• Content count

    6
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by [email protected]

  1. Palasimme juuri viikko sitten Karibian häämatkalta ja vietimme viikon myös Curacaolla Aivan ihan saari! Avila on lähellä keskustaa, joka on todella kaunis ja idyllinen. Itse emme olleet Avilassa, joten siitä en osaa enempää kertoa. Suosittelen retkeä saaren pohjoispuolelle, josta löytyy upeita rantoja ja luonnonpuistoja. Myös retki Klein Curacao-saarelle on ehdoton! Otimme retken bountyadventuresin kautta ja oli kyllä loistava. Upea purjevene, ruuat ja juomat kaikki sisältyi hintaan ja pääsimme snorklaamaan upeassa turkoosin sinisessä vedessä rannalla, josta bongaa lähes aina merikilpikonnia!
  2. onnellinen_* Saanko kysyä minkälaisen puvun löysit Anna bellasta? Onko se tyyliltään Pronoviaksen kaltainen? Itse olen myös aivan ihastunut Pronoviaksen pukuihin ja myös Maggie Sotteroon, mutta hinnat hirvittävät..suunnitelmissa on ollut käydä katsastamassa myös Tallinnan tarjonta keväämmällä. Anna Bellan sivuilla olevista puvuista en löytänyt mitään mielenkiintoista, mutta varmaan siellä on enemmän valikoimaa mitä nettisivut antavat ymmärtää?
  3. Onko kenelläkään kokemusta mies ja kitara yhdistelmästä noin sadan hengen häissä? Toimiiko vai vaatiiko noin suuri vierasmäärä jo bändin, jotta musiikki kuuluu.. vieläpä kun tarkoitus olisi juhlia ulkosalla sään salliessa, niin mitenhän äänentoisto onnistuu yhden miehen voimin. Meillä on eräs tuttu muusikko, niin tietysti kustannuspuolta tässäkin asiassa mietin.