Kerttu_

Rouva
 • Content count

  72
 • Joined

 • Last visited

About Kerttu_

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Tampere
 1. Minusta 40/50 e on sopiva summa, mieluusti annetaan kyllä tavaraa ennemmin. Omissa häissä tuntui ihan hassulta saada kavereilta RAHAA lahjaksi, varsinkin kun tiesi että porukassa oli opiskelijoita ja muita vähävaraisia.
 2. Mun kesätyöpaikka muisti, olivat kieroillen kysyneet häälahjalistasta ja ostaneet sieltä sitten toivomamme keittokirjan, joka oli kaunis ja arvokas ja täysi yllätys. Pitää viedä se nyt jonain päivänä töihin, että siihen saa omistuskirjoituksen kaikilta
 3. Rahaa ei toivottu, mutta jonkin verran saatiin. Heti häämatkalta tulon jälkeen käytiin törsäämässä osa: ostettiin uusi tuplapeitto (sen hintainen ettei oltaisi ikinä itse laitettu peittoon niin paljon), täydennettiin astiastoja ja ostettiin kaksi hyvää paistinpannua. Noiden lisäksi aiotaan ostaa jotain taidetta kunhan sopivaa löytyy. Ajatuksena ostaa häälahjarahoilla sellaista pysyvää, joka vuosienkin jälkeen muistuttaa että se oli juuri häälahja.
 4. Minä pesin siksi, että ne haisi ihan kamalalle ja siksi että ne oli sitten parempi värjätä. Pesin valkaisevalla, jolloin niistä tuli myös vähän vaaleampia. Tuli niistä vähän sileämpiäkin kun pesi Ompelulankahan noissa ei tosiaan sitten värjäydy. Värjäsin siis osan vihreiksi kaitaliinoiksi ja niihin ompelin sen takia uudet käänteet.
 5. Lista on internetissä, osoitteen saa kysymällä Kutsuun siis ei missään nimessä haluttu laittaa minkäänlaista mainintaa lahjoista, mutta kun niitä lahjoja nyt on tapana antaa ja tiettyjä tavaroita toivoisimme saavamme niin se on vieraillekin helpompi. Tosi monet ovat lahjatoiveita kysyneet ja silloin on ollut helppo osoittaa heidät listalle.
 6. Meille tulee yhteislaulua niin, että mies + kaverinsa esittävät muutaman biisin akustisesti soitellen ja vieraat saavat laulaa mukana jos huvittaa. Ei mitään perinteisiä yhteislauluja, vaan suomalaista rokkia/poppia ja taitaa siellä joku Tuu mun vaimoksen -tyyppinen kappalekin olla. Minä ja mies halutaan näitä häissä laulaa En osaa kuvitella että meillä mitään muuta laulettaisiin.
 7. Perinteisesti pari kai tanssii ensimmäisen valssin kaksin, mutta mikä estää teitä tekemästä niinkuin teitä huvittaa? Vieraille voi ennen valssia ilmoittaa että miten edetään. Hieno ja juhlava se on niinkin.
 8. Voisiko kysyä suoraan? Minä kysyin, siis vähän että minkälainen malli olisi sopiva. Tai löytyisikö lähipiiristä jotain asiantuntijaa, joka osaisi ottaa kantaa (isä, veli, kaverit)? Tai sitten marssit niitä myyvään asiantuntevaan liikkeeseen ja kysyt siellä, kerrot mitä haluat sillä tehtävän niin varmasti saat apua.
 9. Näkee osina, ei kokonaan. Itse kun ompelen niin jonkun pitää aina välillä auttaa eli olisi ihan mahdoton ettei yhtään näkisi, mutta kokonaisuuden yritän pitää kirkkoon asti salassa.
 10. Kai niillä nyt jotain tekemistä on?? Nämä mikä lasketaan kihlautumiseksi -keskustelut on käyty sataan kertaan ja jokainen sen omalla kohdallaan itse miettii. Meillä on tietty kihlapäivä, joka on kaiverrettu sormuksiin, ja liittyi siihen aikaan, kun vakavissaan päätettiin mennä naimisiin. Hääpäivää ei ollut silloin vielä tiedossa (tai oli, mutta sitä siirrettiin). Aiheeseen: mulla on kaunis Kalevala Korun kihla, ja vihkiksi ostettiin siihen sopiva rivitimanttisormus. Tässä sormuksia sovitellessa olen kuitenkin kallistumassa siihen, että siirrän kihlaan toiseen käteen ja pidän nimettömässä pelkkää vihkiä, jotenkin se vaan näyttää paremmalta yksinään vaikka kihlan kaveriksikin sopii.