Graissa

Morsian
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

About Graissa

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Olisko kenelläkään tietoa mistä löytyisi Enya - Only Time nuotit? Me tarvittais ne tosi pikaisesti, kun nyt vasta löysin tämän kappaleen. Nuotteja en vaan löydä. "Enya only time notes" hakusanoilla löytyis joku tällainen sivusto http://www.scribd.com/doc/7481675/Enya-Only-Time-Piano-Partitura-Sheet-Music-Noten-Partition-Spartiti , mutten kyllä tajua miten tuota kautta saisi nuotit? Siinä ilmeisesti piti rekisteröityä ja maksaa joku maksu. Ei vaan uskaltaisi alkaa rekisteröitymään ihan mille tahansa sivuille kun ei oikein ole varmuutta että millainen sivusto tuo on... Jos jollakulla siis olis tietoa mistä löytyis Enya - Only time nuotit, olisin todella kiitollinen!
 2. En ole nyt ihan satavarma kuuluuko tää tänne vai minne, mutta joku voi siten vinkata jos jostain muualta löytyy jo ketju. Eli, onko muitakin morsiamia jotka aikoo ottaa hääasusteekseen sellasen hääsateenvarjon? Millaisia varjoja teillä oli/tulee olemaan? Mistä löysitte? Mää en oo suomesta löytäny just sellasta kun haluisin, ja googlaamalla löysin tällasen: http://www.bellaumbrella.com/default.aspx Muok. Höh, huomasin että olikin ihan vaan vuokrasateenvarjoja. Tuolla oli kuitenkin paljon sellaisia pitsisiä morsiussateenvarjoja, jollaisen haluaisin. Joku tuttavani oli ostanut sellaisen briteistä, ja nyt mietinkin että löytyyköhän sieltä mitään nettikauppaa josta voisi tilata? Jos joku tietää saa vinkata.
 3. Hei. Miten aikaisin kannattaa olla liikkeellä, jos mielii Hotelli Yöpuuhun hääyöksi? Meillä on nimittäin hotelli vielä varaamatta, ja häihin kohta enää 4kk. Pikkuisen alkaa tulla jo sellanen olo, että äkkiä jotain. Niin ja sellaista vielä piti kysyä, että onko kukaan ollut hotellissa hääyön lisäksi seuraavaa yötä? Me ei sulhon kanssa keretä lomailla kuin kaks yötä, joten olis kiva että saisi vielä sen seuraavan yön nukkua sviitissä. Kunnon häämatkalle päästään vasta viikon päästä häistä.
 4. Kihlauksesta naimisiin meillä on semmoiset 10 kk.
 5. ^^Darya mistä ostat bionin tuotteita?
 6. Onko kenelläkään kuvia kampauksesta, jossa ois samalla tyylillä hiukset laitettu kuin ^alin kuva, mutta pitkät? Saako pitkiä hiuksia edes laitettua noin? Ihan mielenkiinnosta muuten, miltäköhän vuosikymmeneltä on peräisin tuon tyyliset kampaukset? On tosi kauniita kyllä.
 7. Mua kans jännittää tuo sovittamaan lähtö. Ei niinkään se riisuuntuminen, vaan se, mitä kaikkea pitää ottaa huomioon. Pitääkö esimerkiksi liikkeisiin ottaa yhteyttä ennen kuin on menossa, vai voiko niihin vaan kävellä sisään, ihan samalla lailla kun muihinkin vaate liikkeisiin? Ja siitä pukeutumisesta vielä sen verran, että jos olen jo hankkinut hääkengät, kannattaako ne ottaa mukaan? Ainakin voisin kuvitella, että helman pituudesta sais oikean kuvan kun olis ne korkkarit jalassa sovitettaessa.
 8. Me haluttais kans häämatkalle luultavasti johonki kylpylään, (ja siis Suomen rajojen sisäpuolelle) mutta ongelmana on se, ettei kumpikaan olla ennen oikeen kylpylöissä lomailtu, joten tietoa puuttuu. Onko pohjois-suomessa, tai ei ainakaan kovin hirveästi Jyväskylää edempänä hyviä kylpylä-hotelleja hääloman viettoon? Ja unelmana ois tietenki vielä sellanen, että hääyö saatais viettää huoneessa/sviitissä jossa ois oma poreamme. Ei vaan oo muita tällasia (edes kohtuuhintasia) tullu eteen ku tuo hotelli fjalar. Se on harmi vaan liian kaukana... :/ Ihan järjettömiä summia kun ei kuitenkaan oo mahdollista häämatkasta maksaa. Kenelläkään suosituksia?
 9. Mulla on 7,5 kk häihin, ja oon lykänny puvun ettimistä siinä luulossa, että oon aivan liian AIKASESSA. Näköjään mää voinki lähtee ihan hyvin sovittelemaan ja ettimään sitä unelmien pukua.
 10. Meille valikoitui hääpäiväksi 15.6.2013 ihan käytännön syistä, koska perheenjäsenten ja sukulaisten muiden juhlien takia se oli kesäkuun ainoa "vapaa" lauantai, ja haluttiin kuitenki alkukesälle häät. Olis toisaalta ollu kiva ottaa hääpäiväksi joku jo ennestään merkkipäivä, kuten 6.6, mutta arkipäivä olisi ollut liian hankala, joten hääpäivä nyt on tuo. Merkkipäivähän siitäkin tulee kun sillon naimisiin mennään.
 11. Meille tulee varmaan joku täytekakku sellasella kaulittavalla kuorrutteella, ku ei kummatkaan välitetä mistään kermaunelmista. Kuitenki hääkakun lisäks meillä tulee olemaan kai juustokakkua, ainaki yhenlaista, ja ehkä myös jotain kolmatta kakkua. Itse en kylläkään laske näitä niiksi varsinaisiksi hääkakuiksi, vaan hääkakku on se josta ensin leikataan yhessä pala. Jos ei osaa päättää vain yhtä varsinaista kakkua, niin minusta tuo on ainakin ystävien ja sukulaisten häissä ollut toimiva ratkaisu.
 12. Joo kyllä mulla on kans kihla sormessa sillon, ku vihkisormus on suunniteltu siihen viereen sopivaksi.
 13. Meillä kihlat oli yhtensä n. 2200e. Mun palladiuminen sormus, jossa melko iso granatti + 8 pientä briljanttia oli n. 1500 ja sulhon myöskin palladiuminen pienellä granaatilla oli 900.
 14. Meillä mies on onneksi ihan innolla mukana. Sanoo aina, ettei olis naimisiin menossa jos ei kiinnostais myös että millaset häät meille tulee. Paljolti menee silti niin, että mä esitän ideoita, joita yhdessä pohditaan, koska häneltä nyt ei luonnostaan tule spontaaneja ideoita, kuten: koristellaan hääjuhlapaikka maalaisromanttisesti vaaleilla ruusuköynnöksillä tms. Mä kyllä tykkään siitä, että mieskin on kiinnostunut, itse ku tykkään yhdessä suunnittelusta. Toisaalta ymmärrän kyllä, jos toisilla naiset hoitavat lähestulkoon koko häähössötyksen, osalle se on vaan luontevampaa, ja joillaki se voi jopa olla kaikille paras ratkasu.
 15. Mä olen myös miettinyt laulamista kirkossa sulhaselle, haluaisin vain että säilyis hänelle yllätyksenä. Käytännössä en kyllä tiedä miten onnistuu, onko muilla kokemuksia? Ja mun mielestä ois nimenomaan ihana laulaa siinä kirkossa, vaan jos ei rohkeutta riitä, niin voipi olla että jää hääjuhlaan vasta.