Viherhiukkanen

Kaaso/avustaja
 • Content count

  91
 • Joined

 • Last visited

About Viherhiukkanen

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Mun mielestä vähät polttarivieraat eivät sinänsä ole mikään ongelma. Kyllä kahdenkin ystävän kanssa saattaa saada tosi kivat pikku polttarit aikaan, jos niikseen tulee. Itse en kutsuisi ketään pelkästään väen vähyyden vuoksi.
 2. Minäkin olen tätä ketjua luettuani aivan samaa mieltä Roslinin kanssa. Toki toisten lahjavalintojen kunnioittaminen on yleisesti ottaen kivaa ja kohteliasta, mutta kyllä minunkin reaktioni esimerkiksi tuohon vessapaperirullaan oli aikamoinen WTF. Olisi kyllä lapsena harmittanut saada sellainen pukinkontista.
 3. Suoraan sanottuna ihan hirveää. Itse olen viihtynyt parhaiten häissä, joissa ei ole alun tutustumisleikkiä lukuun ottamatta ollut mitään erityisiä leikkejä. Suurin osa vanhoista leikeistä alkaa olla niin tuhanteeen kertaan nähtyjä, että ne pitäisi toteuttaa tosi railakkaasti ja täydellä sydämellä, jotta ne olisivat millään muotoa hauskoja.
 4. Morsio, jonka kaaso olen, tulee polttareitaan varten ulkomailta Suomeen. Polttaripäivän pitäminen salaisuutena olisi siis aika iso haaste. Se ei tietenkään estä polttarien sisällön pitämistä salaisuutena. Tiedän myös, että jotkut ihmiset eivät lainkaan pidä yllätyksistä. Tällaisessa tapauksessa polttareista voi toki kertoa morsiolle enemmänkin etukäteen.
 5. Itse kaasona odotan, että morsian ilmoittaa minulle selvästi, keitä haluaa polttareihinsa kutsuttavan. Morsian on siskoni, ja olen vähintään tavannut melkein kaikki hänen ystävänsä, mutta jokin selkeä lista olisi silti kiva saada. Muuten pelkään unohtavani listalta minulle vieraampia tyyppejä.
 6. Uusi kaaso ilmoittautuu. Häät ovat heinäkuussa 2013. Nimimerkki Meliora on se onnellinen morsio, jonka häähääränä saan olla.