Jump to content
Naimisiin.info

intoilija

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän intoilija kaikki viestit

  1. Ideoita kaivattaisiin ja nopeasti! Ennen omia häitäni saankin järjestää kaasoni polttarit ja niihin kaivattaisiin ideoita. Budjettimme on hyvin mitätön ja kiire alkaa painana päälle, sillä polttarit ovat jo 1.11 Tarkoituksemme olisikin pitää "kotibile" tyyliset polttarit, mutta mitä sinne ohjelmaksi? Osallistujia ei ole kuin noin. 8henkeä. Olisiko jotain pelejä ja leikkejä? mutta mitä? Oma pää kun lyö tyhjää. Kiitos jo etukäteen kaikista vastauksista.
  2. Kiitos tuosta hurmankoulun linkistä. Ihastuimme siihen sivujen perusteella ja ollaan menossa katsomaan sitä tässä lähi päivänä, kun vaan aikataulut saadaan sopimaan Tällä hetkellä tuo hurman koulu on ykkösvaihtoehtonamme. Kysyimme tarjousta sieltä ja tälleen sieltä vastattiin. pe-su 900€, saa viedä omat ruoat ja juomat. Perjantaina pääsee päivällä jo koristelemaan ja lauantaina saa juhlia klo.02.00 asti ja sunnuntaina pitää hakee tavarat pois klo 18 mennessä. Siivous sisältyy myös hintaan ja noin 100henkeä mahtuu hyvin vielä sinne, 110henkeä alkaa jo olemaan kuulemma maximi raja. Astiat löytyy myös yli 100hengelle. Myös bändille löytyy hyvin omaa tilaa tavaroille jne. Auttavat myös talon puolesta kaikessa missä vain apua haluaa ja tarvitsee. Koulun remontti on valmistunut 2vuotta sitten. Onhan tuo 900€ aika paljon mutta jos vain tuo kaikki mitä meille sanottiin sisältyvän hintaan ja paikka on yhtä kaunis mitä kuvista näyttää, niin kyllä se sitten maksetaankin. On meinaan aika vaikea löytää sellaista paikkaa mikä täyttää kaikki kriteerit, mitä haluamme paikan täyttävän. (tosin ehkä olemme vähän liian nirsoja joissakin asioissa)
  3. Hei, Olisiko jollakin tietoa jostakin juhlapaiksta teiskon seudulla, max. 30km teiskon kirkosta? Aikaa on vielä häihin sillä niitä olisi tarkoitus viettää vasta 2014 toukokuussa, mutta haluaisimme nyt jo saada paikan varattua niin ei sitten tule sen suhteen kiire. kaikki ehdotukset otetaan vastaan... Tottakai toivotaan että paikka olisi kaunis eikä ihan hirveästi tarvisi koristella juhlapaikan kriteereinä olisi:(välimatkasta kirkolle sekä yhtenäisestä tilasta voidaan tinkiä) - yhtenäinen tila n.100 henkilölle(yhtenäisestä tilasta voidaan tinkiä,kunhan vain ovat huoneet/ tilat samassa kerroksessa) - saa viedä omat juomat - omat ruoat - mahtuu tanssimaan - bändi mahtuu - max. 1000€/viikonloppu - max. 30.km teiskon kirkolta(voi olla pikkasen enemmänkin jos juhlapaikka vain on sopiva:) Kiitos!
×
×
  • Create New...