HeiHei

Morsian
 • Content count

  46
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by HeiHei

 1. 40 saapuu meidän yllätyshäihin joka on pieni reissu. Muoks. Kaikki vieraat on aikusia, haluttiin pitää aikuisten juhlat. <3
 2. Ihanan näköisiä oot ffwd saanut noista kukista vesiväreillä!
 3. Minä tein oman kimppuni. Paperikukkia ja höyheniä olen käyttänyt siinä. Mutta työtunteja meni kyllä niin valtavasti että ihan heti en toista lähtis tekemään.
 4. Me tilattiin kustut ifolorilta. Eli hmm.. 60 kpl kutsuja jotka sisälsi kirjekuoret ja toimituskulut maksoi 54,35€ 100 kpl postimerkkiboksi maksoi 73€, josta 60 kpl 2 luokan merkkiä maksoi siis 43,80€ 60 kpl ohjelma kopioita jotka isä otti työpaikallaan 0€ 60 kpl tulostettuja osoitelappuja kirjekuorien päälle jotka mies tulosti koulussa 0€ Liimapuikko 1€ Eli hintaa kertyi 1,65€ per kutsu.
 5. Me tilattiin meidän kutsut ifolorilta. Tosin ne ei oo mitenkään sellaiset "hääkutsumaiset". 60 kpl kutsuja jotka sisälsi kirjekuoret maksoi postikuluineen 53 euroa. Ei musta missään määrin pahan hintaiset! Tilauksesta kutsujen saapumiseen meni alle viikko, eli nopeaa toimintaakin vielä.
 6. Kutsut, jotka tilasin ifolorilta ja heti seuraavana päivänä haettiin sormukset jotka Aurifaberin seppä meille teki.
 7. Meidän kutsut meni kakkosluokassa. Säästyi siinä edes vähän rahaa.
 8. Minä kävin tässä jokin aikaa sitten Tampereen Zazabellassa. Usko romahti hääpuku liikkeissä käymisestä kyllä sillä reissulla aivan totaalisesti. Menin liikkeeseen katselemaan ilman ajanvarausta. Miespuolinen aasialais taustaisen näköinen myyjä toivotti ihan kohteliaasti tervetulleeksi ja sanoi että pääsen sovittelemaan jos haluan. Kiertelin ja katselin pukuja aikani ja päädyin sovittamaan muutamaa pukua. Toista pukua sovittaessa sanoi myyjälle että en pidä puvun vetoketjusta, hän toi tilalle saman puvun jossa oli nyörit. Hän sanoi tässä vaiheessa että "tulen pian laittamaan sen kiinni". Puku oli puoliksi päälläni ja huomasin mieheni tekstiviestin johon aloin kirjoittaa vastausta pikaisesti. Samaan aikaan kuulin että myyymälään tuli asiakas noutamaan ja maksamaan pukuaan, ajattelin että myyjä varmasti tulee sen jälkeen. Asiakas kuului lähtevän ja myymälään laskeutui hiljaisuus. Odotin hetken. Yskin hiki otsalla vaivaantuneena sovituskopissa. Tuskastuin ja päätin mennä ison peilin eteen katsomaan päällä olevaa pukua jota pitelin toisella kädellä ylhäällä. Huhuilin hiukan myyjää jota ei näkynyt myymälässä. Huhuilin uudestaan ja päätin kurkata ompelutilaan että näkyykö aasialaistaustaisen näköistä naista joka aiemmin sieltä tervehti minulle kun katselin siinä vieressä pukuja. Ei, kumpaakaan myyjää ei näkynyt eikä kuulunut missään. Huutelin kovempaan ääneen myyjiä mutta ketään ei edelleenkään näkynyt saatika kuulunut missään. Tuskastuin ja päätin mennä riisumaan puvun pois. Kolistelin sovituskopissa ja vaihdoin omat vaatteet päälleni. Jätin puvut sovituskopin nurkkaan, vastasin mieheni laittamaan seuraavaan tekstiviestiin ja menin laittamaan kengät jalkaan. Aika tuohtuneena huusin ovelta lähteissäni että "helvetin hyvää päivän jatkoa!" johon en myöskään saanut mitään vastausta. Aika uskomatonta "palvelua"! Hermot meni aivan totaalisesti. Ja arvatkaapa kauanko odotin siellä myyjää se puku puoliksi päälläni?! 30 minuuttia! En pysty suosittelemaan kenellekään tälläisen "asiakaspalvelun" pohjalta kyseistä liikettä.
 9. Kerroin tän miehelle ja se katto mua vaan suu auki. Ei kuulemma kans tienny että mitä nämä vieheet on.
 10. Meillä kumpikin pitää oman sukunimen. Kummallakin pikkuisen harvinaisempi sukunimi ja kummallekin oma sukunimi merkitsee tosi paljon. Mutta ei haittaa meitä vaikka pysymmekin eri nimisinä kuten tähänkin asti.
 11. Meillä soittaa mun isä trumpetilla sisääntulo ja poistumismusiikit.
 12. Yllätys kihloja oli todistamassa sulhasen vanhemmat uutena vuotena (01.01.2010), ja omat vanhemmat saivat kuulla seuraavana päivänä. Häiden sopimista taas oli omat vanhempani todistamassa samoissa illanvietto kemuissa (noin 4kk sitten) ja huomena olisi tarkoitus kertoa sulhasen vanhemmille kun menemme siellä käymään. He asuvat siis pohjosissa.
 13. Tunnen. Molempien puolelta kutsutaan vain sellaiset lähimmät sukulaiset, tuttavat ja ystävät joiden kanssa ollaan tekemisissäkin. Ei siis mitään kauempia sukulaisia joiden kanssa ei muutenkaan koskaan olla missään tekemisissä.
 14. Mekin ollaan karsittu listaa ja tällä hetkellä näyttää 102 vierasta, jos siis kaikki tulisivat. Plus me. Mutta eihän kaikki tietenkään pääse, joten varmaan siihen karvan alle sataan mennään täälläkin.
 15. Sama juttu täällä! Kaaso kyselee innoissaan välillä sellaisia asioita joihin ei ole itse kerennyt vielä mitään suunnittelemaan. Mutta mukavaa kun on aidosti kiinnostunut.
 16. Mä hössötän miehelle ja kaasolle, myös äiti ja isä on saanut kuulla mun innostusta häistä. Kaaso on onneksi aidosti kiinnostunut kuuntelemaan kaikkia juttuja ja innoissaan aina kyseleekin kaikenlaista.
 17. Tuli heti mieleen kaksi Häät sulhasen tapaan UK -jaksoa Oletkos nähnyt? Toisissa muusikko-sulho järkkäsi hevi metal-häät, paljon live-esiintyjiä siis, pitkä catwalk lavalla yms.; vanhemmat sukulaiset olivat vähän kauhuissaan. Toisissa hienohelma-morsian sai ensin slaagin kumppareista/häistä, jotka pidettiin festareiden yhteydessä keskellä ei mitään. Lopuksi kuitenkin tykkäsi teltasta yms. + kipusi lavalle ja yleisön kannustamana menivät johonkin festari-hilavitkuttimeen. Jep! Oon nähnyt! Ne on tosi hauskoja jaksoja! Meille on elävä musiikki kummallekin tosi lähellä sydäntä, ja festarointi on joka kesäinen perinne. Siksi tuntuu luontevalta tollaset häät missä on 3 punk bändiä, oma isä soittaa trumpetilla myös sen musiikin kun kävellään tuomarin eteen yms. Saattaa kyllä olla että muutama vähän vanhempi sukulainen voi olla aika järkyttynyt tästä, mutta kutsuun kyllä tulee vähän jo infoa mitä tuleman pitää. Ja lähtekööt kotiinsa jos eivät kestä olla meidän häissä.
 18. Tämä saattaa nyt kuulostaa todella monen korvaan hivenen hurjalle. Mutta meille tulee häihin kolme punk bändiä soittamaan, ja muutenkin teema keskittyy elävän musiikin ympärille aika paljon. Häistä tulee alkukesän rennot todellakin meidän näköiset juhlavat bile/festarihäät. Koristelun väreinä esiintyy luonnonvalkoista ja vähän mustaa.
 19. No sama juttu, meilläkin on häät toukokuussa 2014.
 20. Juu mekin oltais kaivattu enemmän kattauksiin ja koristeluun liittyviä juttuja, mutta eihän niitä ollu paljon mitään siellä esillä. Jos sitä kultaseppää ei olis meille löytynyt niin olis jääny tosi paskanmaku koko reissusta.
 21. Me käytiin lauantaina Tampereen häämessuilla miehen ja äitini kanssa. Löydettiin sieltä sentään hyvä kultaseppä joka tulee olemaan meidän sormuksien tekijä. Muuten jäi koko messuista helvetin moinen pettymys. Ilmeisesti ei sitten oltu sitä ns. kohdeyleisöä.. :/
 22. Meillä varmaan ei laiteta kutsuun mitään pukukoodia. Jokainen pukeutukoon niihin vaatteisiin jotka itse kokee juhliin sopivaksi. Pääasia ei oo meille se mitä vierailla on päällään, vaan se että osallistuvat. Oon varmaan vähän outo, mutta musta olis just hauska jos joku tulis jossain shortseissa ihan oman näköisenään. Uskaltaisi ainakin olla erilainen kun muut puvuissaan!
 23. Kiitos Kivitasku vastauksestasi! Enköhän se minäkin sitten uskaltaudu tilailemaan jennyjosephista sen THE puvun.
 24. Meillä on, ihme kyllä, aika kivasti sujunut yhdessä suunnittelu. Kumpikin on kertonut omia ideoitaan ja niistä ollaan valkattu sellasia mieleisiä juttuja mitä meidän häihimme sitten varmasti tulee. Mies jopa sanoi tulevansa mukaan häämessuille! Olin hiukan yllättynyt kyllä siitä.
 25. Minä löysin sen THE puvun! Samaa mekkoa myydään osoitteissa: jjshouse.com/fi/ ja vowstory.com ja jennyjoseph.com/fi/ Tuo jennyjoseph vissiin siis on ihan luotettava paikka kun täällä näyttää muutama muukin tilanneen sieltä? Onko kenelläkään kokemuksia noista kahdesta muusta? Ja oliskohan toi jjshouse peräti samaa kun jennyjoseph..