Jump to content
Naimisiin.info

MeToYou

Jäsen
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Paikkakunta
    Oulu

MeToYou's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Me menimme salaa naimisiin, todistamassa oli ystäväpariskunta.
  2. MeToYou

    Mikä on teidän "laulunne"?

    Ismo Alanko: Extaasiin
  3. Me ainakin suudeltiin aviopuolisoiksi julistamisen jälkeen..
  4. MeToYou

    Mitä saitte huomenlahjaksi?

    Minä sain Me to You-nallen jolla ruusu tassussa.. Itse annoin Kärppälogolla stanssatun nahkalompakon. Eli pientä mutta niin arvokasta meille..
  5. Tuo Apassi-intiaanien avioliittorukous on . Juuri laitoin sähköpostia vihkijälle voiko sitä liittää vihkikaavan alkuun, tai siihen väliin.. Tuo rukous on ollut tallessa minulla jo pitkään ja haluaisin sen omiin häihini. Jos vihkijä ei suostu lukemaan sitä, pyydän todistamassa olevaa ystävääni sen lukemaan.
  6. Täällä myös yksi jännittäjä! Sen vuoksi me kipaisemme maistraattiin vain kahden ystävän kanssa. Ja siltikin jännittää... Masussa tuntuu perhosia kun vaan ajattelenkin vihkimistilaisuutta! Varmaan saan lietsottua vielä itseni kunnon paniikkiin ennen häitä... :
  7. Meille ei tule mitään päivämäärää... Meille tulee teksti joka alkaa minun sormuksesta ja päättyy isännän sormukseen. Ollaan aina vitsailtu sille, että kihloissa on "parasta ennen" -päiväys ja vihkisormuksissa "viimeinen käyttöpäivä". ;D Meillä siis omalaatuinen huumorintaju, joten ei saa loukkaantua... 8)
  8. Meille tulee molemmille sormus, kun ei ole kihlasormuksia. Sormukset ovat hopeaa, koska minulla on kulta-allergia. Sancta Birgitta ja Suomuhauki.
×
×
  • Create New...