimillaan lukea kutsussa olevat QR-koodit, joista avautuu kartat mainittuihin osoitteisiin.
 9. Minä kävin viime vuonna Lahden messuilla. Varmaankin makuasia, mutta itse tykkäsin enemmän tämän vuoden Wanhan sataman messuista. Lahdessa jotenkin... jotain jäi uupumaan... Oli jonkun verran pukuliikkeitä, catering -yrityksiä, video- ja valokuvaajakin ja muotishow, mutta jotenkin tunnelma oli valjumpi, kuin parin viikon takaisilla H:gin messuilla. Mutta varmasti myös Lahdesta löytyy ideoita ja eihän sitä tiedä, vaikka tänä vuonna olisi hieman erilaiset messut, kuin viime vuonna!
 10. Minäkin olen tyytyväinen Etsyyn. Tilasimme pegasus22 -nimiseltä myyjältä erilaisia sulkia ja huntuharsoa/verkkoa ja ovat juuri sellaiset, kuin kuvissa näyttikin. Toimitus otti pari viikkoa, mutta eilen onnellisena avasin paketin.
 11. Kivaa, aion ehdottomasti tutustua sinun blogiisi. Meillä näyttää olevan molemmilla elokuiset häät! Oman blogini löytää osoitteesta http://murusanootahdon.blogspot.fi/
 12. Me tilasimme Vistaprintiltä mangneettikäyntikortit, joille askartelimme jouluiset korttipohjat. Toivotimmet joulut ja samalla ilmoitimme tulevasta hääpäivästä. Postitimme nyt menneenä jouluna, häät ovat elokuun alussa. Meillä ainakin std:t saivat hyvän vastaanoton, koska moni jo tekee kesälomasuunnitelmia.
 13. Meillä ehkä langat on minun käsissäni isompien häälinjausten, ideointien ja toteutusten suhteen, mutta kaikkeen mieskin kuitenkin osallistuu. Kysyn häneltä aina mielipiteitä, kerron ideoita ja kysyn niitä myös häneltä. Eilen hän kuunteli ajatuksiani ja ehdotuksiani vieheistä ja yksissä tuumin etsittiin tarvitsemiamme materiaaleja, joista hän ihan itse valikoi kaikille miehille sopivan väriset materiaalit. Ihana mieheni, omalla "äijä-tyylillään" siis osalistuu ja kertoo mielipiteensä. Minua ehkä stressaa enemmänkin se, että moni toitottaa olevan "vielä niin kamalan kauan aikaa elokuuhun", mutta mm. mieheni on tämän tajunnut, että ei itse asiassa ole. Yhdessä päätimme varata tilat reilua vuotta etukäteen ja totesimme sen olleen järkevä ratkaisu!
 14. Vietin reilun 3-vuotisen sinkkukauden edeltävän parisuhteen jäljiltä ja sitä edeltäneiden muutaman muun seurustelusuhteen jälkeen. Koin menettäneeni luottamuksen miehiin, kukaan eikä mikään enää rikkoisi sydäntäni, enkä antaisi sellaiselle minkäänlaista mahdollisuutta. Pysyttelin siis sinkkuna. Helppoa yksin elävän nuoren naisen elämää, mitä kukaan ei rikkoisi mitenkään. Sitten elämässäni alkoi eräänlainen uusi aikakausi, aloitin jatko-opinnot vuosien työputken jälkeen ja kas; siinä se elämäni mies on! Tietenkään en halunnut olla "helposti tavoiteltava", mutta nyt olen elämäni kukkuloilla. Onneksi sinkkukauteni keskellä osasin avata silmäni tai tarkemmin ottaen tämä mies avasi silmäni ja tajusin, mitä voin saada ihan vain olemalla oma itseni. Matkanvarrellemme on osunut paljon ihania hetkiä... Hän ymmärtää minua.... Ajattelemme usein samalla lailla... Huumorimme kukkii... Tulevaisuuden haaveet ja ajatukset ovat samanlaisia... Kelpaan hänelle juuri näin tällaisenani... Osoittaa rakkautensa minua kohtaan... Olemme samanlaisia, mutta kuitenkin erilaisia... Voimme nauraa ja itkeä... Sairauteni tuo omat hankaluutensa elämäämme ja silti saan kaiken tarvitsemani tuen... Ehkä Viiviä & Wagneria muistuttavat, mutta niin rakastavaiset... ... ja paljon kaikkea muuta.
 15. Hui... olette tekemässä paljon kaikkea! Mekin olemme suunnitelleet tekevämme itse ainakin jotakin ja nyt kun listaan asiat, lista tuntuu pitkältä - tienviitat - kartonkipohjat std-magneeteille (postitettu jo) - kutsut - kirkkoon ohjelma-lehtiset - pöytiin kolmiot (ohjelma, pöytänumero jne) - heijastin-paikkakortit, jotka ovat samalla myös lahja vieraille karkkien sijasta - hääautoon jokin kartonki teksteineen - photobooth -rekvisiitat - valmiisiin saippuakuplapulloihin satiininauhat ja etiketit - tuunataan valmiina ostettu vieraskirja - joitain ruokia tod.näk. autamme tekemään (kokkitutut hoitaa ruoan) - bridecage -huntu No niitä tosiaankin näkee pitkiäkin aikoja! Itse asun erään Tuusulalaisen kirkon lähellä ja tien pielessä on pitkiä aikoja häätienviittoja... viime kesänä oli parhaillaan kaksien jo menneiden häiden kyltit näköttämässä, kun kolmas hääkyltti tultiin naputtamaan em. viereen. Mietiskelin, että olisikohan pitänyt käydä itse keräämässä talteen kyltit, oli meinaa kesän mittaan useita samanlaisia kylttejä, mitä meillekin tulee.