CVAD

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About CVAD

 • Rank
  Untuvikko
 1. Itsellä ei ole puista sormusta, mutta käyttökokemuksia saat kun kirjoitat googleen hakusanoiksi: weddingbee wooden ring Jenkkiläinen hääfoorumi ja nopealla katsauksella aika monella löytyy puisia sormuksia. Onnea etsintään.
 2. Nonii, koska edellinen aloitus suljettiin, niin yritetään sitten puhaltaa henkiin tätä jo hieman *kröhm* kuollutta ketjua. Eli tarkoituksena on mennä naimisiin maaliskuussa ja meille tärkeä päivämäärä osuu arkipäivälle. Nyt on sitten mietinnässä että pyydetäänkö lähimmät sukulaiset (vanhemmat ja sisarukset) paikalle vai mennäänkö ihan kahdestaan naimisiin. Lähimmäisten pyytäminen paikalle olisi kai kohteliasta, mutta esim. avokin sisko ja äiti eivät suostu tulemaan saman katon alle ja mun veli opiskelee toisella paikkakunnalla. On niin vaikeaa kun ei tahdo loukata ketään.. Miten te jotka karkasitte naimisiin, olivatko ystävät/vanhemmat/ muut pettyneitä tai vihaisia kun eivät päässeet paikalle? Säilyivätkö puhevälit? Ihan kommentteja eri ihmisten reaktioista haluaisin.
 3. Tiedustelen kokemuksia salaa naimisiin menneiltä. Miten vanhempanne suhtautuivat asiaan kun saivat kuulla häistä? Entä miten suhtautuivat siihen etteivät päässeet / saaneet tulla lapsensa häihin? Entä muut läheiset ihmiset? Ollaan avokin kanssa menossa naimisiin alkuvuodesta ja vielä on epäselvää kutsutaanko kummankaan vanhempia / sisaruksia paikalle. Jos kutsutaan tuottaa ongelmia se ettei avokin sisko suostu tulemaan saman katon alle äitinsä kanssa. Ehkä me tehdään samoin kun mun vanhemmat aikoinaan ja ilmoitetaan hääpäivän aamulla sukulaisille että ollaan menossa naimisiin, tervetuloa vaan .
 4. Hetkinen oli hopeisena 1500e. Antaako se mitään viitettä hinnnoista?