Jump to content
Naimisiin.info

Viherhiukkanen

Kaaso/avustaja
  • Viestit

    91
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Viherhiukkanen

  1. Tuolla hääleikeissä oli myös tällainen (jo toteutettu) : morsiamen ja sulhasen naispuolisista sukulaisistab tehtiin joukkueet ja jokaisen naisen takapuolen ympärys mitattiin mittanauhalla ja tulokset laskettiin yhteen. Se, kumman joukkueelle tuli suurempi tulos, se oli varakkaampi suku jonka puoleen voisi sitten hätätilanteessa kääntyä..

    What the f.. :blink: mikä ihmisiä vaivaa??

    Suoraan sanottuna ihan hirveää. :o Itse olen viihtynyt parhaiten häissä, joissa ei ole alun tutustumisleikkiä lukuun ottamatta ollut mitään erityisiä leikkejä. Suurin osa vanhoista leikeistä alkaa olla niin tuhanteeen kertaan nähtyjä, että ne pitäisi toteuttaa tosi railakkaasti ja täydellä sydämellä, jotta ne olisivat millään muotoa hauskoja.

  2. Morsio, jonka kaaso olen, tulee polttareitaan varten ulkomailta Suomeen. Polttaripäivän pitäminen salaisuutena olisi siis aika iso haaste. Se ei tietenkään estä polttarien sisällön pitämistä salaisuutena. ;)

    Tiedän myös, että jotkut ihmiset eivät lainkaan pidä yllätyksistä. Tällaisessa tapauksessa polttareista voi toki kertoa morsiolle enemmänkin etukäteen.

×
×
  • Create New...