Jump to content
Naimisiin.info

Schulka

Morsian
  • Viestit

    127
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Schulka kaikki viestit

  1. Kankaisten tilasta kuulisin mieluusti lisäkokemuksiakin. Ollaan harkittu tätä vaihtoehdoksi juhlillemme. Muutaman mutkan kautta päädyimmekin jo virallisesti avioitumaan hieman etuajassa, mutta juhlat pidetään vielä erikseen loppuvuodesta. Jos ihmisiä on vain noin 40, onko tila jo liiankin autio vai vaan mukavan väljä?
  2. Minun mieheni on kyllä ilahduttavan suurella innolla mukana kaikkien asioiden suunnittelussa - oli sitten kyseessä minun hiukseni, tilan kukat, matkan miettiminen, tilan valinta, vihkijän hommaaminen jne. Täytyy tosin sanoa se, että minä olen meistä selvästi se organisoija, sillä jonkun pitää aina herättää mun mies huomaamaan, millaisia asioita pitäisi ylipäätään miettiä. Musta on kyllä kivaa, ettei vastaukseksi mihinkään tule koskaan "en tiedä" tai vielä pahempi "päätä sä"...
  3. Agroksenmäki on mielestäni todella mainion oloinen paikka, sitä ovat myös järjestäneet tahot kehuneet melkoisesti. Siinä on toki se, toimiiko itselle sen tyyppinen paikka sitten - kartanonomainen se kun ei ole.
  4. Minulle tuottaa lähes stressiä ajatus siitä, ettemme saisi hääpäivän aamuna hermoilla yhdessä ja tukea toisiamme jännityksen keskellä, joten en - vaikka emme kuvausta ottaisikaan ennen vihkimistä, kuten olemme suunnitelleet - haluaisi olla erossa ennen vihkimistä. Nukutaan siis varmastikin hotellissa yhdessä edeltävä yö (ei ole asuntoa vihkimiskaupungissa).
  5. Schulka

    Kuka maksaa sormukset?

    Kihlat maksoi mun mies, koska oli hankkinut rinkulat jo kosimiseen mukaan. Vihkit maksetaan varmastikin sitten yhdessä.
  6. Kiitos paljon kokemuksista. Itse kun olen Helsinki-Tampere -morsian (häät Helsingissä ja paljon käyntiä muutenkin), mietin, kummasta lähtisin pukua haeskelemaan. Tampereella ei kai Stockmann myy mitään pukuja, toisin kuin Helsingissä?
  7. Itse maksamme muuten, mutta miehen vanhemmat maksavat pukuni (mainio kädenojennus minusta!). Työssäkäyviä aikuisia kun tässä ollaan, tuntuu ihan hyvältä ja luontevalta maksaa itse koko lysti. Onpahan samalla kaikki päätösvalta itsellä, ei voi kukaan alkaa narisemaan vieraslistoista ja muusta. Tai tottakai voi, mutta... Aloitimme säästämään (reilu vuosi aikaa) tuossa aiemmin syksyllä, tässä ajassa ehtii onneksi hyvinkin koota rahaa. Häälaina tuntuu itselle vähän ahdistavalta, kun on vasta opintolainasta päässyt.
  8. Me ollaan alettu jo tätäkin miettimään, vaikka hääpäivään onkin vielä aikaa. Kuvat ovat meille molemmille sen verran tärkeitä, että kaikissa aikatauluissa yritetään se jo ottaa huomioon, etteivät muut varaukset sitten tule siltä osin huonoon saumaan... Vielä emme ole tietty kuitenkaan kuvaajaa varanneet, first things first. Minun veljeni häissä hääväki sai odotella vihkimisen ja itse juhlan välissä tapahtunutta kuvausta niin kauan, etten oikein haluaisi samaa riskiä ottaa, ja toisaalta haluaisin, että meikit (aion itkeä...) olisivat priimakunnossa, joten luultavasti päädymme ottamaan kuvat ennen vihkimistä. Meillä ei ole myöskään tiedossa mitään kirkko -> juhlapaikka -siirtymää, joka olisi kuvausreissulle luonteva, koska kaikki tapahtuu samassa tilassa, joten siksikin tämä vaihtoehto houkuttelee.
  9. Ihmeen vähissä on tullut oltua, oikeasti. Sain laskettua hataralla muistillani vain kuudet (voi olla, että varhaislapsuudesta joku juhla unohtuu...). Kaverit paria yksittäistapausta lukuunottamatta ovat menneet naimisiin enimmäkseen maistraatissa salanpäiten. Sinänsä harmillista, noista voisi tulla jälkikäteen mieleen jotain hyviä käytännön vinkkejä, mutta toisaalta, eipä tarvitse paineilla siitäkään, ettei vahingossa jonkun mielestä "matki" jotain.
×
×
  • Create New...