Jump to content
Naimisiin.info

katariina_suuri

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän katariina_suuri kaikki viestit

  1. katariina_suuri

    Kutsukortteja

    mintchoco91: Miusta tuo kutsu on tosi nätti noin. Luulen, että tuo on parempi kuin valkoinen. Kävin nappaamassa täältä vähän ideoita omia kutsuja varten, niitä kun pitäisi kohta ruveta väsäämään. Ihania ja persoonallisia kutsuja kaikilla!
  2. Apua! Miulla ei oo vielä hajuakaan budjetista! N. 70 henkeä kutsutaan juhlimaan. Paikan vuokra ei ole vielä tiedossa ja pitopalvelu on vielä auki. Itse haluaisin uskoa että maksimi olis 4000 euroa, mutta sekin tuntuu kovalta. Huh huh.
  3. Alustavalta vieraslistalta löytyy nyt n. 70 nimeä ja se on maksimi. Lapsia emme kutsu. Toivottavasti emme ole unohtaneet ketään...
  4. Häät tulossa parin vuoden päästä. Kimpassa ollaan taaperrettu nelisen vuotta, josta yhdessä ollaan asuttu kaksi. Tällä hetkellä me asustellaan vuokrakolmiossa yhdessä kissan kanssa. Joka toinen viikonloppu meillä asuu myös miehen tytär entisestä (avo-)liitosta. Lapsi meillä on ollut toiveissa jo vuoden ajan, sitä vaan ei ole meille vielä suotu... Töissä ollaan molemmat, mies on yrittäjä.
  5. Meistä kumpikaan ei halunnut kesähäitä ja molemmat pidetään syksyn aurinkoisista päivistä ja ruskasta joten valittiin päiväksi 4.10.2014. Nyt vaan toivotaan, että tuo päivä olisi aurinkoinen, eikä vettä tule kuin esterin "sieltä". Tuuripeliä...
  6. Me päätettiin hääpäivä (04.10.2014) viime viikonloppuna ja tästähän se suunnittelu sitten alkaa...
×
×
  • Create New...