Jump to content
Naimisiin.info

Ruisa

Aktiivijäsen
  • Viestit

    23
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Ruisa kaikki viestit

  1. Meille tulee tutustumisleikki niin että kaasot miettivät nämä ihmisryhmät jotka nousevat seisomaan ja näyttävät lapuilla juhlavieraille esim. "kaikki morsiamen kaverit" tai "kaikki jotka ovat pitäneet sulhasta sylissä pienenä". Eli me emme tiedä ketkä ihmiset nousevat vaan meidän täytyy miettiä sulhasen kanssa mikä ihmisiä yhdistää. Kuulin tämän idean kaverilta ja se kuulosti ihan hauska. Tätähän voi varioida vaikka kuinka... "kaikki jotka ovat tanssineet morsiamen kanssa", "kaikki jotka ovat nähneet sulhasen kännissä" "kaikki morsiamen kaverit" jne jne... Katsotaan miten toimii...
  2. Me ajattelimme kanssa käyttää tätä salatehtävä juttua. Tosin teemme niin että otamme esim 15 salatehtävää ja mietimme ne 15 ihmistä valmiiksi ettei mene niille tiukkapipoisille ihmisille. Laitamme paperille tehtävät ja jaamme ne sitten sattumavaraisessa järjestyksessä istumapaikoille. Emme siis itse tiedä kuka on saanut minkäkin tehtävän. Lisäksi lapuissa lukee että on ehdottoman vapaaehtoinen ja halutessaan voi laittaa lapun roskiin. Tehtävän voi myös suorittaa salassa kuitenkin niin että yksi todistaja on läsnä. Ja kun todistajan kanssa menee viemään lapun kaasolle ja kertoo tehneensä tehtävän saa palkkion (varmaan pieni viinipullo tai muu). Loppu illasta paljastetaan tehtävät jotka on kunnialla suoritettu Toivotaan menestystä.
  3. Meille tulee noin puolet pk-seudulta (juhlat sitten nurmijärvellä) ja loput puolet pitkin Suomea. Meillä on juhlapaikalla 39 henkilölle mahdollisuus yöpyä. Normaali majoitus maksaisi noin 35€/hlö, mutta meidän hääpakettiin kuuluu paikka, tarjoilijat, siivoukset (ym) ja nukkumapaikat 20 hlö:lle. Olemme ajatelleet pyytää yöpyjiltä 20€, koska kun yöpyjiä tulee kuitenkin se yli 20, me joudumme maksamaan sen ylimenevän summan eli 10€:a/hlö. En tiedä saiko tästä kukaan selvää. Meille tulee kutsuihin myös maininta että nopeat syövät hitaat. Jos jollekulle ei huonetta enää löyyd, hänen on mahdollista omatoimisesti varata läheiseltä hotelilta yöpyminen. Häävieraita tulee noin 70 aikuista ja 15 lasta.
  4. Ruisa

    Miten tapasitte?

    Olin eronnut edellisestä avopuolisostani alkukesästä ja päätin että nyt ollaan sinkkuina koko kesä ja treffaillaan miehiä. Koska en tuntenut kyseiseltä paikkakunnalta, päätin laittaa nettiin treffi-ilmoituksen. Noo selailin profiileja ja sitten katsoin yhtä kuvaa ja päätin että TUON minä nappaan. Koska en ollut käynyt moneen vuoteen treffeillä, päätin myös että "harjoittelen" treffeillä käymistä muutaman muun miekkosen kanssa (julmaa ehkä mutta ei tainnut kenenkää sydän särkyä kun kerran vaan tavattiin). Kirjoittelin tällä miehelleni ja hän vastasi. Kaksi viikkoa niin tavattiin. En olisi tuolloin vielä uskonut, että alkaisimme seurustella, koska vähän yli kuukausi sitten päättyi kolmen vuoden suhde, mutta toisin kävi =)
  5. Ruisa

    "yli-innokas" kaaso

    Itse olen jo tainnut suututtaa kaasoni Paljon erimielisyyksiä ja erilaiset näkemyksen sekä olemme kumpikin hyvin vahvoja persoonia.
  6. Olen saanut kuulla äidiltäni "Kyllähän teidän tulee kutsua isäsi puolen suvusta tämän ja tämän ja tämän, koska he olivat läheisiä isäsi kanssa" Isäni siis kuoli pari vuotta sitten, mutta miksi minun tulisi kutsua ihmisiä jotka olivat isäni kanssa läheisiä mutta ei juurikaan minun? Muutenkin oli tarkoitus että häissä olisi noin 50 ihmisitä. Tällä hetkellä listalla on 69 aikuista ja 18 lasta ja jos nämä isäni läheiset ihmiset kutsutaan mentäisiin lähemmäksi sataa aikuista ihmistä. Ei budjettikaan anna periksi.
  7. Mies juts sano, että kumma kun nykyään häät pitäisi olla niin totiset ja modernit häät. Hänen mielestään naisen kuuluu hössöttää häistä ja miehen sitten arvostella hössötystä :DD Pari tuttavaa on menossa naimisiin ja heidän asenteensa on "en haluaisi hääjuhlia ollenkaan, mutta mies vaatii". Noh itse aijon hössöttää sopivalla tavalla ja tuoda perinteitä häihin. Onneksi minulla on hössöttävä kaaso Jos isäni eläisi hän saattaisi minut alttarille mutta nyt varmaan veljeni toimii saattajana. Valkoinen puku eikä pari saa nähdä toisiaan vasta kuin alttarilla. Hääkakun leikkaaminen tietenkin ja häävalssi ehdottomasti! Leikkeihin suhtaudun skeptisesti, mutta pidän mielen avoinna. Tuon kuitenkin jotain uuttakin häihin ettei kaikki oli ennalta-arvattavaa. Mutta näin meillä..
  8. Ruisa

    Hääparilla oma pöytä?

    Tää on tosiaan vaikeeta. Just kaason kanssa puhuttiin asiasta. Meillä siis 1x bestman (jolla tyttöystävä jota ei olla koskaan nähty) ja bestmanilla 9 vuotias poika, 2x kaasoa (toisella kaasolla meille tuttu puoliso ja toisella sitten italialainen mies joka puhuu vain englantia emmekä häntä varmaan pääse näkemään ennen häitämme) Niin että tälläinen sakki jonka haluaisin pöytäämme. En halua istua kahdestaan vaan olisin halunnut kaasot ja bestmani vierelle mutta tulee pikkasen tunkua ja tuskin tämä bestmanin tyttöystävä haluaa istua hääpöydässä kun olemme hänelle täysin vieraita ja tuskin haluaa istua muualla erossa bestmanista kun ei varmaan muita tunne. Myös tämän toisen kaason italiaano haluaa melko varmasti istua kaason vieressä... Hankalaa. Onneksi on aikaa miettiä.
  9. Ruisa

    kuka kohottaa tervetuliaismaljan?

    Tämä tuottaa jo hieman päänvaivaa. Oma isäni on kuollut ja en usko että appivanhempani haluavat pitää puhetta enkä sitä edes halua. Kaasot pitävät oman puheensa myöhemmin, bestman ei halua puuhenvuoroa missään vaiheessa. Joten ei taida paljon jäädä vaihtoehtoja kuin pitää puhe itse...
  10. Itse olen aina ajatellut että haluan talvella naimisiin ja tämä sopii miehelle myös. Joten sitten mietimme aluksi vuotta. Ja emme halua vielä ensi vuonna joten vuosi on sitten 2014. Helmikuu sen vuoksi että jos talvella on lunta niin sitä on varmasit helmikuussa. Päivää katselimme kalenterista.. eli sopivaa vkl:a. Koska puolessa välin minulla on luokkakokous ja emme todellakaa halua kliseisesti ystävänpäivänä naimisiin niin 22.02 kuulosti hyvältä. Tämä ei siis ole lyöty lukkoon koska kirkon voi varata vasta keväällä. Mietimme kyllä että veljeni meni ex-vaimonsa kanssa naimisiin 02.22.2002 naimisiin.. Mutta ei hänellä ole kuulemma ongelmaa tämän päivän kanssa. Mutta katsotaan mihin tämä vielä johtaa.
  11. No tosiaan me olemme menneet vasta 3 viikkoa sitten kihloihin ja nyt jo meni ermot anoppii että appiukkoon. Tosin ei siksi että yrittäisivät määräillä. Ilmoitimme heille melko nopeasti kihlautumisesta. Vastaus li hyvin nuiva. Katselivat sormustani eivätkä edes onnitteleet. Olin hieman ihmeissäni mutta en sitten jaksanut enempää ajatella kunnes kuulin kun anoppini miehelleni selitti "eihän tuollainen kihlautumisjuttu ole mikään erikoinen asia. Sormuksia saa ja sormuksia voi heittää menemään" Pahoitin tuosta todella mieleni! Noh.. eipä tämä tähän jäänyt. Kerroimme äidilleni kihlautumisesta ja hän repesi ihan riemusta. Oman äitini koira oli anopilla hoidossa joten kun olimme koiraa hakemassa äiti onnitteli kovasti anoppiani ja appiukkoani "Onneks olkoon! Saatte sukuun miniän. Ja voi että kun minä saan maailman parhaan vävypojan" Appivanhemmat vain tuijottivat äitiäni hiljaa eivätkä sanoneet YHTÄÄN MITÄÄN! Kiusallinen hiljaisuus kunnes appiukkoni alkoi puhumaan koirista. Ei sen väliä jos heitä ei häämme kiinnostaisi, mutta kohtelias täytyisi minusta olla. Mieheni kävi heidän kanssaan juttelemassa ja ovat tulossa joku päivä kahville. Saa nähdä...
  12. Ruisa

    Vantaan maatalousmuseo

    Käytiin eilen katsomassa paikkaa. Hyvin voi saada toimivan tilan. Salissa oikealle mahtuu 60 henkilöä (12henkilön pöydät) ja vasemmalle hieman vähemmän. Itse en vielä ihan rakastunut paikkaan, mutta harkinnassa on. Tanssitilaa ei hirveästi ole tai tarvitaan hieman suunnittelua pöytien kanssa. Tila on jaettu kahteen. Saliin ja avokeittiöön. Keittiön puolella on vielä muutama pöytä. Itse mietin että voisiko sinne laitella lapsille puuhapöytiä. Juhlat saavat kestää klo 24 saakka ja tuikkuja saa polttaa pöydissä. Ihanan avarannäköinen paikka, josta tykkäsin.
  13. Noh suunnitelmana seuraavaa: Tehdään itse koristeista mahdollisimman paljon itse ja myös kutsukortit. Ne koristeet mitä ei tehdä niin ajattelin käyttää hyväksi joulun alemyyntejä kun talvihäät tulossa. Eiköhän sieltä jotain löydy. Koska talvihäät, voin hyvin katsoa hääpukua syksyn alemyynneistä tai ostan käytettynä. Ajattelin pyytää kaveria tekemään viitan. Parilla tutulla on bändi joten kysymme niitä. Veljeni on kampaaja joten ehkä hän tekee hääkampauksen. Jos emme ota paikkaa, jossa on pakko ottaa heidän pitopalvelu, teemme niin että otamme lämpimän ruoan pitopalvelulta ja äitini tekee alkupalat (ehkä). Sitten on vielä kysymys merkillä paikka. Jos haluamme säästää paikassa, otamme tuon kylän vpk talon joka on kyläläisille ilmainen. Siinä säästyy pitkä penni. Juu ja ne viinat Virosta. Mutta katsotaan kuinka käy..
  14. Ruisa

    Vantaan maatalousmuseo

    Ollaan lähiaikoina menossa tutustumaan paikkaan. Toivottavasti olisi kiva ja meille sopiva.. Jännittää jo hieman.
  15. Ruisa

    Kuka / ketkä kaasona? II

    Noh me jo päätimme lukiossa että olemme sitten toistemme kaasot. Tosin nyt kun välimatkaa on se 250km ja kaasoni rakentaa taloa ja yrittävät perheen lisäystä, päädyin että parempi ottaa toinen kaaso läheltä eli hyvä ystäväni myös. Ensimmäinen kaaso toimii henkisenä tukena ja facebookissa saa tiedon ja kuvat ym. Eiköhän hän tule myös jossain vaiheessa viikonlopuksi tai pariksi auttelemaan askarteluissa. Toinen kaasoni saa sitten olla enemmän läsnä ja konkreettisen apuna.
  16. Itse maksamme kaiken. Äitini on sairaseläkkeellä joten ei tulisi edes mieleen pyytää. Isäni on jo kuollut. Miehen vanhemmat... no jos ekaks tosiaan edes onnittelisivat meitä niin jee! Eli ihan itse maksamme. Mikä on ihan hyvä juttu. Ei ainakaan tarvitse pelätä että joku voisi tulla rahan varjolla hääräilemään liikaa valmistautumisessa.
  17. Yritetään pysyä siinä 6000-7000 euron välissä (noin 60hlö) niin ettei siihen lasketa sormuksia eikä häämatkaan. Luultavammin teemme myös niin että jos löydän unelmien häämekon ja se sattuu olemaan kovin kallis, tehdään niin että yhteisestä budjetista maksetaan 500€ ja loput itse kustannan. Itse myös maksamme häät kokonaisuudessaan. =)
  18. Nostetaanpas tämä nyt ylemmäksi, kun on alkanut kiinnostamaan kirkkonummen paikat juhlina. Laittelin tuonne villa hvittorpiin tarjouspyynnön ja pata kukkoon olisi hyvä soittaa joku päivä (s-postia en löytänyt). Harmittaa kun monessa paikassa tuo pitopalvelu tulee talon puolesta. Tiedän pari hyvää paikkaa mistä saisi hyvän ja edullisen pitopalvelun (30€/hlö). Artralli vaikutti ihanalta paikalta mutta jos menuut alkavat 60€/hlö niin auts. Sitten kun monessa talon pitopalveluilla on se ettei saa tuoda omaa hääkakkua. Ja anteeksi vaan.. en halua mitään peruskakkua. Tuntuu että välillä iskee epätoivo =)
  19. Häät 2014 alkuvuodesta jolloin minä 25 ja mies melkein (paria viikkoa vaille) 30. Elikkäs silloin tulee yhteiseloa 3.5v. Itse nyt keväällä valmistunut sairaanhoitaja ja ylläripylläri määräaikaisena (mutta tuskin työt loppuu tältä alalta). Mies on vakiduunissa. Asutaan miehen omakotitalossa. Ainakaan vielä ei ole velkaa (talon laajennus joskus mielessä). Kotona nyt 2 kissaa, koira ja hamsteri. Toivottavasti ennen häitä myös toinen koira. Lapsi ei ole. Niiden tekemisen ajankohdasta ei ole ollut puhetta. Sitten kun siltä tuntuu.
  20. Tästä juuri puhuimmekin kaason kanssa. Kauhistelin että juuri ennen kosintaa nirhasin tukkani lyhyeksi. En ole koskaan omistanut pitkiä hiuksia vaan pääasiassa hiukset ovat ollet joko melko lyhyet tai sitten polkkatukka. Mietin sitten kuumeisesti että kuinka paljon kerkeän kasvattamaan hiuksia ennen häitä. Kaasoni sitten vain sanoin että olenko se enää minä ja oma persoonani jos muutan oman räväkän tukkani niin että siellä on tyyliin viisi kiloa pidennyksiä ja muuta tavaraa. Jäin tätä asiaa sitten miettimään. Jos rakas kampaajani tai sitten kampaaja veljeni keksii minulle hienon idean lyhyisiin hiuksiin, niin hyvä =) Muuten varmaan joku hillitty meikki, joka näyttää minulta ja kynsiin varmaan joku ihan perus ranskalainen manikyyri. Työn puolesta kun ei muutenkaan voi pitää tekokynsiä niin enpä nää järkeä niitä sitten häihin ottaa. Ehkä hieman ripsiin voisi laittaa jotain timantteja tai jotain semmoista pientä. Pääasia että sulhanen tunnistaa kun saavun paikalle kirkkoon
  21. Eli on tarkoituksena viettää pieniä talvihäitä ja paikka näin ulkopaikkakunnalta muuttaneena ihan hakusessa. Kriteerit ovat kuitenkin selvät: Eli ei paikkaa mikä olisi tarkoitettu 200 henkilölle, kosko muuten 50 ihmistä salissa näyttää todella typerältä.. Omat alk.juomat ja mielellään saa tuoda muun pitopalvelun ja jos ei muuta niin edes sen hääkakun Meidän vihitään toivon mukaan Pyhän Laurin kirkossa Vantaalla niin matkaa ei toivon mukaan tulisi paljon yli 30min. Hyvät parkkitilat Pe pitäisi päästä jo koristelemaan Sitten tietenkin hyvät piirtoheittimet ym. Hinta mielellään alle 1000€. Onko kellään muuten kokemusta Seutulan vpk talosta? Kuninkaan kartano vaikuttaa kivalta mutta siellä on omat a-oikeudet ja oma pitopalvelu...
×
×
  • Create New...