Jump to content
Naimisiin.info

mukkeli

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

mukkeli's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. mukkeli

    kaason kampaus

    Täällä kanssa yksi kampaajamorsian joka pohti samaa. Käännyn pikkuhiljaa kanssa sen puoleen että maksan hänelle kampauksen (juuri sillä kun en sitä itse tee). Kampaaja on varattu jo molemmille. Sulhon tukan aion laittaa itse. Luultavasti myös morsiusneidon/-pojan.
  2. Täällä kanssa vasta vähän reilu kuukauden päivät järjestelty. Kirkko, juhlapaikka ja kuvaaja on varattu. Mekko ja kengät ostettu. Vihkimisajassa jouduttiin vähän joustaan, oltaisiin haluttu klo 15 mutta se oli jo mennyt joten meidät vihitään sitten klo 14.
  3. Mitä mieltä jos se saattaja onkin äiti? Juuri niissä tilanteissa kun isä ei ole kuvioissa?
  4. Itse luulin aina haluavani järjestää hääjuhlan järven rannalla. Ajattelin myös, että hotellin yhteydessä olisi hyvä juhlia, jotta yöpyminen on lähellä myös vieraille. Nyt kun paikkaa etsiessämme kävimme yhdessä hotellissa (joka ei sytyttänytkään ihan niin kuin olin ajatellut), viimeisenä paikkana oli pieni vanha koulu (nykyään muussa käytössä) josta ajattelin että noh käydään nyt kattomassa mutta.. Mutta kun kävelin sisälle tähän viimeiseen paikkaan tuli tunne, että tämä on meidän paikka. Nyt etsimme sitten majoituksen muualta, mutta olen todella tyytyväinen juhlapaikan valintaamme
  5. Te jotka olette päätyneet ruusun terälehtiin niin onko ne olleet aitoja vai kankaisia?
×
×
  • Create New...