Frida.

Jäsen
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Frida.

 • Rank
  Untuvikko
 1. Kiitos vastauksista hyvä idea tuo kevytkestoväri. Haluaisin nimittäin syvän suklaanruskeat. Haalistuminen pelottaa hieman.. Toisaalta käyn kampaajalla värjäämässä 7 viikon välein, joten ehkei noin lyhyessä ajassa haalene Nyt myös sellainen pelotus kun näen miehen sukua ensimmäistä kertaa jouluna, niin vähän mietityttää osaanko olla brunettena luonteva näin pitkän ajan jäkeen Vaaleat hiukset antavat myös enemmän anteeksi kalpeutta, meikittömyyttä ja yleistä rumuushabitusta (krapula)
 2. Oma väri on vaaleanruskea, nyt on todella lähellä omaa väriä kun tyvikasvu ei oikeastaan juuri erotu. Eli sellainen kellertävän harmaa/ kultainen. Samaa väriä ovat kulmakarvatkin. Silmäni ovat todella siniset, mutta eivät juuri korostu näissä hiuksissa. Jossakin luki että -+ 2 astetta omasta olisi paras,joten suklaanruskea olisi aika selkeästikin omaa tummempi. Kuitenkin se on mielestäni mielettömän kaunis väri, ja monella luonnonblondi ystävälläni ainakin on toiminut.. Se tietenkin pelottaa kun ehkä kuitenkin haluan häihini vaaleat sellaiset vähän auringon värjäämät hiukset + joku vaalea tehoste.. Että menevätkö nämä ihan pilalle.. Tosiaan vähän luonnonkihara pitkä paksu tukka joka latvoista aina kuivuu.. Teininä oli kyllä kerran mustat ja ne oli ihan mielettömän kiiltävät. Tosin kasvot olivat silloin kalpeat ja vähän lapsenpyöreät, joten ei ihan toiminut. Ruskeaa ei ole ollut ikinä, mutta kuume nousee ja nousee ja perjantaina kampaaja.. Eikös yksi kerros ruskeaa ole kuitenkin aika helppo taittaa puolessa vuodessa takaisin blondiin??
 3. Hei, Mulla on aivan kamala kriisi ensi kesän häistä/kampauksesta. Nyt hiukseni ovat vaaleanruskeat, ovat aina olleet blondit, nyt vähän tummennettu. Sain yhtäkkiä ihan kamalan kuumeen suklaanruskeisiin hiuksiin! Mietin kannattaako? Kumpi teidän mielestä sopii paremmin morsiamelle?? Jos värjäytän ne nyt ruskeiksi saako niitä mitenkään vaaleiksi ensi heinäkuuhun mennessä?
 4. 120 hengen häät. Budjettia en myöskään uskalla laskea Itse laitetaan 17 000 ja isä on luvannut 5000, miehen mamma maksaa häämatkan. Sitä haluais itse maksaa kaiken, mutta isälle tärkeää olla mukana ja oikeeastaan aika iso bonus, ja saadaan ihana esiintyjä iskän ansiosta
 5. Hei, mulla oli ihan sama "ahdistus" vielä hetki sitten. Kun juhlapaikka löytyy alkaa ihan mieletön innostus. Meille on tulossa 120 hengen häät ja oikeastaan koko touhu ahdisti aluksi. En tiennyt minkälaiset haluan, rahanmeno tuntui suorastaan idioottimaiselta jne. Nyt meillä on aivan täydellinen juhlasali, ihana kirkko ja väriteema!! Mielestäni kannattaa oikeasti järjestää juhlat, eikä miettiä rahanmenoa. Olen itse kaupallisella alalla töissä, mutta nyt annan järjen kerrankin mennä pois tunteen tieltä. Mitä siitä jos yhteen elämän sympolisempaan päivään meneekin tuhansia? Sen muistaa ikuisesti ja kuvista ja fiilis on mitä mahtavin. Niin moni ystäväni ja siskonikin muistelevat vuosien takaisia häitään, samoin jotkut vanhukset <3 40-50 henkilölle saa aivan mielettömät juhlat, eikä tule ongelmaa tilojen puuttestakaan. Monessa paikkaa koko seurueen saa 1 tai kahteen pöytään. Itse olen aina tiennyt, että haluan tyylikkäät mutta hauskat häät. Meillä on helmi-kulta väriteema ja ihana korkeakattoinen juhlasali, mielettömän kaunis kirkko ja aivan mahtava menu. Tämä kaikki olisi tuntunut typerältä vielä 2kk sitten. Nyt olen aivan innoissani kun saan häät joita olen aina halunnut. Ihanat kuvat kaivopuistossa ja mielettömän taiteellinen kuvaaja <3 Tsemppiä sulle! Häiden pitää olla oman näköiset ja kivat, suosittelen että alat katselemaan juhlapaikkaa, vaikka touhu tuntuisikin aluksi tympeältä