des

Jäsen
 • Content count

  3
 • Joined

 • Last visited

About des

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Aika monella täällä näyttää olevan Kuulaa, Melartinia ja Mendelssohnia. Me nimenomaan ei haluttu mitään noista. Toki nuokin ovat kauniita marsseja, mutta halusimme jotain erilaista, ei aina samoja... Mutta jos joku noista pitää ja haluaa ne häämarssikseen, niin kaikin mokomin Meille ulostulomarssiksi tulee Wagnerin Juhlamarssi oopperasta Tannhäuser. Olin aivan myyty, kun kuulin sen ensimmäisen kerran!!! Siinä on jotain todella majesteettista, arvokasta ja juhlallista! Ja rakastan urkumusiikkia ja olen sanonut kanttorillemme, että pois mennessä ei sitten säästellä yhtäkään äänikertaa Niin ja tuo menomarssi luultavasti tulee kanttorin eli sulhon pikkuveljen säveltämänä. Hän siis on luvannut säveltää sen meille ja mä oon luvannut antaa toiveita ja neuvoja, millaisen haluan
 2. Minusta on myös ihan älytöntä laittaa jotain ikäviä jekkuja hääparille hääyöksi. Jotain tuollaista kivaa ja romanttista tietysti voisi olla, mutta meillä asia hoituu niin, etten edes minä tiedä, minne sulhoni minut hääyöksi vie : Toiselle veljelleni oli laitettu punakaalin lehtiä sänky täyteen, eikä se minusta ainakaan kovin kivalta kuullostanu. Kennellä nyt tekisi mieli ensimmäiseksi alkaa siivota sänkyään tai huonettaan ??? Tekijöistä varmasti on hauska tehdä jekkuja, mutta kuinkakohan moni heistä haluaisi ottaa jekkuja vastaan... ???
 3. mun kihlasormuksessa lukee miehen nimi, päivämäärä ja 1.Joh.4:7, miehellä muuten sama, mutta mun nimi. Vihkisormukseen mulle joskus aikanaan tulee molempien nimet, päivämäärä ja ehkä joku Raamatunkohta, jos vielä halutaan joku muukin kuin tuo kihlasormuksissa oleva.