kenya

Aktiivijäsen
 • Content count

  11
 • Joined

 • Last visited

About kenya

 • Rank
  Untuvikko
 1. ^ ohops tuli sama viesti kahteen kertaan
 2. ^Ei mun mielestä! Kyllä meilläkin on kaste ekana, mut en ees ajatellut että sillä ois tossa kutsussa merkitystä Ei ne vieraat ees muista kumminkin sä oot ne kutsussa ilmoittanut. Mun mielestä se kuulostaa paremmalta noin päin kirjoitettuna.
 3. ^Ei mun mielestä! Kyllä meilläkin on kaste ekana, mut en ees ajatellut että sillä ois tossa kutsussa merkitystä Ei ne vieraat ees muista kumminkin sä oot ne kutsussa ilmoittanut. Mun mielestä se kuulostaa paremmalta noin päin kirjoitettuna.
 4. Mäkin oon sitä mieltä et koiria on vahdittava jos ne jonnekkin ottaa mukaan, varsinkin kun ajatus on pitää ne hihnaan sidottuna eikä vaikka tarhassa. Ja mä oon ihan yhtälailla niin lapsi kuin koira ihminen koira on kuitenkin eläin johon ei ikinä voi 100% luottaa, ja niinkuin edellä sanottu ei ole koiraa kohtaan reilua jos joutuu ottamaan lapset vastaan ilman mahdollisuutta paeta tilannetta. Järkyttävää että joku oli ajatellut jättää koirat keskenään kotiin ilman ulkoilutusta! Haloo ihan oikeasti. . "Kyllä ne siellä päivän pärjää vaikka joutuukin tekemään tarpeensa sisään". Jännä arvomaailma. Me lähetään joskus aamupäivällä ja tullaan jo illaksi kotiin, mutta todellakin järjestetään niin että joku ulkoiluttaa tai ottaa koirat hoitoonsa.
 5. Meille tulee n.45 aikuista + lapsia varmaan 15. Ja tossa on aivan murto osa, ainoastaan molempien vanhemmat ja isovanhemmat, mun sisarukset miehineen ja muutama kaveri. Budjetti ei anna periksi eikä haluta isoja juhlia. Tai jos haluttais niin kaveri painotteiset,nyt jo tullut varsinkin anopin puolelta hirveetä määräilyä ja painostusta et Heidän sukulaisistaan pitäis kutsua kaikki sedät ja tädit ym (mutta ei mun puolen? ?) Ärsyttävintä on, et asia on käyty useasti läpi ja aina se vaan jaksaa yrittää. Ja mielummin mä nyt kutsun ne muutamat lähimmät ystävät kuin jotain miehen setiä ketä suunnilleen ikinä ees oo nähny tässä kohta 7v aikana.
 6. Häät pidetään samalla kuin kuopuksen ristiäiset, joten ajankohta piti laskea niin, että vauvalla on ikää n.2kk. Laskettu aika on maaliskuun 11.2013. Juhlapaikalla oli koko toukokuu sekä 1.6 vapaana. 1.6 juhlapaikan vuokra nousi satasella toukokuuhun verrattuna. Vaihtoehdoiksi jäi 18.5 ja 25.5, sitä aikaisemmin ei haluttu säiden vuoksi. Lopuksi oli helppo valita tuo 18.5, sillä silloin (6v aikaisemmin) oli myös ensitapaamisemme (ja syntymäpäiväni) Meillä on siis monta juhlaa samana päivänä, ristiäiset, vihkiminen, ensi tapaamisen vuosipäivä ja mun synttärit Toki ei mitenkään tarkoituksella olla niputettu noita kaikkia yhteen. Suurin syyhän oli että vauva n.2kk, sattuu olemaan lauantai ja edullisempi kuin kesäkuun alku.
 7. ^ Jos haluu kuitenkin netistä vaklata, nii googlaamalla Romanssi tulee timanttisten romassi valikoima Sen kun avaa niin kuva heti etusivulla, helppo tunnistaa kun on ainoa kultainen valkokultaisten seassa.
 8. Mä löysin vihdoin sen The sormuksen. Useampi kk tuli semailtua nettiä ja muutamassa liikkeessä katsastettua valikoima läpi. Ja hyvä niin, sillä oma maku sormuksen suhteen muokkaantui ja varmistui. Sormus on Timanttisten Romanssi mallistoa, kohtuu jykevä runko, keskellä 18 karaatin valkokultaa ja reunat kultaa. 5 Wvs timanttia. Tais olla 0, 5? 1350 e. Sovitin tuota jo liikkeessä, ja myös erästä toista hyvin saman oloista ja saman hintaista, tuo kerrottiin olevan Tillanderin. Messuilla eilen sitten kyselin tuon "Tillanderin vastaavan" perään, samalla kun sovitin tuota Romanssia. No sitä ei löytynyt, edes hinnastosta 5kivisenä, soittivat sitten liikkeeseen jossa olin käynyt ja ilmeisesti myyjä oli virheellisesti kertonut että se oli tillanderin, oli vissiin myös ollut romanssin, vähän mysteeriksi jäi. No hiukan tuo harmitti koska olisin halunnut myös sitä toista sovittaa, joku ijan pieni ero niissä oli ja muistelin pitäneeni ko sormuksesta enemmän, jota ei nyt tuntunut olevan olemassakaan? Noh, tämän jälkeen halusin maksaa tuosta Romanssista käsirahan, jolloin saisin messualen 30%. Tuo sama 30% oli myös liikkeessä jossa alunperin sormusta sovitin, mutta halusin varmistaa ostopäätöksen paria kk myöhemmin messuilla, varsinkin kun myyjä sanoi siellä olevan vähintään sama ale. Ja niin olikin. Mutta, ryhtyessäni maksamaankäsirahaa tuon sormus selvittelyn jälkeen (siinä meni aikaa n.tunti koska eivät heti saaneet liikettä kiinni), myyjä ilmoitti ettei heillä käy valitettavasti visa elektron, koska eivät olleet saaneet korttipäätettä (muilla sormus ständeillä oli). Noh, jo aika harmissani tässä vaiheessa (oikeesti tippa linssissä, mulla oli ollut niiin hyvä fiilis sormuksen ja hääjärkkäilyjen suhteen, muttei ollut enää) kysyin että mitkä sitten ovat vaihtoehdot, käteistä minulla ei ollut. Myymäläpäällikkö oli kuulemma antanut ohjeen että haettava kaupungista n.1, 5km päästä käteistä, muuten tuota 30% alennusta ei saa! Siinä vaiheessa oli jo kohtuullisen kyrpiintynyt/loukkaanunut/surullinen, olen rv 36 raskaana, ulkona satoi räntää, eikä mulla edes ole autoa. Lopulta myymäläpäällikkö suostui, että jos maksan sormuksen Heti maanantaina, onnistuu. Kerroin ettei minulla edelleenkään ole autoa, enkä mielellään lähtisi kaupunkiin vain maksaakseni kkäsirahan. Keskiviikkona olisi jokatapauksessa asiaa kaupunkiin, silloin onnistuu. Tähän sitten päädyttiin, saan sormuksen ja 30% alen keskiviikkona. Tää avautuminen ei varmasti edes kuulu tähän ketjuun, mut oikeesti niin paskan maku jäi kyllä suuhun tosta kaikesta. . Vaikka asia lopulta järjestyikin. (Tosin, häiritsee edelleen mikä se mystinen toinen sormus oli/on johon aiemmin olin tykästynyt). Kuvaa en romanssista nyt linkitä kun puhelimella niin vaikeaa, eikä sormus netti kuvassa ollenkaan niin kaunis ja näyttävä kuin sormessa Laitan sitten kun saan sormuksen käsiini!
 9. Hmm, julkeasti voisin käyttää ylläolevaa hyödykseni hieman muokattuna Olette tervetulleita todistamaan, kun sanomme toisillemme tahdon sekä samalla pieni prinssimme saa kasteen.
 10. Pienokainen ei kyllä sovi meille Mutta vaikka poikamme.. Haluaisin siihen myös jotain muuta kuin "tervetuloa". Joku runo tai laulu ohessa ois ihana, mutta se kun ei sais viitata erityisesti kumpaankaan juhlaan, vaikeaa. Tai sitten jos ei mitään erillistä runoa, niin toi kutsu osuus jotenkin kauniimmin/pidemmin.
 11. Mitä kutsuun kun vihkimisen yhteydessä on kuopuksen kaste? Pää lyö niin tyhjää.. Meillä on vihkiminen ja sen jälkeen kaste juhlapaikalla, vieraita n.40. Pääpaino ehkä kumminkin enemmän häissä. Mut miten mä saan järkevästi sanottua että kutsutaan molempiin juhliin?