Jump to content
Naimisiin.info

Mimmajessi

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Mimmajessi's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Pitää käydä siis kyselemässä. Tuo 1500e kuulostaa kyllä hurjalta. En noin kovaa summaa ole valmis maksamaaan. Ajattelin tämän kierrätyksen myös vähän säästö kannalta..
  2. Mimmajessi

    Hääparilla oma pöytä?

    Meillä oli ehdotonta se että meille ei tule omaa pöytää. Istumme kaikki 50hlö saman pöydän ääressä. Musta on ihanaa että kaikki ovat yhdessä Emmekä me jossain muualla.
  3. Mimmajessi

    Itse askarreltu hääkimppu?

    Olette askarrelleet ihania kimppuja! Itselläni ei käden taidot riitä. Olenkin harkinnut Etsystä tilaamista. Ovat aika tyyriitä ja tulevat usein kaukaa. Olen hieman skeptinen netistä tilaamisen kanssa. Nyt kysynkin. Tietääkö joku jonkun joka tekisi kimppuja suomessa? Tai haluaisiko joku teistä tehdä? Tietenkin maksan siitä.
  4. Eli minulla on isovanhempieni vihkisormukset. Perus kultaiset ohuet ilman mitään timantteja. Sormukset ovat luonnollisesti vanhoja. Saatiin miehen kanssa ihana idea jos näistä kahdesta saisi tehtyä minulle vihkisormuksen. Lisättyä vaikka timanttia tai jotain kiveä. Onko tälläinen mahdollista? Ja missä tälläistä voisi teetättää? Minkä hintaista tälläinen olisi?
  5. Eli meillä on se ongelma, että emme osaa päättää millaiset juhlat haluamme. Vai haluammeko juhlia ollenkaan. Onko tämä muille päivän selvää? Toisaalta tuntuu tyhmältä säästää monta tonnia yhtä päivää varten. Haluaisin kuitenkin jonkunlaiset juhlat lähimmille (40-50hlö) järjestää. Haluaisimme ennen kaikkia hienon häämatkan. Eli monta tonnia menisi niin juhliin ku matkaankin. Joinain päivinä olen aivan sitä mieltä että en järjestä mitään juhlia. Menemme vain muutaman todistajan edessä naimisiin ja heidän kanssaan sitten juhlimaan ja se on siinä. Sitten taas seuraava päivänä haluan järjestää hienot juhlat kaikille. Sulhanen on sitä mieltä, että kuhan juhlat on pienimuotoiset niin kaikki käy. Häneltä ei oikein päätös apua saa. Onko kellään muulla tälläisiä ongelmia?
×
×
  • Create New...