jenni.k-85

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About jenni.k-85

 • Rank
  Untuvikko
 1. Meillä tulossa häät helmikuussa 2014. Väreinä ovat valkoinen, hopea ja tumman sininen. Kaikki askartelut tulee olemaan sinisiä hopeilla koristuksilla. Pukuni on sininen hopeilla koristuksilla. Kimppuun tulee valkoisia ja sinisiä ruusuja. Meidät vihitään juhlapaikalla. Juhlapaikka on valmiiksi hieno ratsutilan juhlasali joten koristuksia tulee vain pöytiin. Kynttilöitä ja jotain pientä sen lisäksi. Olen hyvin yksinkertaisen ystävä. En tykkää jos on liikaa kaikkia hiluja pöydällä.
 2. Meille tulossa myös varmaan tälläiset nannan kans sama homma eli luvassa on helmikuulla häät ja meidät vihitään juhlapaikalla... Kun vieraat saapuvat niin vanhemmat toivottavat vieraat tervetulleeksi...sitten meidät vihitään ja sitten vieraat tulevat pöytäseurue kerrallaan onnittelemaan meitä ja saavat samalla onnittelu maljat!!! Ja tuossa taustalla voisi soida joku musiikki ettei tule tylsää!!!
 3. Meillä tulee livenä nuo kappaleet! Eli Duo soittaa! Kitara ja Koskettimet!!!! Olisko näihin mitään ehdotuksia????
 4. Hei!! Meillä on tulossa talvihäät ja vihkiminen tapahtuu juhlapaikalla!!! Emme halua perinteisiä marsseja, eli olisko ehdotuksia musiikista?????