Juulis

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Juulis

 • Rank
  Untuvikko
 1. hei, en löytänyt tällaista aihetta muualta ja minua kiinnostaisi tietää miten teillä muilla jakautuu vieraat. Eli meneekö tasan hääparin kesken ja miten suuri osuus on sukulaisia vs. kavereita? Meille tulee vieraita vähän vajaa sata henkeä. Noin puolet on sukulaisia ja puolet kavereita. Sulhasen puolelta tulee noin 15 enemmän kuin morsiammen.
 2. Nostetaan täälläkin....meillä on varattu Pörssi 2013 elokuulle. Olisi kiva kuulla vähän viimeaikaisempia kokemuksia. Erityisesti jos juhlissa on flyygeliä käytetty, jouduttiinko se erikseen virittämään, toimiko tilassa hyvin? Meille sanottiin että mahdollisesta flyygelin virittämisestä peritään erillinen maksu. Ei mitään hajua paljon sellainen maksaa?
 3. Hei onko kellään kokemuksia kyseisestä liikkeestä? Sain tarjouksen vihkisormuksen teettämisestä ja olisi mukava kuulla muiden kokemuksia ko. firmasta. Aika vähän tuntuu olevan mitään tietoja missään, kokemuksia muilta Faber artissa sormuksensa teettäneilä siis kaipailisin. Jos olet sormuksesi heiltä hankkinut oletko ollut tyytyväinen, onko hinta-laatu suhde ollut kohdallaan?
 4. Meillä ainakin Temppeliaukionkirkon varaaminen onnistui vain 10 kuukautta aiemmin ja kellonaikoja päivälle oli useampi mistä valita. Olin aika yllättynyt kun kuvittelin ettei ole mitään mahdollisuuksia saada suositulle elokuun päivälle. Ilmeisesti kirkko ei olekkaan niin suosittu kuin kuvittelin. Eli mun kokemuksen mukaan vähän myöhässäkin onnistuu, riippuu toki varmasti ajankohdasta ja tuurista =D
 5. Meillä kanssa vähän sama tilanne, eli morsiammen puolelta tulossa aika paljon vähemmän vieraita kuin sulhasen. Olen aiemmin törmännyt ainakin yhdessä kutsussa siihen että vieraita on pyydetty jakautumaan "tasaisesti" kirkossa. Itse ajattelin ehkä myös käyttää sitä. Eikai tuo morsiamme ja sulhon puolen jako pakollinen ole? Ainakin jos kutsussa asia ilmoitetaan luulisi vieraiden noudattavan sitä.
 6. Meille tulee ravintolahäät Helsingin ydinkeskustassa ja leikki-ikäisiä lapsia tulee parhaassa tapauksessa paikalla olemaan yli kaksikymmentä. Ennen tätä viestiketjua en edes ollut tullut ajatelleeksi, että lapsillekkin tulisi järjestää jotain erillistä ohjelmaa. Piirustus/ puuhapöytä tuntuisi muuten hyvältä idealta mutta kun suurin osa lapsivieraista on leikki-ikäisiä suhteellisen villkaita poikia, niin piirustelu ja askarteluasiat eivät ehkä ihan aja asiaa (?). Itse lapsettomana olen hieman ulalla millaista ohjelmaa pikkumiehille tulisi järjestää. Vinkkejä?